FETELE FANTASTICE (11)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Stai linistita,Vio draga...Mihnea e un baietel normal...mai plin de energie...se cuminteste el mai incolo...Fata de nepote-miu...uf!Azi am vorbit cu sora mea si mi-a povestit ultima aventura cu teroristu'...cica tata-su il schimba pe cel mititel,ii punea pampers curat si teroristul a venit si de ciuda si-a scos pulovarasul de pe el si l-a lovit pe bebe cu pulovarul.Asta poate nu ar fi nimic,insa pulovarul are fermoar si fermoarul i-a lasat la bebe o umflatura mica intre ochisor si nasuc...Nah!
Sti tu,oalele si farfuriile si alte cele se sparg,cumparam altele...dar sanatatea de ai spart-o n-o mai cumperi...asa ca sa fim cu totii sanatosi!
Stefania...bantum prin zona.Voi v-ati mai revenit din oboseala?

Sa aveti o zi buna!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

vio deci avionarul creste mare nu?

ana noi incercam...speram sa si reusim...ne pare rau pt fratior de terorist

Stefania cu Stefania la purtator
stefy & tot foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Ana,multumesc m-am mai linistit,ca mai sunt si alti "teroristi" pe lume...deci Mihnea nu e singurul....
eu cred ca nepotul tau e putin gelos pe cel mic!!!(parca tot baiat e!)
de fapt Mihnea e un terorist cu "inclinatii" de gica-contra
eu zic ceva el zice invers....are asa un talent sa ma scoata din sarite...de fapt asta ii face lui placere,sa ma enerveze pe mine....
de exemplu eu ii spun ca la scoala tb sa fie cuminte si el imi raspunde ca nu ,nu o sa fie cuminte o sa faca numai rau.....
daca insist sa-mi explice, cica a fost o gluma am ajuns sa-i spun ca-l trimit la orfelinat daca nu vrea sa se linisteasca,ca acolo mai sunt locuri...si-i e teama de asta...ma intreaba seara cand se culca daca-l mai dau la orfelinat,ca el nu vrea sa stea singur acolo ca-i e teama....
uffff,nu are minte deloc....ma uit la el si-l vad atat de naiv!!!
cand i-o mai veni si lui mintea!!!
daca el crede faza cu orfelinatul?! iti dai seama cat e de naiv?!!....si chiar se consuma de asta...uneori

Stefania,ei da noi crestem,cu mintea ar tb sa fim mai.....ca sa zic asa,seriosi...dar asta e o caracteristica a barbatilor...si el vad ca nu se dezice!!!

aelita,cum mai stai cu contul?!
poti intra?
ca ne e dor de tine.....
pup toate fetele

Vio,mamica de viitor "avionar"
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Vio draga,hai sa te mai listinesc o data:eu am doi gica-contra acasa...si amandoi imi raspund,pun mana in sold ca tzatzele,bat din picior si au niste boturi de cimpanzei de imi vine sa-i spulber....Pana nu incep sa scot flacari pe nari nu mi se linistesc tembelii....
Faza cu orfelinatul...am facut-o si noi cu Alex si,mititelul,se speriase rau de tot....Acum nu il mai impresioneaza,ca nah!e ditamai flacaul si il cam doare undeva la vreo 5 metri in spate de asta...dar la vremea aia il bagasem rau in sperieti...Iar cu naivitatea...uf,tu Vio draga....Marius ca e om cu 3 copii la casa lui si la 43 de ani si inca e plin de naivitate....ca uneori mai fac misto de el,ii spun cate ceva despre care el nu prea are habar si ma crede,dragul de el si asa rad....si il pup p-orma pe frunte...ca pe copilasii prostuti....asa ca te mai miri de Mihnea...Lasa sa fie el sanatos!

Pai va urez week end minunat si sa auzim de bine!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Priscilla spune:

Ana,nu am reusit sa ajung inca in acea mult dorita vacanta, deoarece mama mea a vandut apartamentul si si-a luat unul cu doua camere pe care acum si-l renoveaza.Dar si cand o termina...................nu mai scapa de mine cu una cu doua.

Si apropo', am si eu o gica-contra in devenire.Cred ca o sa-mi scoata peri albi in cap inainte de vreme.

Ma scuzati ca intru atat de "des",dar...........intervin diverse si trec zile pana mai reusesc sa intru pe net.Oricum astept cu nerabdare sa mai citesc postarile noi.Va pup pe toate si sper sa vina si zile mai libere.

Iolanda, de printesica,Alexandra,17 iulie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

neata! cam slabuta miscare ........si fetele fantastice pe unde sunt?

Stefania cu Stefania la purtator
stefy & tot foto

Mergi la inceput

buna,noi am fost la Ikea sa luam mobila lui Mihnea...asa ca am absentat motivat
am ridicat de pachetele alea si am cam ramas cu spatele tzapan...
azi montam mobila....
mai pe la 5 avem musafiri sa papam tortic.....
si maine ne mobilizam ....mergem la scoala!!!
va pup pe toate si va doresc bafta la scoli si la gradinitze!!!
sa avem un an bun(la scoala)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

Bafta scolareilor, si mai ales incepatorului, spre calea lui de avionar.
Mi-e dor de voi, dar din cauza ochilor care privesc in acvariu nu mai am tragere de inima sa mai postez asa de des, dar sa stiti ca va iubesc pe toate.

Mergi la inceput

cicnelu,saru'mana de urari!!
stiu ca esti langa noi..sufleteste!!!
ei,Mihnea chiar isi incepe cariera de avionar ca a plonjat in singura balta din curtea scolii
noroc ca nu a fost prea mare,ca altfel isi rata cariera...eventual sa facea inotator de performanta!!!
altfel suntem bine,dar avem de tras ca la cat e de Gica -contra ...nu stiu ce-o sa ma fac cu el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

Ah, ce veste buna am primit azi, e pe drum un baietel, asa ca repede pareri de nume.

Mergi la inceput