FETELE FANTASTICE (11)
Raspunsuri - Pagina 13
violeta69 spune:
buna dimineata fetelor....
ei,se pare ca trebuie sa incep sa fac prezenta ca asa nu se mai poate 

si sa va dau si cate o cafelutza sa va treziti 

o bere rece pt cine e la mare 

sau cola 

mai vreti?!

ei,gata ,ca ne ametim 
bun venit Iolanda!!!
noi discutam depre ce se nimereste...important e sa ne spunem ofurile ,dar mai ales bucuriile......
arina,la multi ani!!! pt cand a fost....si pt fetita Iolandei la fel....
tb sa reiau lista cu de inceput sa stie toata lumea cand e o sarbatorita!
Iuliana,mai sunt si yo pe-aici...nu esti singurica 
mai am pana la concediu,dar abia astept....sunt ffff obosita ca nici anul trecut nu am apucat sa plec decat 3 zile,restul de concediu l-am luat ba cand am fost bolnava,ba cand a fost copilul bolnav,ba de sarbatori ca sa se lungeasca zilele oficiale libere...si uite asa oboseala isi spune cuvantul!
anulacesta vreau samergem macar 5-6 zile la mare si cateva la munte.....sa stau degaba asa,sa ma odihnesc,sa dorm.......
dar am si mult de lucru(o iau si eu dupa arinna
) ca daca incepem scoala tb sa avem camera frumos pregatita...
va 

pe toate
Vio,mamica de viitor "avionar" 
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
Priscilla spune:
Arinna mersi de primere,si la multi ani pentru ziua ta,Violeta, mersi si tie si mai multumesc si de urare,si ai vostri sa traiasca sa fie sanatosi,voiosi,voinici.
Violeta,merg si eu la mare
ca nu am mai mers de 2 ani.Anul trecut eram o mare pepenoaica,iar anul asta, mi-a fost frica sa merg cu progenitura la mare,sa nu faca vre-o mandra de enterocolita.Asa ca.......pana la anul

.
Dar las' ca ne distram noi, ca vin nunti
,turte
,asa ca............ne mai incarcam bateriile.
Pa
fetele,va pup
.Si poftiti cate o floricica
de la mine,ca aste-s moca(gratis),nu ca la florarie
.
Iolanda,
de printesica,Alexandra,17 iulie 2006
cicina spune:
Bun venit la cine a venit pe la noi, sa ne spune cate verzi in luna si in stele.
Si vazut poze de printesa frumoasa foc ca si tinereii ei parinti.
Da, Ana pe unde umbla? Ca Aelita e la Romanica, Arinna mai are de trebaluit prin casa iar eu am tras shapa pe terasa si gata. Am facut bagajele si maine plecam . Unde? Nu stiu nici eu, unde om vedea cu ochii, sau mai bine zis unde gasim liber de o camera.
Vio, da tu cand pleci?
violeta69 spune:
buna dimineata fantasticelor!
uite ca si eu am fost cam ocupata zilele astea....
am inceput amenajarile
si pt asta tot trebuie sa cautam prin magazine, una - alta...
iar ieri ne-am relaxat,am fost cu rolele in parc!
si de dimineata si mai pe seara....
dimnineata am luat decat rolele mele ca Mihnea nu a vrut,dar cand am ajuns acolo le-a pus el in picioare si nu a mai vrut sa le dea jo(asa ca m-am dat cu rolele doar vreo 2 ture
).
pe seara i-am spus sa-si ia rolele lui ca eu nu i le mai dau...le-a luat,insa a fost suparat tot timpul,ba ca nu prinde viteza,ba ca nu mai sunt bune,ba ca nu le mai vrea....
si nu m-a lasat pana nu i le-am dat din nou pe ale mele ![]()
![]()
cand am ajuns acasa am facut gogosi(dar eu nu am mancat decat doua de pofta ...sa nu ma fac
ca o gogoase!)
in schimb am mancat acum dimineata,ca cica pana-n 12 nu se pune!!![]()
cicinelu,gata ai plecat si tu?! 
iti doresc sa te odihnesti si sa te bucuri de vacanta!
noi o sa plecam cam din 1-2 sept.....nu stiu exact unde,vorba ta,asa pe unde o sa nimerim....
nu cred ca o sa mai mergem la mare pt ca e destul de obositor acolo....am zis sa incercam sa facem un tur pe la munte,cam asa cum a facut Ana!!
Ana???....sa-mi spui si mie ce si cum,cand te intorci....
oricum,sper sa nu ne razgandim si cu ultima varianta de vacanta!![]()
aelita,arinna 
andaua...ei,lasa ca trece timpul si o sa puteti merge pe unde vreti....insa ,sa stii ca erau si bebelusi la mare,unii chiar la cort!
daca gasesti unde sa-i incalzesti(sa-i pregatesti )lapticul se poate sa mergeti in vacanta!
multam de floricele 
va pup si o saptamana perfecta,

