Durerea unei pierderi de sarcina (30)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dan_ny spune:

uppsss!!! ce s-o fi intamplat cu mesajul meu?!?! o parte din el mi-a aparut separat?!?!

_
priveste mereu lumina soarelui si nu vei mai vedea umbrele- helen keller

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

dan_ny, depinde cat de lung e ciclul tau.
De principiu, cam la jumatatea ciclului. Ia-ti un test de ovulatie. Eu mi-am luat azi unul si am sa verific.
Multe fete zic ca la ovulatie simt cateva intepaturi intr-unul din ovare. Si la mine e valabil.
Se stie de asemenea ca stresul si alte chestii pot deplasa ovulatia si atunci e mai greu sa prezici cand se intampla. Iar o testare cu testul de ovulatie mie se pare folositoare.
Daca spui ca pe 29 Iunie ti-a venit,si ai un ciclu de cam 30 de zile, ai dreptate, pune-l la treaba pe sotul tau! :)
Succes!

:) Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Buna dimineata!
Fetelor, am intrat in panica.... deoarece curge sange din mine ca la robinet (nu mi s-a mai intamplat niciodata in halul asta).... Vreau sa treaca mai repede, ca ma ia cu tremurat cand vad sangele in fata ochilor... Din cauza pierderilor de sarcina, am ramas cu obsesia ca e de rau daca sangerez...
Sunt surprinsa de faptul ca dupa cele doua chiuretaje, CM mi-a venit la 28, respectiv 26 de zile (de obicei e de 26z). De fiecare data, la doua sapt. dupa chiuretaj, ovarul drept mi-a trimis niste tzepeeee... si am avut si glera cervicala ca albusul de ou. Ar trebui sa ma bucur, sunt semne ca organismul meu functioneaza ok, dar nu stiu de ce ma sperie toate constatarile astea... cred ca-s dusa cu capu'...
Probabil am nevoie de o bataie....

Flavia, of, draga de tine.... stiu cum te simti! Vezi ca daca temperatura ta depaseste 38'C, nu mai ai voie sa alaptezi, ca cica se altereaza laptele ("se infierbanta"), mie asa mi-au spus de la spital, ca am avut si eu probleme ca si tine dupa nastere lui Sebi! Trebuie sa ai mai multa grija de tine, ca poti face febra si din cauza lipsei de odihna... Pt sani, exista niste mameloane din silicon, cu care poti sa te protejezi cand suge David, pana iti trec ragadele. Sanii trebuie spalati si inainte si dupa alaptat si unsi cu o crema speciala, la noi se gaseste Bephantene - si pt mine a fost f buna. Mai bine iti intrebi si tu prietena, cea care este dr ginecolog, trebuie sa iti recomande ceva potrivit pt problema ta!
....Sotul tau nu-si poate lua o saptamana de concediu macar, sa se ocupe el de Dominic, sa poti sa dormi si tu, macar ziua, cand doarme si David? Imi pare rau ca esti asa departe... si ca nu pot da fuga la tine, sa te ajut.....

Mami de Sebi (04.02.2004)

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msemcu spune:

buna, fetelor, sint tot eu, sora lui Mari. Am vazut ca Mirelush intreaba de ea, asa ca intru scurt sa va cer scuze in numele ei ca n-a mai scris de mult. Este la parintii nostri, la munte, si ioc internet. Fetele cresc de zor, Petra a trecut de 4 kilograme, Mara si Maia vin tare din urma. Astazi au implinit 2 luni si sint niste minuni mici. Mari este rupta de oboseala, dar super fericita si asta compenseaza tot. Acusi urmeaza vaccinul si vor veni in Iasi si atunci poate apuca ea sa intre si sa va mai scrie. In rest, felicitari mamicilor (Flavia, Mari m-a pus sa intru sa vad daca ai nascut, asa ca multa sanatate tie si baietilor), tinem pumnii gravidutelor si celor care incearca si, de fapt, numai bine tuturor.
Lili, triplu matusica

Mari 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Buna fetelor,

Azi sunt si eu cam deprimata ca se pare ca nu mai reusim sa ne facem concediul si pierdem si vreo 800 de euro... MAV, nu rade de mine acum

mav, ma bucur ca te-ai pus pe povestit ce se intampla cu tine, si mai ales ca ai mentionat ca e semn ca organismul functioneaza bine. ca si eu am simtit niste tzepe saptamana asta pana acu' vreo 2-3 zile.... si am niste secretii de nu credeam sa vad asa ceva vreodata. Sa inteleg ca s-ar putea sa imi vina ciclul al exact 33-34 de zile la cat imi vine mie in mod normal? Oricum, m-am mai linistit si eu citind la tine!! Noi nu cred ca mai ajungem in concediu ca dupa renovare nu mai gasim biletele pentr festivalul la care mergeam (care intre timp a devenit sold-out). Biletele de avion inca le avem dar ce sa facem in hamburg? nu prea sunt fan orase... iar seful sotului oricum nu prea vrea sa ii dea concediu.. I am really upsat now too.
msemcu, CVADRUPLE felicitari!!

mcrissa, multumesc de raspuns. si eu am observat ce povestesti tu cu udatul. asta mi se intampla inca dinainte de chiuretaj... dar cred ca in curand o sa treaca si astea si o sa fie bine.

pupici tuturor !!

:) Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

MAV, imi pare rau ca nu te simti bine...eu cred ca nu trebuie sa te sperii in legatura cu CM, am mai citit pe forum de fete cu aceeasi problema, sangerari abundente la una-doua menstruatii dupa chiuretaj. Si la mine a fost la fel dupa nastere, primele 2 menstruatii ma tineam de pereti, plus ca am dat fuga la spital, speriata de cantitatea mare de sange.

Fetelor revin mai tarziu sa va scriu la fiecare, va pup si va imbratisez.

Spiridusha:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADA72 spune:

myry, iubita, imi pare sincer rau pt ce ai patit, am asteptat cu sufletul la gura raspunsul tau, dupa cum stii si eu am trecut prin ce treci tu. La mine fiind raspuns negativ nu m-a mai pus Tutunaru sa repet BetaHCG-ul, si tot asa mi-a zis dupa prima menstra pot sa incerc. Eu am lasat sa treaca totusi 2 luni ca psihic nu puteam sa trec peste asta. Eu zic asa, daca Tutu ti-a zis ca-i ok, atunci ai incredere ca stie ce zice. Sanatate multa iti doresc si psihic bun!

Va pup pe toate,
A

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Lili, triplu matusica, pup toate galuscutele de fetite! Imi imaginez ca nu este usor pentru Mari, dar sigur este asa frumos si va fi din ce in ce mai frumos, cu trei printese, pe masura ce vor creste!!!
Multa sanatate!!!! Ma bucur ca ne-ai scris!

Alinushca, cum sa rad de tine, iubita, tiza mea?! Io cred ca are cineva "ceva" cu noi... Dupa ce ca nu putem sa mai plecam in concediu acum, maine, cand aniversez si io 29 de... veri..., tre' sa merg la munca, sunt indispensabila pt sefa mea, nu se descurca nicicum fara ajutorul meu. Vorba aia: "daca-i musai, cu placere!"...... Macar daca n-ar mai curge sangele asta asa rau, ca simt ca nu mai am putere pt nimic...

Mami de Sebi (04.02.2004)

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Dan-ny-depinde de cate zile are cm-ul tau.Perioada fertila in cazul unui ciclu regulat se calculeaza astfel:se scade 18 din numarul de zile al ciclui si aflam prima zi fertila;apoi se scade 11 din numarul de zile al ciclui si aflam ultima zi fertila.Daca ciclul este neregulat se urmareste durata cuclului pe o perioada de 6 luni si se retine nr maxim si nr minim al zilelor de ciclu,din valoarea maxima se scade 11 si se obtine ultima zi fertila iar din valoarea minima se scade 18 obtinundu-se prima zi fertila!Uite aici si un calculator,poate te ajuta putin:http://sanatate.org/teste/ovulatie.php si aici un articol despre ovulatie http://www.copilasul.com/viitoarea-mama-nasterea/1/OVULATIA---CICLUL-OVARIAN-BM-COM.php .sper sa te lamureasca putin!eu iti tin pumnii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Mav-nu stiu ce sa iti spun,daca tu crezi ca este extrem de mult da fuguta la spital sau stai in pat sa se mai linisteasca putin!Sper sa iti treaca cm-ul si sa nu iti mai dea batai de cap!Te pup dulce!
Mcrissa-ce vesti ne dai astazi?cum este cu uratii?Au aparut sau nu?Iti tin pumnii sa nu vina noua luni de zile!
Cristy74-iti tin pumnii sa fie cu ochisori!!!Cand faci testul?
Mirela-cat mai ai pana la perioada fertila?Hai ca luna asta trebuie sa se intample minunea,asa nu se mai poate!
IreneCam
Oana-oana26-draga mea eu stiu circa ce este in sufletul tau,ca ti.este dor de puisorii tai si iti doresti sa treaca odata lunile sa poti incerca din nou dar ai sa vezi ca te tinem aici de vorba zilnic si nici nu ai sa simti cand au sa treaca si vom incepe galeria pentru tine!
Msemcu-ce bine ca cele trei micute sunt sanatoase si iau in greutate,te cred ca esti obosita dar cred ca se merita pt cele trei minuni!

Mergi la inceput