Durerea unei pierderi de sarcina (30)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

quote:
Originally posted by alinushca

Intreb si eu lumea cu mai multa experienta. De vreo 2-3 zile am secretii vaginale asa de puternice ca la sfarsitul zilei zici ca un om racit si-a suflat toata ziua mucii la mine in chiloti...Si cu aceeasi consistenta inca!...
Voua vi s-a intamplat la fel (22 de zile dupa chiuretaj)? Sa ma duc la doctor ?

Seara buna, somn usor si vise frumoase!

:) Sanatate!

Draga mea nu stiu ce sa iti spun,poate ca este normal sau poate ca ai racit,sa vezi cate zile dureaza si daca esti nelinistita da fuguta la un doctor spre linsitea ta!Eu sper ca sa fie totul in regula sa fie ceva normal!

Mergi la inceput

Cristina-Ana-sper ca nu te-a mai suparat sotul,sper ac l-am speriat destul toate care am sarit pe el!Tu cum te mai simti?sper ca esti bine,abia astept sa incepem galeria ca sa ai o nastere usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Michelle ai vazut ca nu ai primit vesti rele? Ma bucur tare pt tine si ai sa vezi ca te va ajuta tratamentul pe care ti l-a dat! Si eu am luat duphaston (de fapt utrogestan, dar e acelasi lucru, tot progesteron) in luna in care am ramas insarcinata, dar am luat din Z16 (progesteronul trebuie luat dupa ce ai avut ovulatia, ca altfel o inhiba).
Lili multumim mult pt vestile despre Mari, chiar mi-era dor sa stiu ce face! Ma bucur ca vestile sunt numai bune si asa sa fie si de acum incolo!
Flavia candida la sani? Nu am mai auzit! SI nu este vreun tratament? Daca sangerezi stiu ca nu-i bine sa alaptezi ca bebe nu poate digera sangele. Draga de tine ce chin ai! Sper sa se rezolve problema cat mai repede si mai bine!
Mirelus nu modifici si la mine saptamanile de sarcina, te rog? Am deja 15 Nu-mi vine sa cred ca Jocelyn are deja 36! La mai mare! Tare repede mai trece timpul!

15+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Jocelyn are 40 s + 3 z , asa ca ar trebui sa inceapa galeria pt bb Alise care nu mai vrea sa vina Oricum, cel tarziu marti va naste, ori indus ori cezariana. Dak apare vreo schimbare, va anunt
Sper ca nu va suparati ca am intrat

Pupici tuturor viitoarelor mamici si anuntati cand scoatem pompoanele pt Cristina

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

Jocelyn-hai bebika hai bebika!!!Sa i o nastere usoara ca fulgul si sa fie fetita santaosa!!!!
Fetelor dati-i drumul la galeria sa vina bebita Alise pe lume!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Buna fetelor!
Flavia imi pare rau ca ai probleme cu sanii.Cred ca este tare dureros,sper sa se rezolve cat mai repede.
Sa stii ca nu ne superi cu problemele tale,si nu pari deloc "o plangacioasa nerecunoscatoare",sunt convinsa ca ii multumesrti in fiecare zi lui Dumnezeu pentru tot ce ai dar se intampla sa mai fie si momente in care se strang multe probleme si uneori le faci cu greu fata.Sunt sigura ca in curand le vei depasi.
Michelle ma bucur sa vad ca esti un pic mai optimista,ai dreptate,trebuie sa vina bebe cat mai curand ca nu se mai poate.Inca nu sunt in perioada fertila,sunt abia in Z6.Am facut un calcul si se pare ca voi fi la mare in acea perioada si sper sa ne ajute Dumnezeu sa se prinda bebe
Bafta multa la prestat ,sa fie cu noroc luna asta!
Laura cu mare placere modific in listuta.Wow...ce repede trec saptamanile,acu' vine vremea sa-ti tii puiul mult dorit in brate!
La Jocelyn nu am mai modificat pt ca nu stiu exact dar cred ca are mai mult de 36 de s.Poate ne anunta cineva cand naste!
Lili multumim mult pentru vestile despre Mari!Ma bucur ca totul este bine si ca printesele sunt ok! Abia asteptam poze cu ele!Sa le pupi pe toate 4 din partea noastra!
C.myry imi pare tare rau pt ce s-a intamplat cu analizele tale. Doamne,cata incompetenta...cu cata usurinta trateaza niste probleme atat de importante!
Nu stiu ce sa zic,poate daca valoarea betaHCG a scazut la 0 nu trebuie sa-ti mai faci griji.Vezi ce zice si medicul.Multa bafta!
Liana ai plecat deja in alta calatorie?Ce mai faci?
Cristy tinem pumnii sa vii cu II liniute!
Mav si la mine primul CM dupa chiuretaj a fost foarte abundent.Nu te ingrijora,se regleaza el!
Irina si eu ma avut IR-uri marite la ultima sarcina si de aceea mi-a dat sa fac analizele pt SAFL,eu le-am facut la Medlife,dar au iesit toate valorile in limite normale.Oare daca le repet o sa am surpriza sa vad ca am alte rezultate?
Mcrissa ce faci?Au venit uratzii sau nu?Doamne ajuta sa fie bebe!
Lau-Meli ce mai faci?Esti bine?

Va pe toate si va doresc un week-end placut!
Edit: mamagiuliei multumim pt vestile despre Jocelyn,am zis eu ca are mai mult si ca cineva ar trebui sa ne anunte! Am fost gand la gand!
Pai atunci sa incepem galeria pt bebe Alise
Nastere cat mai usoara ii dorim

Mirela
Come on baby!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

mirela eu am inteles ca valorile se pot modifica in sarcina. adica cand nu esti insarcinata sa fie ok si in sarcina sa o ia razna. ce pot sa zic daca te mai tin fortele mai repeta-le odata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Am tras cu ochiul la mamicile de iulie-august si am vazut ca astazi naste Estecri,daca v-o mai amintiti.De cand a ramas insarcinata nu a mai scris aici,ea pierduse o sarcina la 9s.Inca un exemplu pentru noi ca se poate!
Sigur va veni si vremea noastra,trebuie doar sa credem din tot sufletul.

Mirela
Come on baby!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Mirela, sigur ca se poate!!

mcrissa si myry, inca nici o veste?

Si galerie pentru Alise ] !! Ce ma bucur! Si fie bine sanatoase si mama si bebica!

:) Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Jocelyn va multumeste frumos si spera ca gandurile bune si galeria sa o ajute
Jocelyn pt bbAlise

tuturor fetelor inimoase !

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput