Durerea unei pierderi de sarcina (30)
Raspunsuri - Pagina 22
baby_r7 spune:
Any imi pare rau ca treeci prin asta......nu am cuvinte sa spun ce am simtit cand am citit mesajul tau...........daca putem sa te ajutam macar cu o vorba buna..........te asteptam aici...........
Oana eu mi-am revenit, adica la modul..........sa imi doresc iar un copil abia in februarie anul asta...........cand aproape trecuse un an fara cateva zile de la ziua in care minunile lui mami au devenit ingerasi.......
si iti spun cu mana pe inima ca fetele de pe forum sunt "de vina" pentru ca m-au scos din perioada aceea din viata mea....
fetele care erau la aspirante in acea perioada..........
asa cum este Liana pentru voi aici, asa era pentru mine Ancadragoman acolo.
si acum imi este si mai draga si abia astept sa fac cunostinta cu minunea aia mica din burtica-Maria..........
hai ca ma intind si imi pierd ideea.
deci Oana vroiam sa iti spun sa lupti impreuna cu sotul tau sa va reveniti si sa nu va pierdeti niciodata speranta!!!!!!!
sunt pe forum dovezi vii ca se poate trece............nu uita..........peste durere si putem sa avem copii sanatosi toate.........
Michelle pe unde te-ai ascuns iubita???????
pupici la toate fetele!!!!!!!!!!!
Cristina daca vrei iti dau parola de la adresa comuna de la aspirante optimiste sa pui poze............eu chiar imi doresc sa le vad............
te-am vazut cu burtica si ti-am vazut si ratustele, iepurasul, veverita..........frumase toate...........dar mai ales mami!!!!!!!!!
sa-ti traiasca fetita si sa va bucurati de ea!!!!!!!!!
poze
bebita te asteptam!!!!
in asteptare
din 13 decembrie 2000
ROXANA
any27_any spune:
Multumesc si tie,babysi sincer ma doare sufletul sa vad cat de multe fete trec prin durerea asta.Sunt si eu alaturi de voi cu gandul si cu sufletul,fiindca sa stiti ca numai cine trece prin asa ceva poate intelege.Spun asta din propria experienta si din lucrurile pe mi le-au spus mie oameni care au copii si care m-au durut,insa am invatat sa nu le mai dau importanta.Asa ca de acum in colo voi sta de vorba cu voi fiindca stiu ca pot gasi prietene adevarate.
pentru voi toate
baby_r7 spune:
Any eu ma bucur sincer ca inca pot avea copii si stai linistita in privinta celorlalti...nu ii baga in seama ca nu stiu ce spun...vorbeste gura fara ei.
la mine in familie sunt si acum persoane care ne intreaba de ce nu "vrem" sa avem copii........
si stiu prin ce tratamente si prin ce durere am trecut.........
deci nu poti decat sa ii ignori total...........
imi pare foarte rau pentru tine si desi nu stiu daca ne poti povesti ce ai patit.......te intre : sigur nu mai poti avea copii?
care este cauza?
sau diagnosticul?
daca poti sa imi raspunzi astept.....
daca nu stai linistita si sper sa nu te supere intrebarile mele....

poze
bebita te asteptam!!!!
in asteptare
din 13 decembrie 2000
ROXANA
any27_any spune:
Nu ma supar baby,chiar deloc.
Eu de cand ma stiu am fost o persoana sanatoasa.Nu am avut nici infectii la rinichi, nici tensiune,absolut nimic.Ne doream enorm un copil,a venit dupa un an de incercari,am fost super fericiti,sarcina decurgea minunat,nici o problema.Si totusi la 26 de saptamani s-a intamplat nenorocirea:apoplexie utero-placentara,copil mort,histerectomie subtotala.Ne-a ramas doar amintirea si un mormant unde punem flori si aprindem lumanari.Cam asta este povestea mea.
baby_r7 spune:

acum chiar ca am ramas fara cuvinte.............
sper din tot sufletul sa va reveniti amandoi sufleteste si poate va ganditi la sa adoptati....sunt atatia copii care se nasc nedoriti.........
ma voi
pentru voi si pentru sufletelul bebelusului vostru!!!!!!!!!!
ma bucur, ca ai intrat la acest subiect.........vei vedea ca sunt niste fete cu suflet de aur aici, care te sustin 100% cand ai nevoie si se bucura la fel pentru tine cand te vad vesela!!!!!!
sper sa vorbim mai des........

