Durerea unei pierderi de sarcina (30)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

baby_r7 nici io nu puteam fara sa te puppppp..ca uitai dehh

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

poate cand mai intalnesti un laptop.prin calatoriile tale de vara.......mai da-i si tu un semn............
si abia astept vestile alea pozitive....sti tu care..........
eu mai am de asteptat 7 zile...........si am emotii........am prestat din z7...o zi da,o zi ba............
si am niste sperante mari cat casa..........sper sa nu pic in butoi prea rau...........ai zis ca l-ai aruncat,da??????????
deci pot sta linistita ca nu pic in el????????
concediu placut!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

poze
bebita te asteptam!!!!
in asteptare din 13 decembrie 2000
ROXANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Cristina26 cum e micutza Ingrid? Sunt convinsa ca-i cel mai frumos copilas, dar cum v-ati acomodat una cu alta?

Cristina Ana si eu iti fac galerie de pe acum, ca nu se stie daca nu ne faci o surpriza, ceva Nastere usoara si un copilas sanatos si mancacios

Liana iubita pai e perfecta perioada Drum bun si distractie placuta, dar sa nu uitati ca acum sunt zilele cele mai bune Deci de acolo va intoarceti mai multi

Roxana multumesc pt urare si iti tin pumnii sa vii cu vesti pozitive peste 7 zile!

15+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_oana26 spune:

Roxana,
tu stii mai bine ca oricine prin ce trec
Stiu ca durerea nu va trece niciodata, stiu ca n-am sa uit niciodata dar e inca foarte, foarte greu
Imi dau lacrimile pe strada cand vad cate un carut cu gemanuti de ma opreste lumea si ma intreaba ce se intampla
Incerc sa fiu tare, sa lupt, sa fiu mereu ocupata cu cate ceva ca sa nu ma mai gandesc la ei dar seara si dimineata e cumplit, ii visez foarte des si ma trezesc cu un suflet atat de greu si am o stare de apasare cumplita, imi e foarte dor de ei, sa-i simt in burtica , sa le vorbesc
Inca n-am luat-o razna si sper sa ma ajute Dumnezeu sa nu o iau, sa pot trece peste nenorocirea asta si sa am parte de un prunc sanatos
Ma ajuta mult sa mai vb cu voi si sa va ajute DD pe toate sa va impliniti visul pentru ca toate ati fi niste mame extraordinare
Va pup

Mergi la inceput

Laura am sa-ti fac o dezvaluire..........am o presimtire ca bebe e fetita.........si sa stii ca de obicei cam am dreptate........asa ca abia astept sa nu anunti ce e bebe
Oana iti garantez ca vei trece si peste aceasta perioada din viata ta...............eu anul trecut dupa ce am pierdut sarcina a trebuit sa trec si prin operatia de curatare a ovarelor de chistruile provocate de tratamentul se simulare a ovulatiei..............si m-am operat si cu o zi inainte de ziua mea.......
in august acum pe 3 se face un an de la operatie.
si uite sunt bine, sanatoasa si cu mari sperante de a avea un bebe..............2..3..cat o vrea Bunul Dumnezeu.........
asa ca.............capul sus si fii luptatoare in continuare......e normal sa plangi, sa-i visezi, dar cu timpul vei trece peste durere.............un exemplu este Cristina26..........acum are o frumusete de fetita.........
fetelor voi mai stiti ceva de Chantal????????
e bine?
daca citeste ii transmit multi
sa fi sanatoasa si sper ca azi te simti mai bine...........si fizic si moral....
poze
bebita te asteptam!!!!
ROXANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Oana stiu cat de mare poate fi durerea asta! Si o vei mai simti puternic o perioada de acum incolo, dar cu timpul se estompeaza...se spune ca ai reusit sa treci peste durere atunci cand poti sa povestesti cuiva despre tragedia ta fara sa-ti mai dea lacrimile...Sa incerci sa-ti gasesti cat mai multe activitati placute care sa-ti ocupe timpul. Eu la 3 luni dupa cezariana am inceput sa fac masaj si aerobic, amandoua de cate 3 ori/saptamana si m-am simtit tot mai bine (de fapt, tot mai putin rau). La aerobic mergeam pe jos si ma intorceam pe jos...m-am incarcat pozitiv. Te pup si-ti doresc multa putere si refacere rapida! Ai sa vezi ca va veni fericirea si la tine, nu-ti pierde speranta niciodata!

Roxana deci tu zici ca-i fata? La odisee s-au deschis pariuri: deocamdata doua fete cred ca voi avea baietel Iar aseara mi-a mai spus si un prieten ca va fi baietel...eu nu am nico presimtire, desi am visat intr-o noapte ca eram la cumparat de hainute pt baietelul meu Nu stiu daca sa cred in asta...vom vedea si ne pregatim cu nume si de fetita si de baietel.

