FETELE FANTASTICE (11)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Cicina,gata v-ati intors?
cum a resusit al tau sa-si "aranjeze" piciorul?!sper ca s-a rezolvat intre timp.....
Puf "La multi ani!" sa fii sanatoasa si iubita si sa-ti iasa tot ce-ti doresti......

pup toate fetele

Vio,mamica de viitor "avionar"
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Saluti....

Cicinelu' uelcam bec!Chiar,vorba lui Vio:cum a reusit al tau sa se scranteasca la glezna?!Insanatosire grabnica!Lasa mah,nu fi rosie de invidie....ce sa facem?Am scapat dezlegati si noi anul asta...ca in 5 ani de cand stam impreuna la Timisoara nu am iesit nicari...si am profitat!Si multumesc de urarile pentru Alex!
Vio,saru-mana de urare!
Puf,zic si eu LA MULTI ANI!

Fetele...pupici si weekend minunat!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puf13 spune:

Fetelor multumesc pentru urari, chiar ma gandeam ca m-ati uitat de tot ca nu am mai dat pe la voi si cand colo ce surpriza placuta mi-ati facut, va pupic pe toate sunteti niste scumpe.
Nu am timp sa va povestesc ce am mai facut dar poate data viitoare.
Va multumesc inca o data.

Azi eu dau
va

votati si soldateii mei:
http://85.9.7.2/recruteaza.php?utilizator=2b275f1c00

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

Cam putina bere pentru timpurile astea Pufule.

Fetelor, scranteala de glezna, s-a infaptuit umbland pe coclauri, si ca sa spun ca pe acolo sant numai pietre , stanci, suisuri, coborasuri, iar el are gleznele slabe, nu ca mine ca si-n papuci mergeam peste tot.
We placut la toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Priscilla spune:

Si eu sunt rosie de invidie,dar o sa recuperam la anul.Mi-am propus un concediu cat pentru cei doi ani in care am stat inchisa in Bucurestiul asta mizerabil.Mai nou, zici ca a explodat bomba in mijlocul cartierului Militari.Nici nu mai am pe unde sa ies cu fata afara sa o mai plimb.Dar las' ca o sa ma "mut" la mama la Targoviste,macar pentru o saptamana, sa-mi mai clatesc ochii.

Cam tarziu dar La multi ani pentru toti cei care port numele de Alexandra/u.Printre care si fetitei mele.

Am plecat sa fac nani ca maine cica avem program de vizitat bunicii la tara, si suna desteptatorul la 8 dimineata din pacate.
V-am pupat pe toate si am sa revin.

Iolanda, de printesica,Alexandra,17 iulie 2006

Mergi la inceput

Iolanda,sper ca vei avea o saptamana plina de liniste si aer curat la Targoviste si,cu ceva intarziere,LA MULTI ANI! micutei tale de ziua numelui!
Cicinelu',ce mai face consortu' matale?Si-a revenit cu glezna?Tu ce mai faci?
Vio....halooooo...sunteti deja in vacanta?
Aelita...ce mai faceti fetelor?Mai pune si tu o poza colea cu Sofia...sa vedem cat a mai crescut...

May si restul fantasticelor...ce mai faceti?pe unde mai dati cu sapa?

Pupicei si sa aveti o zi minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

toate fetele.A venit mama in vizita si am inceput si niste cursuletze de engleza de la 9-13 care imi mananca toate zilele, cica dureaza un an.Maine am test oral sa vada cum ne repartizeaza apoi o zi plina iar.....am fugit ca e tarziu si vreau sa fiu maine freshla test ca stau prost cu vorbitul si in ultimele zile numai la 2-3 noapteam-am culcat plus trezit devreme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

arinna-sa stapaniti masina sanatosi !
baaai,pisica pe masa de sticla zici ca e mileu,nu alta!!
vazui si locul de la care ne scrii.ca sa te localizam de acum.
miiiiisto va facurati casa !!! ati mucnit voi,dar si cand ati terminat,e totul ,la milimetru facut !
imi plac geamurile alea in hexagon..sau ma rog inc e e ca nu vad toate laturile camerei.
lipseste bucatarie,baie..baga tot.
si nu pot sa le localizez,care unde e.
BAFTA LA CURS,LASA CA SA VEZI CA DUPA UN AN O SA FII BETON!
CE A ZIS MAMA TA CAND A VAZUT CASA??

