FETELE FANTASTICE (11)
Raspunsuri - Pagina 18
violeta69 spune:
cicina...cine,ce?!
unde vine baietelul?!
sa ne gandim sa se potriveasca numele.....
oricum ma bucur ca ai primit vesti bune...
noi suntem bine ....la scoala.....
deja Mihnea a frant o inima....o fetita i-a tot spus ca-l iubeste si l-atot imbratisat si el saracu' nu prea intelegea ce are fetita asta cu el( o blonduta cu ochii albastrii) imi spune aseara" mami,pana nu i-a zis doamna(ce de la semiinternat) sa se linisteasca nu s-a linistit, ce o fi avut cu mine?!"![]()
asa ca blonda avem ,ne mai trebuie masina ![]()
la sedinta mi-a spus ca nu e asa de hiperactiv cum zic eu ca e...ca asa sunt toti din clasa si ca mai slabeste si ea cu ocazia asta ![]()
ca sunt copii destepti(normal,ca doar sunt ai nostrii si nu era sa zica ca-s prosti...da' nu sunt prosti
) ca Mihnea a stiut sa spuna poezie si a spus una mai grea si lunga...altii cica nu s-au mai amintit 
in fine ca e un copil dezghetat...zic,asta stiu si yo,sa-l vedeti ce se dezgheata mai tarziu ![]()
![]()
(asta in gand am zis-o)...
va pup si sa nu dormiti de la ploaie(care sunteti prin Bucuresti macar)
Vio,mamica de viitor "avionar" 
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
cicina spune:
Vio, nu stiu daca-mi da voie sa spun, dar ma iarta ca e dulcica. Pai e vorba de exmatriculata, nu-ti dadeai seama? Doar nu eu, ca acum, de necaz imi vin de doua ori pe luna, sa ma potolesc .
Pai bravo lui ca nu cedeaza la vrajelile unor blonde, sa invete carte( asa cum spunea buncamiu) si pe urma sa se gandeasca la altele.
Ana a disparut? sau si ea e in focuri cu Ale.
violeta69 spune:
da ma, uite ca nu m-am prins
...tb sa-mi dau seama cand ai intrebat de nume 
pai nu pot decat sa fiu fericita pt ea 

sa-i dea DD numai bucurii si impliniri si sanatate muuuulta de tot!!!
pupici "exmatriculato" 

...si tb sa revii printre noi ca ai vaziut ce fetita frumoasa si destepata am facut noi aici!!!
.....nu seamna nici cu ma-sa ,nici cu ta-su, seamana cu noi
fantasticele...ca a luat cate ceva de la toate si a iesit minunea ![]()
![]()
![]()
acum tb sa "lucram" si la fantasticutz ![]()

violeta69 spune:
fetelor,voi ce faceti?!
ati disparut toate?!

