FETELE FANTASTICE (11)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

'neata fantasticutzelor!!!
vad ca e cam slaba miscarea pe aici...
da' vin eu si va dau bataitza sa veniti la apel in fiecare zi!!
cicinelu?! ce faci mama?
tot il mai oblojesti pe barbatu'tau ?
sau s-a facut bine?!
eu zic ca da!!! ii doresc sa se faca repede bine ca sa poti si tu sa mai vorbesti cu noi
gata m-am intors din vacanta!
ma niste ploi ce nu s-a vazut!!!
si un frig....brrrrr....
apoi s-a mai linistit vremea,a fost frig,dar macar nu a mai plouat!
am fost la Sibiu,voiam sa ne cazam acolo,da' de unde locuri?! ca erau pline hotelurile si pensiunile de "ecumenicii" astia
asa ca am mers la Sigisoara...
e super acolo,mai ales orasul vechi...am avut ce vizita,Mihnea la fiecare magazin voia un suvenir la unul dintre magazine erau antichitati si i s-a pus pata ca el vrea nu stiu ce rabla de ceas....care pana la urma nu era ceas,era un fel de busola de pus la mana....si mai era si stricata!!!
la intoarcere am mers pe un drum mai latularnic,spre Agnita de credeam ca ne-am ratacit(si nici benzina bnu prea mai aveam) .....
am ajuns din nou la Sibiu si am vizitat Brukenthalul....care e intr-adevar superb...
o catedrala romano-catolica,frumoasa de ramaneai cu ochii ca la melc....
apoi ne-am mai plimbat putin si pe-aici,am mancat.....bineee de tot ca am mai pus ceva kg pe noi(acum urmeaza cura de slabire )....
si,iate-ne si acasa......
sa ne pregatim de scoala,ca mai avem doar o saptamana!!!
acu' sa vezi si sa nu crezi cum invata viloeta sa scrie si sa citeasca,dar mai ales sa socoteasca.....
ca Mihnea imi spune sa fac eu...de parca eu n-am prea facut scoli....
ca el cica nu vrea,da' i-am zis ca-l fac cioban ca acolo nu tb sa stie carte multa!!!oricum invata mai repede sa socoteasca ,ca tb sa numere oile

va pe toate

Vio,mamica de viitor "avionar"
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salutare...

Aelita...ce ma bucur ca Sofia a plecat copacel...incerc sa mi-o imaginez,asa cum o descri tu,stirbulita si cu doi dintisori in fata...cred ca e atat de dulce...Of,Doamne!Sa fie sanatoasa si sa creasca mare!
Cu cupchilasii...ufa!!!!a fost razbel la noi.Nepote-miu,care are 3 ani jumate,e dracul gol pe pamant,pe bune!!!Copil mai agitat si mai neastamparat ca asta n-am mai vazut.Ti mine cum povesteam ca Luana m-a imbatranit inainte de vreme?!Pe naiba!Luana e ingerul ingerilor pe langa nepote-miu...sa fereasca Dumnezeu de asa copil,pe bune.E copilu' lu' sor-mea,il iubesc si tin la el mult de tot,ca e si frumos de numa' dracusorul...dar e calamitate naturala,Bin Laden e copil de mingi,serios!Celalalt nepotel are numai 3 luni,e frumos si alaaaaaa....si cuminte foc.E opusul lu' fra-su:nu plange ,nu tipa,rade intruna....papa si doarme...asa bebelus cuminte...Doua nopti si o zi au stat la noi,sambata dimineata au plecat spre Cta...dar parca au venit hoardele tataresti su au plecat hunii....pe bune!Mi-e tare mila de sor-mea,o vad ca se cam chinuie,saracuta...nu stiu,arata imbatranita si tare obosita...Italianu' ei nu pot spune ca nu o ajuta,ca mai sta si el cu copiii...dar zau ca mare lucru nu face....si el tot la sor-mea asteapta sa-i faca si lui un sandvis...asa ceva n-ati mai vazut si asta se da de ceasu' mortii ba sa-i bage in gura la terorist,ba sa faca laptele si la al mic,ba sa fure si ea o bucatica sa bage sub nas....unu' vrea aia,celalalt aia...e ca la nebuni cu familia lor...L-am tinut noi pe bebelus si am mai stat si cu teroristul...ca saracuta nici la pisare n-o lasa banditii aia...Cam asta cu noi...
Vio draga,bine ati revenit din vacanta!Pacat ca ati avut parte de vreme urata...Frumoase orase ati vizitat:Sibiu,Sighisoara....si cine frasu' v-a pus,oameni buni,s-o luati pe Agnita??????...zici ca esti rupt de lume pe meleagurile alea....bine ca nu v-ati ratacit.Partea buna la drumul de Agnita,daca ignori soseaua,este ca peisajul e demential de frumos si salbatic,este?No,sa va reveniti cu bine de dupa vacanta si las' c-o scoateti voi la capat cu scoala...

Fetelor...sa aveti o saptamana cu realizari multe!Va pup si mai vorbim.