arinna spune:
Asa e vara , liniste....nu prea sta lumea la net ca mine, parasita pe-aici pe la englezi
Am mai pus cateva poze cu matza
http://s96.photobucket.com/albums/l178/renni07/Tommy/
si din Torontohttp://s96.photobucket.com/albums/l178/renni07/Toronto%20%20/
sau Montreal, Quebec etchttp://s96.photobucket.com/albums/l178/renni07/Quebec%20City%20-%20Montreal%20-%20Ottawa/
daca va plictiiti si aveti chef de rasfoit...celalate le stiti,oricum pot fi accesate din albumul principal "renni07"
http://s96.photobucket.com/albums/l178/renni07/
violeta69 spune:
buna dimineata fetelor....
mi s-a parut mie ? sau nu?!
gremlin a scris,da-i si cauta si nimic 
cred ca a intrat doar sa stearga ceva![]()
in fine...
fetelor nu va mai intoarceti din vacante?!
ca o sa intru eu peste o saptamana!
Ana,ma te dusesi?!
mai a ramas vreo carare nebatuta?!
sa stii ca o luam si noi dupa exemplu' vostru....
plecam 1 saptamana sa facem un traseu...inca nu stiu care,dar o sa va scriu si o sa va povestesc...
cicina,aleita,arinna,stefi,andaua,iuliana va 