Ana68 spune:
Saluti fetele...
Eu am fost cam suparata in ultima vreme...
Cicinelule,ma speriasem(in sensul bun al cuvantului) ca vine barza la tine,may...![]()
Vio...ioiii!!!!Deci la Mihnea trag blondele?mama mia...
Alex are lipici la brunete...Na,ca baiatul tau se descurca la scoala si inca a mai spus si poezie lunga.Bravo lui si ii urez multa bafta!
Dragelor...necazul a fost ca Dunia,fata lui Marius,a picat anul de facultate,din cauza unui prof cretin,dar si ea are parte de vina,ca ma gandesc ca poate nu a halit cat trebuie cursurile alea...asa ca dupa ce am mers sa ma ploconesc,impreuna cu ea,ba la secretara de anul 1 a facultatii,ba la proful cu pricina...rezultatul a fost zero,n-am facut nimic,din contra m-am umilit 'geaba si tot nu s-a facut nimic...asa ca am fost intoarsa de la tzatza rau de tot...m-au chinuit sentimente contradictorii si finalul problemei este ca Dunia a renuntat anul asta la facultate(ca sa repete anul iara se poate face numai la cu taxa si taxa e 1200 euro...imens pentru bugetele noastre),se va angaja(si aici alta dandana,ca acum e oleaca depresiva dupa esecul asta,nu stie ce vrea,plange de imi vine sa matur cu ea pe jos,ca ii trebuie timp sa-si revina,ca...nici nu mai stiu,zau asa...in situatia in care Marius deja a tras niste sfori si i-a gasit un job la el la firma,la birou,caldut si bine platit si ea ca nu vrea acum,ca ii trebuie timp sa isi revina)I-am spus si eu si ta-su ca de scapa trenul asta s-ar putea sa nu mai prinda altul,sa-si vina in simtiri si sa mearga cu capul sus mai departe...Nu stiu,poate ca sunt eu prea dura si privind inapoi in viata mea zic ca rahatul asta pe care Dunia l-a facut bici si,in mintea ei,mai si pocneste...mi se pare o aiureala,o tampenie...o fetita razgaiata care are nevoie sa planga la pieptul mamei si s-o mangaie cineva pe cap...Hai ca m-am ambalat,sorry!
Si alta dandana...ca Alex nu mai are optional de informatica,dupa ce a mai dat si testul ala nashpa la mate in vara,ci onor conducerea scolii a hotarat ca elevii tre' sa aibe o vasta cultura generala
,asa ca Alex are 2 ore de engleza,2 franceza,2 sport,2 muzica,2 desen si doar 4 mate,5 romana,1 religie,1 biologie,1 geografie si cate una din altele care mai face,nu asa importante....Pai ma gandeam eu,daca vroiam un copil artist il inscriam la scoala de arte ,nu?Asa ca m-am cam suparat si astept urmatoarea sedinta cu parintii sa ridic problema....
Cam astea-s noutatile cu noi si cu mine...
No,va pup si mai vorbim.Sa auzim numai de bine!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
violeta69 spune:
buna fetelor....
cicina,as striga eu,dar nu mai ma tin palmanii
....
ca strig la Mihnea care nu vrea sa scrie!!
zice ca nu are caiete si se duce la joaca(asta la semi)....
acasa ajungem prea tarziu si ba-l doare capul,ba e la desene,ba e cu pisicile....
aseara m-am suparat rau pe el....a scris cu picioarele si imi spunea mie ca e sublim,ca e perfect,ce tare e Mihnea...si asta dupa fiecare mazgalitura
....
in fine,dupa ce a plans de ti se topea sufletul,obosit si cu durere de cap a adormit instantaneu....si dim s-a zis singurel"gata,e cazul sa incerc si eu sa devin ambitios!!" ![]()
ma uit la el ca nu are minte de nici o culoare,el inca se joaca,inca alearga cu copii de 4-5 ani....ii aliniaza pe astia si face lectii cu ei,cica sa spuna o propozitie sau sa faca adunari ....si astia mici habar nu au,dar el insista si se supara cand nu stiu ![]()
Ana,imi pare rau pt Dunia(ce nume frumos si deosebit are!)....
ce sa-ti zic?!
orice esec in viata te face mai puternic,iar ea nu e singura pe lume...mai sunt cateva persoane care vor sa o ajute,asa cum se pricep ele...stii tu ca la tine ma refer 
o sa-si revina si o s-o ia de la capat,e tanara.....
are o viata inainte.....
ii tb curaj si sprijin acum....
cat despre Alex,ce sa-ti zic....mi se pare ciudat ca fac atatea materii de umplutura...pai Mihnea la clasa I-a are doar 1 ora de muzica si 1 de desen pe saptamana!
si ii inebuneste cu lb romana ,cred ca au vreo 8 ore,de m-am speriat si eu....si mate 5-6 ore....
acum ce sa mai faci?
sa faca el in particular daca se poate si ii place ca nu-i strica!
va pup pe toate si va astept la vb....