violeta e molipsire mare aici cu renovarile !!
nuam prins nici o ploaie ,nici in Ro,nici aici la mare.timp super la mare,am dormit mult,ne-am tolanit ,imbaiat si distrat.

quote:
Mihnea mi-a zis sa-ti scriu asa: "spune-i ca-i multumesc si ca si eu ii doresc succesc in prima zi.....de ce-o vrea ea!"

cicninooo,auzi,de ce-oi vrea tu !!!!!!!!!!!!!

andaua,io-te de ce rad eu,hi hi
quote:
Vio,ma bucur pentru tine ca mergi cu rolele,ca eu atat m-am chinuit.................iar apoi am ramas gravida
am scos din context hi hi si ma amuza ce am inteles eu
Pup o Iolanda si o Alexandra mica!

violetooooooo,pai tu o inveti sa se puna pe role agatata de carut ??????? pe tine te mai aduna de pe jos Miohnea,dar pe ea cine,Alexandra????

Ana-uaileooooooo cu catai lista de excursie a veniiit ! muicaaaaaaaa!
shine-i,mai,MAMA UTA?bucatareasa?ca statiune nu e
vazui pozele,bai dar ec mari au crescut Alex si Luana ! Alex are deja o figura asa de adolescent-intelectual.v-ati distrat super!
quote:
tre' sa ne facem pasapoarte:io cu Alex la Cta ,Marius la Medias si Luana...habar n-am unde...

voreba cicinei: bai,se mai plimba omul,dar chiar asa???????
lacomi asa de vacanta

CICINELU,multumim mult pt vedere,esti o dulceata ca de obicei,cum iti aduci tu aminte si cum esti tu asa draguta !!!
sper ca a fost bine pe unde ai fost ,desi scurt din cauza de..glezna.Cum a reusit chiar in vacanta??? sa-l lasi acolo,nu alta

puf-LA MULTI ANI ! SA FII FERICITA SI SA AI TOT CE ITI DORESTI!

www.helpsonia.com/" target="_blank">Povestea Soniei

Ajutati-o pe Sonia

S.

Mergi la inceput

Aelita mea draga....ca de obicei inveselesti pagina si subiectul nostru cu fetele rosii de se rostogolesc nebune prin postare...May,ma bucur ca esti bine si plina de umor...Ce face Sofiuta?Creste,banuiesc....

Fetelor,sor-mea si cu baietii ei ei au ajuns si la noi,in drum spre Cta...gashca mare...Asa ca mai am acasa doi copilasi,unul de 3 luni si celalalt de 3 ani jumate....Asta mai mare e in continua divergenta cu Luana si se lasa cu niste palme,pumni si paruieli...nu va imaginati...Bine ca nu stau mult la noi...ca iesea razboi...

Va pup pe toate si va doresc un weekend excelent!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Ana hahaaa cred ca e razboi mare la tine acasa cu 4 copii!!
Care tzipa mai tare?
Maaama,imi inchipui ce este si cum rezisti ! hahaaa
cand or sa plece or sa iti tiuie urechile de liniste ! nu o sa ai tu liniste cu Luana asa una doua,dar din 4 sa se faca 2 e ceva !

Sofía e bine,merge de-a buselea prin toata casa,zice mama,ca de tata ma saturasem eu de 2 luni ,are 2 dinti, o gasesc in fiecare dimineata in picioare tinandu-se de patut,o aud facand galagie(nu plange,striga in toate limbile sa venim) si cand vede ca intru la ea in camera RADEEEEE cu aia doi dinti ai ei de stirba ce e !

www.helpsonia.com/" target="_blank">Povestea Soniei

Ajutati-o pe Sonia

S.

Mergi la inceput