FETELE FANTASTICE (11)
Raspunsuri - Pagina 14
violeta69 spune:
fantasticele,va salut!
eu sunt ocupata acum cu amenajarile prin casa...ca sa nu moara de invidie arinna(ca stateam degeaba
)...
e ca la nebuni acum la mine acasa....noroc ca sunt in concediu
.....
mai avem putin si terminam camera lui Mihnea,mai e de pus parchetul si de luat miobila!
pe 17 incepm scoala si tb sa fim ok!
apoi ma gandesc sa mai dau cu lavabila si prin celelalte camera ca nu e vopsit de cand ne-am mutat si intre timp,pe masura ce fi-meu a crescut au crescut pe pereti tot felul de hieroglife
...s-a facut mana pt scoala
....iar de acum sper sa inceapa sa scrie pe caiete!!!
....nu de alta,dar mai nou,vrea sa ajunga sa gaseasca extraterestrii ca sa-l invete sa construiasca roboti,iar pt asta ii trebuie sa stie carte multa...asa zice el ![]()
![]()
aelita,cum a fost la mare?
sper ca nu ati prins ploi prea multe....
arinna,ce casa super...vreau si yo 
data viitoare imi cumpar ca acu' am ratat premiul cel mare la loto ![]()
ana,nu ai terminat cu plimbarile?!
asteptam povesti....
cicina,pe unde umbli?!
Edit: am gasit felicitarea in cutia postala!
multumesc 
Mihnea mi-a zis sa-ti scriu asa: "spune-i ca-i multumesc si ca si eu ii doresc succesc in prima zi.....de ce-o vrea ea!"
(cred ca voia sa zica de scoala,dar s-a dat seama ca nu te mai duci acolo
asa ca a lasat la alegerea ta
)
pupici pt toate fetele 
Vio,mamica de viitor "avionar" 
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
Priscilla spune:
fetelor,haideti ca am scos si eu capul din barlog si am venit la masa de discutii.
Vio,ma bucur pentru tine ca mergi cu rolele,ca eu atat m-am chinuit.................iar apoi am ramas gravida si nu m-am mai atins de ele ca ma saturasem de cate cururi de asfalt luasem,si am zis ca este riscant.
Arinna,la noi au venit cateva zile cu ploi,cica acum este vremea de numarat bani si de facut copii.Cum bani de numarat nu avem,ramane a doua varianta
.
Am plecat ca trebuie sa scot fata pe afara.Va pup pe toate si promit de data asta am sa intru mai des pe aici
Iolanda,
de printesica,Alexandra,17 iulie 2006
violeta69 spune:
Iolanda,pai pune rolele cand mergi in parc cu carutul,te tii de el si mergi ![]()
adica impingi carutul mai bine....
lasa ca si eu am cazut,dar nu m-am dat batuta...si nici prea tinerica nu-s
ca sa zic ca nu-mi e frica de nimic....
da' eu am invatat sa ma dau mai spre iarba ca sa nu ma doara
....si cand am tendinta sa cad,cad pe moale ![]()
numai ca nu prea am timp de ele,nici parcul nu e asa aproape ca sa ies mereu,dar incerc sa-mi fac timp,nu de alta dar e prietena mea(monica-de la rahova,stie ea daca citeste
) care vrea sa ma intraca si nu ma las,uite asa!!!
pt Alexandra si pt tine...si pt toate fetele plimbartete!

Ana68 spune:
Salutare fantastice...iaca m-am adunat de pe drumuri vineri seara...a fost o vacanta pe cinste,cu aventura si peripetii,dar si cu bucurie...Iaca poze,daca vreti sa vedeti...Pup fetele toate!
Targu Jiu
Transfagarasan
Zoo Sibiu
Paltinis
Intorsura Buzaului
Mamaia
Busteni
Brasov
Mama Uta
Scarisoara
Stana de Vale-Cascada Lesu
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
violeta69 spune:
Ana,frumoase poze...vad ca ati colindat ceva!
tu esti cam obosita sau ai rama cu gandul la vacanta?!
hai,gata ....sus....a trecut vacanta!![]()
tb sa va pregatiti de scoala,de gradinita(Luana mai e inca la gradi?)......
fetele va
pe toate

Ana68 spune:
Vio,multumesc de aprecieri!Pai da,s-a cam terminat vacanta...ma ia plansul,dar asta este!Nu pot spune ca sunt obosita,poate doar ca sunt obisnuita cu leneveala din vacanta,cand am fost si io duamna si m-au servit altii....hehehehehe...![]()
Luana a inceput de luni gradinita,ca nu avem cu cine o lasa acasa...adica ar putea sta cu Alex,insa nu vreau...ca mai sunt 2 saptamani jumate si gata incepe si Alex scoala si sa mai profite si el cat poate ca din a V-a a cam pus-o la cat va avea de muncit...
M-am apucat sa scriu la blog cum a fost in vacanta,asa ca sa nu ma repet la fiecare subiect in parte si inca nu am terminat.Cand termin dau si linkul....
Cicinelu',multam de vedere...am sa tin cont de sfatul tau,chestia e ca tre' sa ne facem pasapoarte:io cu Alex la Cta ,Marius la Medias si Luana...habar n-am unde...![]()
Va pup si sa aveti o zi faina!
Ana68 spune:
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54106&whichpage=6#replies
Partea intai pove in 28 august si
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54106&whichpage=7
a doua poveste terminata azi,29 august
violeta69 spune:
Ana,multumim de urari....
si tie spor la treaba...asa ca intr-o zi de joi![]()
noi facem prajitura fanta,ca nu mai scap de Mihnea!!!
eu am lasat-o mai moale cu prajiturile (ca ingrase
),dar cu asta mic se pare ca nu am sanse...
Ana,LA MULTI ANI lui Alexutzul tau!
sa creasca mare si cuminte si sa fie si mai destept!!!
il pup 

cicina spune:
Bai, se mai plimba omu, da asa ceva.. E vorba de Ana, si eu sant rosie de invidie, ca noi am stat numai o saptamana din cauza ca omu si-a scrantit glezna, dar tot a fost frumos si asa.
Vio, multumeste-i lui Mihnea de urari, n-are conteala la ce, important e ca s-a gandit la mine.
Si, e cam tarziu, dar tot am sa-i urez un La multi ani lui Alex al Anei de onomastica. aici e greu sa tinem socoteala de asa ceva, dat ca astia au alti sfanti, dar noroc ca mai sant fete care ma readuc la normalitate.
Si ca sa fiu prima, din toata inima ii urez un an plin de realizari, si un calduros La multi ani lui Puf si astept macar anul asta sa ne cheme la bairamul ala mare.