Ana68 spune:
Mai,mai...Vio...lasa-l incetisor pe Mihnea,ca doara toate se invata incet-incet....Si ce ambitios e,dragul de el!Pupicei capsorului ala mic!
Cu Dunia...renunt sa ma mai agit:are 20 de ani,ma gandesc ca cine vrea sa invete ceva din suturile pe care ti le trage viata in dos ,invata...cine nu,ura si la gara...Insa vorba lui Marius,ajuns in culmea disperarii si a rabdarii aseara:"bai,tata,nu vrei sa muncesti,treaba ta...n-ai decat fa ce vrei,ia-ti timp liber pana nu mai poti si cauta-ti tu de munca....rau este ca tot la mine ai sa ajungi sa plangi,pentru ca asa e lasat in viata asta,copiii tot la parinti sa ajunga sa ceara ajutor si nu stiu ,zau,daca atunci am sa te mai pot ajuta"...Si asta a fost...In concluzie,azi la 12 Dunia a plecat de la noi,a plecat la Caransebes unde e casa ei...ca sa se...linisteasca...Poate is io bolunda,poate sunt dusa cu pluta...insa eu una cred ca as fi facut cumva,ceva,orice...sa trec peste moment si sa merg mai departe...imi puneam oleaca neuronii la munca....si sa fi venit cineva cu pleasca unui loc de munca la mine,cred ca-i pupam talpile...Imi amintesc ce greu mi-a fost mie,dupa liceu si proaspat picata dupa examenul la scoala militara,sa-mi gasesc un loc de munca,am ajuns in audienta la nush ce secretar sau director din ministerul transporturilor...groaznic a fost!
Cu Alex...ufa....Alex munceste el singur acasa,in plus,din culegeri....fara sa-l pun eu sau Marius....Imi pun increderea ca va ramane asa constiincios mereu,ca eu degeaba ma zbat sa fac o gaura in cer,daca el nu ma ajuta...vom vedea ce-i de facut si cu asta.
Cam asta este!Te pup!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
cicina spune:
Ana, era primul an de facultate? vai de curul ei cand o sa-i creasca mintea si o sa se trezeasca la realitate, o sa-si dea seama ca o facultate in ziua de azi inseamna munca bine platita, respect si alte alea. Ar fi trebuit sa fie atenta si sa invete ca nu avea alceva de facut. Normal ca impactul e dur acum sa intre imediat la munca , cand ceilalti colegi ai ei merg mai departe, pe de o parte o inteleg, simte un faliment. Dar dupa parerea mea, copii in ziua de azi, prea mult se bazeaza pe parinti, si nu reusesc sa razbata in lume.
Pai daca costa 1200 de euro, sa se apuce de munca, si sa aibe ambitia sa termine si facultatea intre timp.
Vio, stai linistita asa e la inceput, nu ti-am spus ca am fost baby sitter la o pustoaica care facea prima elementara si pana nu i-am tras un shut in cur( m-a adus la disperare) nu facea temele, mai ales ca trebuia sa deseneze.
Uffa probleme, peste probleme.
violeta69 spune:
Ana,poate ca e mai bine asa...
ati incercat sa o ajutati ,mai mult decat atat nu prea mai aveti ce face...ca-n locul ei nu puteti invata...cum ma pune pe mine Mihnea sa-i scriu,ca cica nu-i spune doamnei ![]()
Cicina,m-am mai linistit...putin!
m-am uitat in caietul pustoaicei(cea care-l simpatizeaza pe Mihnea
) si nu mi s-a parut ca ea ar scrie mai frumos....e putin mai ordonata si mai atenta(ca orice fetita).....
asa ca va face el pana la urma,mai impins de la spate,dar va face...
azi oricum cica a fost cuminte,nu s-a mai dat in spectacol si a si scris cate ceva la semiinternat!
la clasa inca nu stiu ce au facut,dar vad ca se obisnuieste....
e greu,nu ma gandeam ca e asa grea clasa I-a