Durerea unei pierderi de sarcina (30)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Myry, doamne, cata nepasare si incompetenta!!! La ce doctor esti? Ca si eu tot la Elias trebuie sa nasc. Eu nu stiu nimic despre mola, dar atit cit ma duce pe mine mintea, ma gandesc ca daca Bhcg-ul este 0, atunci nu ai de ce sa iti faci griji la o noua sarcina. Cred ca restrictia aceea de 1 an era pentru cele la care nu scadea valoarea Bhcg. Pentru linistea ta, totusi, du-te neaparat sa ceri si parerea unui alt medic.
Flavia, off, saracutza de tine, cit trebuie sa tragi cu alaptatul asta. Dar la doctor ai fost? E normal sa curga sange din sani, ca eu m-am speriat cind te-am auzit? Daca ai avut febra 38, sa nu fi facut o infectie la sani. Te rog mult, du-te sa te vada un doctor!
Irinabobe, analizele de la Fundeni le-ai facut la dr.Uscatescu? Ca acolo tot timpul ies proaste, la toata lumea. Si eu le-am facut acolo dupa prima sarcina pierduta si tot asa, au iesit proaste, si mi-a dat tratament, dar le-am mai repetat in doua locuri si au iesit bune. Asa ca eu zic sa nu te sperii si sa le mai faci si in alta parte.

Cristina, 36+ si bebe scump

www.flickr.com/photos/9304217@N08/?deleted=603767135" target="_blank"> POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

cristina da analizele le-am facut la uscatescu. si stiu ca rezultatele de acolo sunt controversate. dar si la coltea mie mi-a iesit un indice prost. iar la sarcina trecuta IR-urile erau 0,71 ceea ce din cate am citit e f mult ceea ce ma duce cu gandul ca ceva trebuie sa fie. in plus sincer prefer sa fac degeaba un tratament si sa duc sarcina la bun sf decat sa nu il fac si sa o pierd. oricum stiu ca tutu are alta idee, am citit toate cele 6 capitole despre safl si o sa ma duc si pana la el sa vad ce zice. dar ca sa fiu sincera as fi bucuroasa sa stiu ca asta e cauza. ca daca nu e asta ce fac iar raman iar pierd sarcina si nu stiu de ce?
michelle stai linistita ca nu m-ai speriat rau, oricum acum in sarcina viitoare intru cu ideea ca s-ar putea sa nu fie pana la
capat, dar ma gandesc ca asta inseamna ca trebuie neaparat sa descoperim care sunt motivele daca nu e o simpla coincidenta.
myry eu nu ma pricep la mola dar daca a scazut bhcg atunci cred ca e totul ok. eu nici nu l-am mai repetat pe al meu ca m-am saturat de atata luat sange si atatia bani dati.
flavia imi pare rau ca nu te simti bine. incearca sa te duci la un dr. hai ca e greu primele luni cred dupa ce mai creste putin bebe mic mai scapi de probleme. daca vrei mai da-ni-l noua din cand in cand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Irinabobe, daca si IR-urile le-ai avut asa mari, atunci e posibil sa fie ceva cu sindromul asta. Mergi la Tutunaru, stiu ca in ultimul timp a devenit un doctor foarte controversat, dar macar stiu ca in problema asta e cel mai bun si te poate ajuta.

Cristina, 36+ si bebe scump

www.flickr.com/photos/9304217@N08/?deleted=603767135" target="_blank"> POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns c.myry spune:

cristina_ana - merci pt raspuns. Dr. meu E Tutunatu Daniel
Te pup si iti doresc nastere usoara!
irinabobe – sincer si eu m-am saturat de atatea analize, dar ce sa fac? Faptul ca s-ar putea intimpla ceva, adica in cazul cel mai rau “cancer” – am citit ca se poate ajunge la asa ceva, destul de rar, dar se poate, sau ca s-ar putea repeta experienta – o sarcina pierduta – ma ingrozeste!

Va pup!

myry

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns c.myry spune:

Scuze - din graba am tastat pe alaturi- Dr. TUTUNARU DANIEL

myry

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_oana26 spune:

Michelle,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Intreb si eu lumea cu mai multa experienta. De vreo 2-3 zile am secretii vaginale asa de puternice ca la sfarsitul zilei zici ca un om racit si-a suflat toata ziua mucii la mine in chiloti...Si cu aceeasi consistenta inca!...
Voua vi s-a intamplat la fel (22 de zile dupa chiuretaj)? Sa ma duc la doctor ?

Seara buna, somn usor si vise frumoase!

:) Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dan_ny spune:

michelle draguta, cat ma bucur ca esti bine... sper ca te-ai mai linistit, in ciuda a ceea ce ti-a spus cu 2 sarcini pierdute...nu e o regula. te rog, nu sta cu frica asta

_
priveste mereu lumina soarelui si nu vei mai vedea umbrele- helen keller

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

alinushca si eu am patit asa, dar era destul de apoasa secretia, dar mi se udau chilotii.am fost la dr si mi-a facut analiza secretiei+clamidia, mycoplasma si ureaplasma si au iesit toate bine.
mi-a trecut de la sine dupa primul ciclu.

Cristina in asteptarea mormolocului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dan_ny spune:

michelle draguta, cat ma bucur ca esti bine... sper ca te-ai mai linistit, in ciuda a ceea ce ti-a spus cu 2 sarcini pierdute...nu e o regula. te rog, nu sta cu frica asta
pepsi insanatosire grabnica. draga de tine...cate ai pe cap...vezi neaparat ce e cu sanii, de sangerari am mai auzit, dar sa te si doara asa de rau si sa faci febra, nu prea e in regula.
lianaaa unde esti bre..?!?!

fetelor, as vrea sa va intreb si eu ceva: daca mi-a venit cm pe 29.06 cam care ar fi perioada optima de ? cred ca zilele astea,nu? dar nu prea sunt sigura cum calculez

_
priveste mereu lumina soarelui si nu vei mai vedea umbrele- helen keller

Mergi la inceput