FETELE FANTASTICE (11)
Raspunsuri - Pagina 20
Ana68 spune:
Vio,pai uite ca Marius a fost la cabinet la servici si ia dat trimitere la spitalul TBC sa faca o consultatie si acolo,i-a zis doctorita ca s-ar putea sa fie o pneumonie ceva si acolo se poate depista,pentru un tratament adecvat...vedem ce-o fi!
Iar cu Mihnea...uite ca baiatu e destept foc si stie el ce stie...isi insuseste vorba aia:"ai carte,ai parte".Bravo lui,pupam flacaiasul pe fruntea de istet!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
cicina spune:
Ana, as fi incercat eu aspirina saracului, dar ma tem ca din cauza aia am luat virusii ( ca mai intai era el racit, a avut pt doua zile si eu am luat pt o saptamana)si pe urma iar i s-a umflat glegna, uff, am rezervat vizita la ortoped, sa vedem ce-i zice.
Ai grija de mustacios, cred ca intra si el pe broncovaxom, ca asa era si mama.
Apropo de asta, Vio cat mai costa broncovaxomul, ca in fiecare an ii luat mamei de aici, vad ca nu mi-a mai zis nimic, sau poate a uitat. Si mai e ceva, as fi vrut sa fac rost de vaccinul antiinfluiental de la Victot Babes mi se pare sau nu mai stiu de la care spital, pentru ca si ea a facut o forma de pneumonie mai demult si acum trebuie sa faca preventie in fiecare an.
Nu stiu ce sa zic de Donia, poate sant eu mai spartana dar nu as fi impinso sa faca in continuare cu bani daca n-a fost in stare sa treaca anul , si tu ai facut rau sa te ploconesti in fata profesorilor. Cam asta e defectul parintilor in Ro ca stau la curul lor si cand au o varsta la care se presupune ca stiu ce vor de la viata si sa lupte sa obtina, ca altfel nu stiu cat de bine se integreaza intr-o viata care nu e asa usoara, cu mama si tata la cur?
Ana68 spune:
Cicinelule...sa ai sanatate maxima cat mai repede!
Cat despre situatia cu don'soara medicinista...cum scriam ceva mai devreme,sa se spele pe cap...decizia a apartinut cam in proportie de 85% Duniei,de a merge pe bani in continuare(adica sa repete anul),iar mama-sa a fost 100% de acord si o sustine intrutotul financiar...Problema lor...si eu am s-o ajut atat cat pot,insa cu vorbe bune,ca financiar ...canci,de unde?!Ca m-am ploconit la prof...nah!O fi si un lup mancat de-o oaie...am zis ca s-o ajut...insa decizional nu ma mai implic veci pururi,ca am facut-o si am gaurit cu vorba,de parca am bagat picamarul in carne vie...
Uite ca am sa plec intr-o ora sa-l iau pe Marius sa-l duc la control.Doamne ajuta sa fie bine...
Va pup!
violeta69 spune:
Cicina,cum mai esti?
tu ai avut pneumonie?!
ca si eu am avut...si nu stiam ca trebe vaccin 
bronhovaxomul e in jur de 400 mii lei(vechi) 10 pastile,deci pt 3 luni ar fi 1,2 mil....
dar eu zic ca se merita ca si daca tb sa faci tratamente mereu,te duce triplu,daca nu mai mult...basca ca nu-ti e nici bine...
Ana,sanatate multa lui Marius,ii tinem pumnii sa fie ceva usor....sau macar sa se vindece repede....
Vio,mamica de viitor "avionar" 
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
cicina spune:
Nu Vio nu eu am avut peneumonie, m-a ferit sfantul de asa ceva, ce-ama vut eu acum a fost o raceala obisnuita, ca eu stiu sa ma apar bine.
E vorba de mama, iar broncho costa mai mult ca aici, deci trebuie sa-i trimit eu mai bine. O cutie care are 30 de pastile, adica pt toata cura e vro 23 de euro. Se pare ca la voi acolo numai bogatii se imbolnavesc ca daca ar da mama 1,2 mil din 3 care ia, ce mai mananca?