si sa aveti o saptamana perfecta

arinna spune:
Vio
am terminat si noi treba in sfarsit.Acum merg iar pe la doctori
maine la gineco sa vadem cum e cu copilu' la 40 de ani ca daca ne-am mutat am schimbat si medicul, ne-a recomandat mosul undeva...nici nu stim ce sa-i zicem,ca eu nu vreau inseminare decat fara HSH si nu stim nici cat costa, ma rog,si nici de
n-am mai fost asa capabili cu atata treaba , dupa masa plecam sa rezolvam una akta sau sa mai cumparam ceva si seara suntem obositi- amandoi sau pe rand
Si cica vrem copil
aelita spune:
am venit de la Romanica .n-am avut timp de nimic,am stat in Bucuresti doar la venire si la plecare,deci nu am avut timp sa caut vreo fata.
A fost totul repede,in fuga,cald de mori ,lene,nu-mi venea sa-mi misc findul sa cat in bagaje sa ma imbrac si sa plec pe undeva,am lenevit sub vitza de vie.
Maine plecam la mare.am inca bagajele in mijlocul casei,jumate desfacute..spal intruna,si in seara asta sa fac alte bagaje .
vad ca avem o fata noua,BUN VENIT,ANDAUA !
CICINA ca de obicei ,aventuriera,pleci pe motor banuiesc,pe unde vezi cu ochii!
te admir,eu incerc sa ma organizez cu plecarile,bagajele si obosesc rau,nu stiu ce sa iau de unde sa le iau cum sa iau mai putine,sa nu le mai imprastii,sa imi fie mai usor la venire,si la plecare..of..
Sunt un dezastru,de ieri desfac la bagaje..si spal si aleg..si tot nu e gata nimic.
Normal trebuia sa plecam azi la mare,dar amanam pt maine ca nu avem bagajele facute.ATI MAI POMENIT ASA CEVA??
arinna am citit tot ce ai scris despre magazinele de animalute,interesant,eu nu am vazut asa ceva.
si asa e,despre Canada asta nu se aude nimic rau!!! o fi selectia pe care o fac la primire sau cei de acolo care sunt linistiti si ii fac pe toti la fel?
Am vazut pozele cu pisicutza fericita.
Foarte misto si cele din Toronto,Montreal, Quebec .Tu ai stofa de fotograf profesionist.
La "casa" nu ai mai adaugat nimic nou.
Bafta cu bebe !!!!!
violeta vad ca tu te tii de gogosi si de role.Mananca,draga,linistita gogosi,ca la cate role tragi dupa aia,nu se pune!mie mi-ar fi lene sa-mi pun si rolele,dar sa mai ajung in parc,si DAAAR sa mai si alerg cu ele!mai bine sa mi le fure Mihnea si mie hihi.
deci,fetilor,plec la mare p-acilea ,la vreo 600km,sa vedem cum o fi timpul.cica e cald.
aici e racorica.
Va pup si aveti grija de voi pana cand ma intorc!
www.helpsonia.com/" target="_blank">Povestea Soniei
Ajutati-o pe Sonia
S.
arinna spune:
Aelita, bine ai revenit!
Tot n-am inteles unde esti-unde locuiesti de fapt-mi-a scapat.Am pose cu casa insa abia maine le pot pune in album, abia am terminat de aranjat tot.Si avem si masina noua de azi asa ca poate arat si monstrul cumva.Aici toate-s mari si butucanoase- a noastra e printre cele mici
, o Honda- dupa toate sapaturile consuma cel mai putin si daca o revinzi nu scade pretul f mult.Masinile americane consuma foarte mult si-s foarte mari asa ca pt oras asta e cea mai buna.De cand ne tot gandim si studiem ce si cum de luni de zile si am luat-o in doua zile- din fericire aveau in stoc exact una, culoarea care imi placuse mie in ziua respectiva-vazusem altele la reprezentanta, un bleumarin-ei zic dark bleu.Altfel mai puteam lua neagra, gri, argintie, grena, alba dar pana la urma cam asta doream -eu ma hotarasc repede de cele mai multe ori.dar trebuia sa asteptam o saptamana daca vroiam alta culoare si daca mai aveau ca se pare ca fac nr limitat sau mai multe din care vor ei.Ne-am pus si numerele tot acolo, nu ca la noi sa stai o zi la Udriste![]()
Ce am mai patit si pe acolo la cozi si pe traseu in Bucuresti- jungla.Am si condus-o azi, trebuie folosita ca sa-si dea drumul ca lumea.Dar se vede f frumos dinauntru, are tot ce-i trebuie, e rezonabila.Normal ca era loc de mai bine dar de unde bani.
O sa pun poze chiar daca pleci la mare,(care mare ? ) le gasesti aici, vad ca iti plac si chiar te uiti la toate 
asa ca o sa pun si cu casa toata.
Spor la bagaje si calatorie placuta! Ce face micutza scumpa ?
arinna spune:
Am mai adaugat poze la casa, pare cam incurcat, primele sunt la nivelul de jos-basementuol sau demisol cred ca s-ar spune la noi.Am ales sa fie complet finisat ca sa se poata locui acolo.Multe case nu il au cu geam sau au f putina lumina acolo si-l fac sala de sport sau atelier dar la noi se poate locui, e lumina destula pe 3 gemuletze. De fapt sufrageria adevarata e jos, acolo avem TV -ul.Sus- la discutii cu musafirii.Apoi scarile dintre nivele, de la intrare in sus la tavan cred ca-s peste 5 m, se separa in doua nivele de cum intri pe usa.Sus e ceea ce pusesem inainte, cu canapelele, in plus vedere dinspre bucatarie printr-un patrat care da in sufragerie,o parte de dormitor,holul, biroul,( noi l-am facut birou de fapt ar fi tot un dormitor f mic, pt copil de ex)destul de alergat pe scari, plus ca in curte se ajunge tot coborand vreo 8 scari zdravene pt ca nivelul de sus e la inaltime.Greu de facut treaba cand esti obisnuuit in apartament, fara scari fara atatea camere.
Asa ca am doua nivele anormale, fara mediu...unu in pamant si altul in aer
Are si garaj, foarte inalt iar la mijlocul distantei in sus are o podea unde poti depozita multe lucruri...urci cu scara desigur.Cred ca ar incape 3 masini una peste alta-ca sa descriu mai bine
Este incorporat oarecum, o parte in afara si o parte sub sufrageria de sus unde-s canapelele si geamurile lungi unde sta matzul fericit( de fapt sta in curte mai toata ziua acum)
Altfel nu e foarte mare , scarile-s multe si inaltimea o face spatioasa...si normal, ceva camere in plus.
PS In realitate arata mai bine ![]()
http://s96.photobucket.com/albums/l178/renni07/casa/