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

ana,mi-a placut faza cu teroristu'...ei,cam asa a fost(si mai este inca) Mihnea!!!
pe bune!!nici la toalata nu puteam pleca fara el!
asa ca o inteleg pe saracuta sora ta.....
zici ca or mai creste si ei prichindeii si se mai linistesc,de unde?!
astia parca sunt copii atomici...unii....ca or mai fi si din aia de stau unde-i pui....zic si eu,ca nu stiu,n-am prea vazut!!
ehh,cine ne-a pus sa o luam pe drumul spre Agnita?!....pai cine? gazda,zice: luati-o pe aici ca ajungeti tot la Sibiu,si ne descrie el,prima la drapta,apoi la stanga si o tineti spre Sibiu....
cand am fazut pustietatile am zis: sa vezi ca asta e drumul acela de l-am vazut pe harta si de ocoleste Mediasul...si asa a fost!
insa ,intr-adevar frumos peisajul,erau si vreo 2-3 sate ratacite,dar in rest a fost frumos.....noroc ca am ajuns la Agnita si am luat benzina....
Mihnea s-a repezit la o punga de cipsuri(in benzinarie) si a scapat pe jos doua cutii de bere(ca astea erau la pachet cu tot cu cipsurile)....
noroc ca e inca mic si nu fac astia galagie...ca la cate sucuri a varsat pe mese la restaurant eram acum tot la spalat fete de masa ....
si ,asa e nu a fost vreme frumoasa,dar macar nu a mai plouat....dar,data viitoare o sa mergem si noi vara cand e aici canicula....acum asa am avut concediu ca sa pot sta cu copilu' pana incepe scoala....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

neata! am revenit si noi istovinte din "vacantza" nu a semanat deloc a vacanta da' asta e... cat am fost in Ro , s-a facut renovare asa ca sa nu ma intrebati daca m-am distrat caci am avut cea mai anemica vacanta care am putut sa o am vreodata

important e ca suntem bine sanatoase si incercam sa ne revenim din oboseala
va pupic si va doresc o zi buna

Stefania cu Stefania la purtator
stefy & tot foto

Mergi la inceput

bre da' unde sunteti? chiar nici una nici una...?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Stefania,bine ai revenit!Cam nashpa cu vacanta voastra...renovare si curatenie...hm...nu prea suna a vacanta,dar daca trebuie...Poate o sa va odihniti acum,ca tot ati ajuns acasa...
Vio...macar cu Mihnea te mai intelegi cat de cat,dar cu Robert...vai de zilele mama-si...no way!Si amesteca italiana cu romana...circoteca curata!
Ca tot comentez de drumurile din tara...sa fi stiut traseul pe unde ati mers,nah,nu era nici o problema,dar sa pleci izmene pe calator pe o ruta...de care nici nu stiai ca exista...cam nasol...Uite asa se intampla cand dai peste oameni amabili.Ma rog,la voi poate ca omul ala chiar a gandit ca face un bine recomandand drumul de Agnita...si-o fi zis ca scurtati sa nu mai ocoliti...Sa sti tu ca cel mai bine e de mers la munte cand in marile orase e canicula...ca te mai racoresti si ai parte si de vreme faina...Cum stati cu pregateala de scoala?Ce zice Mihnea?E nerabdator?

La Timisoara ploua si e foarte frig...urat de tot si demoralizant...
Va pup si va doresc o zi cat de cat buna...Mai vorbim!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

ana ne odihnim de acum incolo!

stefy & tot foto

Mergi la inceput

Stefania,bine ai revenit!
Ana,noi nu ne-am propus sa vizitam chiar atat de multe ca voiasa ca ....
sigur ca nu a fost rau nici pe unde am luat-o,insa eram disperati din cazua ca nu prea mai aveam benzina,ma rog asa la limita ne ajungea pana la Sibiu...
cu Mihnea?!
e complicat....ca nu vrea sa stea locului nici o clipa!
ma tot rog de el sa mai socoteasca cate ceva, dar parca vorbesc la pereti
nu,ca ma rog si sa doarma si sa manance...la toate avem "rugaciuni"...
acu' se ocupa de pisica si a daramat si o floare pe balcon,a imprastiat pamantul peste tot si striga in gura mare ca o sa curete el

dar mai e putin, o sa inceapa scoala si o sa vedem ce vom face....asta e!!! ca nu o fi el singurul nabadaios si ala mai cu motz!!ma consolez ca or mai fi si altii...

Mergi la inceput

fantasticutelor dar pe unde mai umblati?

stefy & tot foto

Mergi la inceput

noi am fost sa vedem scoala...
suntem clasa I-a C,sunt 21 de copii in clasa si numai 3 clase de a I-a...
am vizitat si scoala,ne-a condus o doamna draguta care era probabil tot invatatoare acolo...
mi-a aratat unde stau dupa ce termina orele,mi-a spus ca sunt o echipa care-i supravegheaza printre care si un psiholog...
eu o masa calda la pranz,fac lectii,se joaca,fac si engleza suplimentar...e dragutz oricum si lui Mihnea i-a placut!!!

pupici la mamici si burtici si copilasi...

Mergi la inceput