poze
bebita te asteptam!!!!
in asteptare
din 13 decembrie 2000
ROXANA
Laura Ioana spune:
Any
imi pare tare rau! Mi s-a ridicat parul pe mine de durere, dar si de revolta: mi se pare o crima din partea doctorilor, ca ti-au extirpat uterul! Imposibil sa fi fost unica solutie! Ma bucur sa citesc ca sunteti dispusi sa infiati, sa daruiti dragoste unui sufletel abandonat!
Cristina26
asa frumos ai descris-o pe micutza, ca parca mi-o inchipuiam
Esti binecuvantata!
15+
Poze Laura
Puiul nostru drag
cristina26 spune:
quote:
Originally posted by any27_any
Nu stiu daca au gresit medicii sau asa a fost vointa lui Dumnezeu.Insa un lucru este sigur:nu voi mai avea copii.Mi s-a extirpat uterul.
oooo, imi pare tare rau, dar de cate ori simti nevoia sa vorbesti suntem aici
,
uite aici iti trimit o floricica. Imi pare tare rau
What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul
ingerasul meu Paul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
]Ingrid Ecaterina si mami
mcrissa spune:
any27_any imi pare rau pentru ce ai patit.nu am cuvinte 
ca si baby_r7 cred ca daca veti adopta un copilas va va readuce zambetul.am prieteni care au adoptat o fetita si de atunci sunt alti oameni.sunt innebuniti dupa ea.culmea e ca si seamana cu prietena mea fetita.
Cristina in asteptarea mormolocului
c.myry spune:
any27_any - Doamne, cum e posibil asa ceva? Dar nu dispera! E bine ca sotul te sustine si te intelege. Si nu uita: gura lumii doar pamantul o astupa! Si, din pacate, sunt multe persoane care fac rau gratuit. Unii cu intentie, altii fara.
E bine sa infiati un copil, pt ca sunt sigura aveti multa dragoste de dat unui copil care are nevoie la randul lui de dragostea voastra.
Daca te linisteste un pic, am avut o colega de serviciu care timp de vreo 10-11 ani s-a chinuit sa faca un copil si a pierdut cam 11-12 sarcini. In final au infiat o fetita si sunt f fericiti si impliniti. Sunt sigura ca o sa fiti o familie completa si fericita. Timpul le rezolva pe toate.
E greu sa treci peste asa ceva, mai ales in cazul tau, dar aici sunt atatea fete minunate! Stiu din experienta ca randurile lor te vor ajuta. Eu nu pot vorbi nici acum cu toti membrii familiei despre ce mi s-a intimplat, dar cand scriu aici totul e altfel. Stiu ca nu sunt simple cuvinte de consolare, ci sunt venite din inima pt. ca au trecut prin experiente asemanatoare si numai cine trece prin asa ceva poate sa te inteleaga.
Seara mi-am facut un obicei - intru pe forum. Chiar daca nu scriu mereu, citesc mesajele celorlalte fete si parca ma simt mai bine. Si iau incurajarile pentru celelalte ca si cum ar fi si pentru mine.
Mi-au zis unii: lasa ca sinteti tineri faceti altul, dar n -au stiut cat m-au durut acele cuvinte. Mai ales ca nu patisera asa ceva. Nu pot intelege ca oricat de mica ar fi sarcina, durerea e mare.
Asa ca te rog,fii tare! Va iesi si pe strada voastra soarele! Va doresc multa liniste in suflet, curaj si rabdare ca sa treceti peste aceste momente dureroase!

myry
Pepsi spune:
liana, vacanta placuta sa ai si cu rezultat !
laura, si eu cred ca baiat vei avea, nu stiu de ce, dar poate ma insel....oricum sanatos sa fie.
any, imi pare tare rau, dar e bine ca vei adopta, veti fi f fericiti, chiar am vazut o emisiune cu o familie care aveau un copil si nu mai reuseau sa aibe si au adoptat 2 gemeni coreeni, si spuneau ca au un fel de iubire ptr copii aceia ce nu si-au imaginat! atit de frumoasa era povestea lor ca am plins.....curaj mult si sanatate!
oana, of, este atit de greu, nu vei uita niciodata iti zic sincer, dar trebuie sa inveti sa traiesti cu durerea si sa mergi mai departe, sa faci orice ca sa-ti indeplinesti visul, cu cit stai si plingi te indepartezi de bucuria de a avea copii. e dreptul tau sa plingi sa suferi, dar trebuie sa mergi inainte, se poate sa reusesti, si iti vei plinge toata viata bebei pierduti, dar vei avea si partea ta de fericire!
cristina26, poti pune poze in albumul nostru, chiar toate ar trebui sa punem poze si cu bebei, nu numa cu ecografiile, contul este pe webshots, si parola este optimistele, iar contul se cheama la fel, poti pune poze acolo, am sa pun si eu, si sper sa vada si ileana, mari, si celelalte fete mesajul si sa puna si ele, albumul sperantei ca se poate! cu Paul e normal ce simti, ti-am spus eu ca el va ocupa tot timpul un loc special in sufletul tau. ma bucur tare mult ca micuta e bine, asa si david plinge numa cind ii e foame, sau e ud, sau il doare burtica.
eu, ma simt mult mai bine fetelor, vad ca-si da roade tratamentul, of, ce bine ca sint pe calea cea buna. si nici nu mai incerc sa-l fac sa doarma singur in pat cu orice pret, il mai iau si cu mine in pat, si in leagan, etc, lasa ca va avea timp sa doarma singur in pat, la fel am facut si cu dominic si nu mi-a parut rau....in weekend dorm si eu mai mult ca sta sotul cu dominic.
nu mai stiu nimic de kay, intru cu frica de fiecare data la subiect sa vad ce si cum, nu mai avem nici o veste, Doamne da sa fie bine!
michelle, spor la prestat, ca in weekend cred ca se sparge foliculul ala grasan....
va pup pe toate, weekend placut sa aveti
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie