Durerea unei pierderi de sarcina (30)
Raspunsuri - Pagina 21
Laura Ioana spune:
Oana
chiar daca acum e suferinta enorma, va veni vremea cand vei putea privi inapoi fara sa mai plangi. Eu acum vorbesc despre sarcina trecuta, fac comparatii cu diferitele etape ale sarcinii de atunci si ale celei de acum, vorbesc ca despre un lucru natural, nu pomenesc de finalul ei, dar pot vorbi despre sarcina trecuta fara sa mai plang. Timpul ne face mai puternici...oricum am ajuns la concluzia ca suntem capabili sa suportam dureri imense, pe care nu am fi crezut vreodata sa le putem indura!
Alinusca
multumesc, iubita! Sper din suflet sa incepi o noua odisee cat de curand. Subiectul despre Kay e la "Sufletul credintei".
15+
Poze Laura
Puiul nostru drag
oana_oana26 spune:
Laura Ioana,
daca nu te cred pe tine atunci pe cine sa cred
Mi se intampla des in momentele mele de disperare sa-mi dau seama ca sunt dureri si necazuri mai mari decat ale mele si am puterea sa-i multumesc lui Dumnezeu
Sper sa pot spune vreodata ca sunt o mamica fericita
any27_any spune:
Buna ziua,dragelor.Scriu pentru prima oara la acest subiect, desi va citesc de mult timp.Sa stiti ca si eu fac parte din randul vostru,a celora care v-ati pierdut bebelusii.Vreau sa va felicit pe toate pentru burtici,sa va doresc sarcini usoare si bebei sanatosi.Si ca o consolare vreau sa va spun ca trebuie sa va bucurati ca aveti o a doua sansa.Si fetita mea este ingeras acum,iar eu din pacate nu voi mai putea avea un alt copil niciodata.
Va rog sa nu va suparati pe mine.Am vrut doar sa va spun ca sunteti norocoase.
Va pup
oana_oana26 spune:
Any,
daca te putem ajuta noi suntem aici
Si pe mine m-au primit fetele cu bratele deschise si sincer iti spun ca m-a ajutat foarte mult ca am stat de vorba cu ele
Iti doresc tot binele din lume si sa fii tare
any27_any spune:
Multumesc,Oana.
Nici nu-ti imaginezi ce mult mi-as dori sa ma poata ajuta cineva.
Am noroc ca am un sot minunat care nu m-a lasat sa decad cu totul.
Si voi sunteti minunate,tocmai de aceea va citesc de cate ori am ocazia.Cu bune,cu rele ,trebuie sa mergem inainte.Vom adopta un copilas,fiindca iubim copii enorm.
oana_oana26 spune:
Any,
intr-un fel sau altul Dumnezeu va va rasplati bunatatea si eu sunt convinsa ca fetita ta ca si gemanutii mei sunt acum ingerasi care vegheaza asupra noastra si ne au in grija asa cum nu ne-a fost dat noua sa avem grija de ei
cristina26 spune:
Pacat ca nu avem email comun ca as fi pus ceva poze cu fetita. Dar poate o sa ma descurc sa imi mut pozele de pe yahoo pe alceva unde pot sa pun ceva poze noi.
Laura
am o fetita tare cuminte, nu prea plange decat cand ii e foame (de obicei cand isi mananca manutele ii dau sa manance, asa ca nu prea plange nici de foame, decat foarte rar). Ma simt asa de binecuvantata sa o am, chiar ma gandeam ca aveam atat de nevoie de ea... acum o am si am sa ii multumesc lui Dumnezeu pentru ca mi-a indeplinit acest vis cate zile voi avea.
Am citit ce i-ai spus Oanei si m-a pufnit plansul, uneori cred ca a pierde un bebe e o durere prea mare. Imi stiu binecuvantarile si sunt foarte recunoscatoare pentru minunea mea mica, dar de cate ori ma gandesc la Paul imi dau lacrimile. Imi e dor de el, mi se rupe sufletul pentru cate a patimit, pentru suferita lui, dar stiu ca el va trai mereu la mine in suflet, aici in sufletul meu va fi sanatos si fericit, va fi bucuros si implinit. Dar sa revenim la ceva mai frumos. Vai, parca ieri ne spuneai ca esti graviduta si uite ca ai 15 saptamni, ce trece timpul. Imediat te vom vedea cu un copil sanatos in brate. Sa auzim numai de bine.
Any27_any
imi pare foarte rau pentru cele ce ti s-au intamplat. Eu nu stiu conditia ta medicala, dar stiu ca speranta moare ultima. Poate dr gresesc, sunt si ei oameni, poate o sa mai ai un bebe. Eu iti doresc multa sanatate si sa ne zici intr-o zi ca minunea s-a implinit.
Va pup dulce pe voi toate fetele minunate. Sa ne dea Domnul multe gravidute noi aceasta luna iar toti bebelusi sa fie sanatosi.
What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul
ingerasul meu Paul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
]Ingrid Ecaterina si mami
any27_any spune:
Nu stiu daca au gresit medicii sau asa a fost vointa lui Dumnezeu.Insa un lucru este sigur:nu voi mai avea copii.Mi s-a extirpat uterul. 
dan_ny spune:
alinushca, michelle multumesc frumos 

lianaaa plecasi...distractie placuta, sa va priasca pe unde mergeti, sa va intoarceti mai multi...
pepsi,
sper ca esti mai bine
_
priveste mereu lumina soarelui si nu vei mai vedea umbrele- helen keller
www.flickr.com/photos/9800913@N03/?saved=1" target="_blank">poze