FETELE FANTASTICE (11)
Raspunsuri - Pagina 15
violeta69 spune:
Cicina
,gata v-ati intors?
cum a resusit al tau sa-si "aranjeze" piciorul?!sper ca s-a rezolvat intre timp.....
Puf
"La multi ani!" sa fii sanatoasa si iubita si sa-ti iasa tot ce-ti doresti......
pup toate fetele 
Vio,mamica de viitor "avionar" 
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
Ana68 spune:
Saluti....
Cicinelu' uelcam bec!Chiar,vorba lui Vio:cum a reusit al tau sa se scranteasca la glezna?!Insanatosire grabnica!Lasa mah,nu fi rosie de invidie....ce sa facem?Am scapat dezlegati si noi anul asta...ca in 5 ani de cand stam impreuna la Timisoara nu am iesit nicari...si am profitat!Si multumesc de urarile pentru Alex!
Vio,saru-mana de urare!
Puf,zic si eu LA MULTI ANI!
Fetele...pupici si weekend minunat!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
puf13 spune:
Fetelor multumesc pentru urari, chiar ma gandeam ca m-ati uitat de tot ca nu am mai dat pe la voi si cand colo ce surpriza placuta mi-ati facut, va pupic pe toate sunteti niste scumpe.
Nu am timp sa va povestesc ce am mai facut dar poate data viitoare.
Va multumesc inca o data.
Azi eu dau 

va 
votati si soldateii mei:
http://85.9.7.2/recruteaza.php?utilizator=2b275f1c00
cicina spune:
Cam putina bere pentru timpurile astea Pufule.
Fetelor, scranteala de glezna, s-a infaptuit umbland pe coclauri, si ca sa spun ca pe acolo sant numai pietre , stanci, suisuri, coborasuri, iar el are gleznele slabe, nu ca mine ca si-n papuci mergeam peste tot.
We placut la toata lumea.
Priscilla spune:
Si eu sunt rosie de invidie,dar o sa recuperam la anul.Mi-am propus un concediu cat pentru cei doi ani in care am stat inchisa in Bucurestiul asta mizerabil.Mai nou, zici ca a explodat bomba in mijlocul cartierului Militari.Nici nu mai am pe unde sa ies cu fata afara sa o mai plimb
.Dar las' ca o sa ma "mut" la mama la Targoviste,macar pentru o saptamana, sa-mi mai clatesc ochii.
Cam tarziu dar La multi ani pentru toti cei care port numele de Alexandra/u.Printre care si fetitei mele.
Am plecat sa fac nani ca maine cica avem program de vizitat bunicii la tara, si suna desteptatorul la 8 dimineata din pacate.
V-am pupat pe toate si am sa revin.
Iolanda,
de printesica,Alexandra,17 iulie 2006
Ana68 spune:
Iolanda,sper ca vei avea o saptamana plina de liniste si aer curat la Targoviste si,cu ceva intarziere,LA MULTI ANI! micutei tale de ziua numelui!
Cicinelu',ce mai face consortu' matale?Si-a revenit cu glezna?Tu ce mai faci?
Vio....halooooo...sunteti deja in vacanta?
Aelita...ce mai faceti fetelor?Mai pune si tu o poza colea cu Sofia...sa vedem cat a mai crescut...
May si restul fantasticelor...ce mai faceti?pe unde mai dati cu sapa?![]()
Pupicei si sa aveti o zi minunata!
arinna spune:
toate fetele.A venit mama in vizita
si am inceput si niste cursuletze de engleza de la 9-13 care imi mananca toate zilele, cica dureaza un an.Maine am test oral sa vada cum ne repartizeaza apoi o zi plina iar.....
am fugit ca e tarziu si vreau sa fiu maine fresh
la test ca stau prost cu vorbitul si in ultimele zile numai la 2-3 noapteam-am culcat plus trezit devreme
aelita spune:
arinna-sa stapaniti masina sanatosi !
baaai,pisica pe masa de sticla zici ca e mileu,nu alta!!
vazui si locul de la care ne scrii.ca sa te localizam de acum.
miiiiisto va facurati casa !!! ati mucnit voi,dar si cand ati terminat,e totul ,la milimetru facut !
imi plac geamurile alea in hexagon..sau ma rog inc e e ca nu vad toate laturile camerei.
lipseste bucatarie,baie..baga tot.
si nu pot sa le localizez,care unde e.
BAFTA LA CURS,LASA CA SA VEZI CA DUPA UN AN O SA FII BETON!
CE A ZIS MAMA TA CAND A VAZUT CASA??
violeta e molipsire mare aici cu renovarile !!
nuam prins nici o ploaie ,nici in Ro,nici aici la mare.timp super la mare,am dormit mult,ne-am tolanit ,imbaiat si distrat.
quote:
Mihnea mi-a zis sa-ti scriu asa: "spune-i ca-i multumesc si ca si eu ii doresc succesc in prima zi.....de ce-o vrea ea!"