Ana, faci bine sa nu te mai implici, daca masa a zis ca plateste ea, treaba ei, dar sa nu vi se urce in cap voua ca de nu contribuie. Depinde de ce fel de femeie e fosta, ca ar putea sa faca figura, sa speram ca nu.
Ana68 spune:
Salutare fete,
Marius are traheo bronsita acuta,i s-a prescris tratament si sunt bucuroasa ca nu e suspiciunea aia de TBC.
Asa ca,Vio,saru-mana de urare si sa speram ca isi va reveni cat mai repede,ca m-a innebunit cu tusea lui.
Cicinelu,cu siguranta m-am dat deoparte...deciziile le apartin.Chiar aseara l-am intrebat si pe Marius despre pozitia lui fata de situatia data si mi-a zis ca i-a dat Duniei bani sa-si achite jumate din taxa azi,iar vineri o sa primeasca banii inapoi,ca a discutat cu fosta si aia a sustinut ca ea achita scoala,iar Marius a spus raspicat ca in afara de banii care au convenit ca ii vor da ambii parinti lunar,altceva nu-i da Duniei.Asa ca daca nu are de gand sa faca ceea ce trebuie,sa invete si sa-si vada de treburile ei...isi ia mana de pe ea,sa plece cu gazda,sa munceasca si sa-si vada de viata ei...Fosta,asa cum a recunoscut si Dunia,este rea....Marius a intrebat-o pe Dunia intr-o zi,dupa o discutie avuta de Dunia cu ma-sa la telefon si o partida de plans isteric,atunci cand a aflat ca a picat anul si nu stia ce sa mai faca,a intrebat-o Marius daca eu sunt mai rea ca ma-sa si Dunia a raspuns ca nuuu,nici nu ma compar cu ma-sa....si se cam vede,ca eu tin la ea si incerc s-o ajut atat cat pot,dar bag seama ca ma cam exploateaza....nu prea mai comunica cu ta-su,tot la mine vine la cerut sfat si la un umar de consolare...![]()
Apropos de Bronhovaxom....e scump,intradevar...cica,imi spunea o farmacista,ca e mai eficient(?) sa cumpar folie cu folie,decat toata cutia o data,ca ies mai bine,nu dau tot milionul o data...ma rog...
Va pup si va doresc o zi minunata!
slimatei spune:
ma mai bag si eu pe aici....
salut toate fetele si un
nu se face cap.nou?
Stefania x 2
min.7sapt.
violeta69 spune:
Ana,ma bucur ca sunteti bine....acum ati scapat coada din usa si sunteti mai relaxati![]()
cu Dunia,lasa ca o sa se descurce ea si daca voua va mai prisoseste ceva nu-i intoarceti spatele ca nu se stie vreodata in viata cum mai se intoarce roata!!!
cu bronho,asa e...si eu iau cate 10 pastile pe luna...nu le-am cumparat pe toate odata ca dau faliment....
Cicinelu,bine ca nu ai avut pneumonie ,am inteles eu prost ![]()
stiu ca tu ai grija de mama ta..sa-i dea DD sanatate...si la toti...
acum sper ca esti ok!
Stefi,deschidem si cap nou....ca nu-i nici o graba...
ce face BB din burtica?
tu esti ok?!
we frumos va doresc
PS Aelita ce-o mai face?!
daca citesti pe-aici ...imi e dor de tine si pupici pt ingerasi 

slimatei spune:
suntem bine multumesc..
am avut noi niste belele dar au trecut si speram sa nu mai avem astfel de peripeti... totul ok si eu si bebelina....doar kile cam multe..dar...trec si astea...
si pt. avionar
Stefania x 2
min.7sapt.
violeta69 spune:
gata,am inceput cap 12
Stefi,ma bucur ca BB e ok....si ca ati trecut de probleme!
sadea DD sa ai o sarcina usoara si un BB sanatos si frumos....
deci,fetelor va astept la vorba...