15+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Mergi la inceput

pai inseamna ca sunt singura.............care zice ca e fetita.............
oricum sanatos sa fie bebe...............si mami la fel..............
deci acum astept si mai mult sa vedem sexul bebelusului..........

poze
bebita te asteptam!!!!
ROXANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

M-am cam intristat asa cand am vaut ce a scris oana_oana26. Si eu imi aduc aminte mai ales dimineata si seara si ma intristez si plang si sunt atenta peste tot la femeile insarcinate sau cu copii. Chiar am intrat in asa numita "Politie de sarcina" si daca am ocazia sa vad pe careva ca face ceva care nu e bun pentru sarcina pe care o are, o avertizez.. Unele femei sunt total ignorante din pacate la lucrurile rele pe care le pot face in timpul sarcinii si le trateaza cu o superficialitate incredibila de parca nu ar putea sa le pese mai putin daca pierd sarcina. Oana, eu zic ca astea sunt cumva in pragul nebuniei, dar tu care sigur faci tot ce e bine ca sa ai un bebe trebuie doar sa ii mai plangi o vreme si sa ii adapostesti bine undeva in inima iar apoi sa te pui sanatoasa si bine inapoi la treaba. Fara stres si fara graba ci dupa cursul natural al lucrurlor. Cand va veni momentul acela cred ca va fi meritat fiecare lacrima pe care ai varsat-o si fiecare tristete pe care ai trecut-o cu bine! Incearca sa nu iti actualizezi prea des imaginea aia in minte. Nu iti face bine. Aminteste-tii frumos, nu asa. Data viitoare trebuie sa fie bine! Roaga-L mult pe Doamne Doamne. Te imbratisez si iarta-ma ca ma bag asa in seama si eu aiurea in tramvai. Sigur nu pot sa imi imaginez prin ce ai trecut. Si sa dea Dumnezeu sa nici nu ajunga cineva pana acolo. Daca te pot ajuta cumva ma bucur sa o fac.

LauraIoana, sper ca merge totul STRUNA! Am vazut ca e buna atmosfera pe la voi pe la odisee si intru mereu si citesc ce mai faceti voi pe acolo. Ma pregatesc asa pentru o eventuala urmatoare odisee. Va pup, si mai ales pe tine!

slimatei, si mie mi s-a parut o cruzime chestia cu castrarea pisicii... mai ales ca am dus-o exact cu cateva zile inainte sa ma duc si eu la chiuretaj si ma gandeam putin cu alti ochi la ce i se intampla. iar apoi sa gasesti un veterinar care sa nu fie un macelar deghizat intr-un om simpatic care incearca sa simuleze ca ii plac animalele... e mai greu. Si chiar cand gasesti unul, felul in care decurge castrarea mi s-a parut rezumat de cuvintele veterinarului "ce credeai ca e ca la oameni ??". Vroia sa zica ca e normal sa se trezeasca in mijloc operatiei sa isi dea seama ca e legata de membre de o masa rece cu gresie pe ea.... ma rog. Dar acum dupa ce a trecut totul, pisica este mult usurata de faptul ca nu mai intra din 2 in 2 saptamani in calduri. Este vesela jucausa mereu, mananca bine si chiar a devenit mai curajoasa. Nu imi pare rau ca "i-am facut chestia asta".

Liana30, mai, cu iertaciune dar eu sunt asa usor amnezica tot timpul si uit ce imi zic oamenii, si care ce mai povestea si le incurc. Despre ce vorbeai? Chiar as vrea sa inteleg sfatul tau "babesc" dar nu imi amintesc la ce se refera. Poti te rog sa toci de 2 ori pentru baba asta surda?

myry, nici mie nu mi-au luat la analizat resturile... si eram convinsa ca e procedura standard a spitalului. Si evident ca nici doctorul nu mi-a zis mai multe decat sa fiu "linistita". Dar ce a fost a fost... acum ma bucur ca te-ai linistit! Cred ca e bine ca ati decis sa asteptati vreo juma de an. Nu poate decat sa fie bine sa te relaxezi suficient de mult si sa iti revii complet emotional inainte sa incerci din nou... doar ca femeile si hormonii lor sunt uneori mai imprevizibile asa ca cine stie... poate intr-o luna - doua te auzim pe aici "vreau BB, vreau BB"

Pepsi, ce se mai stie de Kay? Citisem topicul cu incompetenta lui Iosup dar am vazut ca nu a mai fost continuat. Unde s-a mutat discutia? CE mai face micutza? Si tu? Toate bune! Pupici multi!

Eu Luni ma duc la Dr. Hamid. Sa ma controleze si dumnealui sa imi zica ce-i cu toate scurgerile astea interminabile. Mi-a placut de el pana la urma sub un aspect in care Dr. Badiu nu mi-a placut: a fost foarte sincer de la bun inceput in legatura cu riscurile. Mi-e si rusine intr-un fel acum sa ma duc la el si sa ii zic "ati avut dreptate". Vreau sa imi fac o listuta cu intrebari sa profit de ocazie. Daca vrea cineva sa ii pun si o intrebare din partea casei :)) Ca oricum ma duc sa-l vad la Medicover unde sunt abonata asa ca tre sa ma suporte

Fetelor, fara sa nominalizez ca sa nu uit pe careva, ma gandesc la voi, si va trimit multe multe ganduri bune sa va ajute!

:) Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_oana26 spune:

Laura Ioana,
inca nu pot povesti cuiva fara sa plang, dar am rabdare
Iti doresc o sarcina usoara si un bebe sanatos

Roxana,
stii cum se spune, ce nu te omoara te face mai puternic; eu sper ca nenorocirea asta sa ma faca mai puternica

Alinushca,
iti doresc din tot sufletul sa nu traiesti niciodata o asemenea durere; Imi pare rau ca te-am intristat si stai linistita nu-i cu nici o suparare, fiecare cuvant al vostru imi e de ajutor
Numai bine sa va dea Dumnezeu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

alinushca ma bag si eu in discutie ca am vazut ca ai pomenit de dr Hamid.am mers si eu la el o vreme pantru diverse investigatii ca nu ramaneam insarcinata.si mi-a spus ca e o pierdere de timp sa incerc sa fac copii

Cristina in asteptarea mormolocului

Mergi la inceput