cicninooo,auzi,de ce-oi vrea tu !!!!!!!!!!!!!
andaua,io-te de ce rad eu,hi hi
quote:am scos din context hi hi si ma amuza ce am inteles eu
Vio,ma bucur pentru tine ca mergi cu rolele,ca eu atat m-am chinuit.................iar apoi am ramas gravida

Pup o Iolanda si o Alexandra mica!
violetooooooo,pai tu o inveti sa se puna pe role agatata de carut ??????? pe tine te mai aduna de pe jos Miohnea,dar pe ea cine,Alexandra????
Ana-uaileooooooo cu catai lista de excursie a veniiit ! muicaaaaaaaa!
shine-i,mai,MAMA UTA?bucatareasa?ca statiune nu e

vazui pozele,bai dar ec mari au crescut Alex si Luana ! Alex are deja o figura asa de adolescent-intelectual.v-ati distrat super!
quote:
tre' sa ne facem pasapoarte:io cu Alex la Cta ,Marius la Medias si Luana...habar n-am unde...

voreba cicinei: bai,se mai plimba omul,dar chiar asa???????
lacomi asa de vacanta

CICINELU,multumim mult pt vedere,esti o dulceata ca de obicei,cum iti aduci tu aminte si cum esti tu asa draguta !!!
sper ca a fost bine pe unde ai fost ,desi scurt din cauza de..glezna

puf-LA MULTI ANI ! SA FII FERICITA SI SA AI TOT CE ITI DORESTI!
www.helpsonia.com/" target="_blank">Povestea Soniei
Ajutati-o pe Sonia
S.
Ana68 spune:
Aelita mea draga....ca de obicei inveselesti pagina si subiectul nostru cu fetele rosii de se rostogolesc nebune prin postare...May,ma bucur ca esti bine si plina de umor...Ce face Sofiuta?Creste,banuiesc....![]()
Fetelor,sor-mea si cu baietii ei ei au ajuns si la noi,in drum spre Cta...gashca mare...Asa ca mai am acasa doi copilasi,unul de 3 luni si celalalt de 3 ani jumate....Asta mai mare e in continua divergenta cu Luana si se lasa cu niste palme,pumni si paruieli...nu va imaginati...Bine ca nu stau mult la noi...ca iesea razboi...![]()
Va pup pe toate si va doresc un weekend excelent!
aelita spune:
Ana hahaaa cred ca e razboi mare la tine acasa cu 4 copii!!
Care tzipa mai tare?
Maaama,imi inchipui ce este si cum rezisti ! hahaaa
cand or sa plece or sa iti tiuie urechile de liniste ! nu o sa ai tu liniste cu Luana asa una doua,dar din 4 sa se faca 2 e ceva !
Sofía e bine,merge de-a buselea prin toata casa,zice mama,ca de tata ma saturasem eu de 2 luni ,are 2 dinti, o gasesc in fiecare dimineata in picioare tinandu-se de patut,o aud facand galagie(nu plange,striga in toate limbile sa venim) si cand vede ca intru la ea in camera RADEEEEE cu aia doi dinti ai ei de stirba ce e !
www.helpsonia.com/" target="_blank">Povestea Soniei
Ajutati-o pe Sonia
S.