Conceptii gresite despre ISLAM - 3
Raspunsuri - Pagina 27
Samer spune:
GGina, Viata in Islam e foarte simpla, doar trebuie sa ne gindim mereu la Creatorul nostru prin ceea ce facem si spunem.Cu spalatul, sint de accord cu tine 100 %
Adela99 spune:
quote:
Originally posted by hannen
Omul cu credinta se teme sa verse singe nevinovat.
si daca-i vinovat?
Ingrid S spune:
quote:
Originally posted by Adela99quote:
si daca-i vinovat?
Atunci a pus-o!
Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo
hannen spune:
quote:
Originally posted by Adela99quote:
si daca-i vinovat?
Eu vorbeam asa in general pt. ca ni se asociaza terorismul ...etc.era o chestie generala.
Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
escu spune:
Am citit tot pana acum si constat ca aici este ca la gradinita.
Mama mea e mai buna, ba a mea e mai buna
Oameni buni, toate religiile sunt bune, toate ne invata cum sa fim /devenim mai buni.
Oricare ar fi ea, religia este un cod de conduita si de comunicare cu Dumnezeu. Tot Dumnezeu le-a creat pe toate, nu ca sa ne certam intre noi, ci ca sa avem mai multe optiuni prin care sa ajungem la El.
Mi se pare normal sa avem respect pentru toate si sa o pastram pe cea in care am fost nascuti. Daca Dumnezeu ne "proiecteaza" viata alaturi de un om de religie diferita, alegem de comun acord una din ele si ne educam copiii prin religia pentru care am optat. Daca reusim sa facem din ei oameni buni, cinstiti si educati, am implinit vointa lui Dumnezeu.
Restul disputelor.... hai sa fim seriosi.. nu vin din vointa dumnezeiasca
Samer spune:
Salut, poti sa ne spui te rog ce nu e Dumnezeisc?
Si chiar crezi ca, sa nasti cu o religie orice ar fi, e de ajuns sa te convingi cu ea fiindca parintii sau strabunici au avut-o?
De ce Dumnezeu nu ne-a creat pe toti maimute? sau mai bine ingerii sa nu avem de ales si sa traim fara acel dar dat tot de Dumnezeu :creier!
crinuta spune:
quote:
Originally posted by escu
Am citit tot pana acum si constat ca aici este ca la gradinita.
Mama mea e mai buna, ba a mea e mai buna
Oameni buni, toate religiile sunt bune, toate ne invata cum sa fim /devenim mai buni.
Oricare ar fi ea, religia este un cod de conduita si de comunicare cu Dumnezeu. Tot Dumnezeu le-a creat pe toate, nu ca sa ne certam intre noi, ci ca sa avem mai multe optiuni prin care sa ajungem la El.
Mi se pare normal sa avem respect pentru toate si sa o pastram pe cea in care am fost nascuti. Daca Dumnezeu ne "proiecteaza" viata alaturi de un om de religie diferita, alegem de comun acord una din ele si ne educam copiii prin religia pentru care am optat. Daca reusim sa facem din ei oameni buni, cinstiti si educati, am implinit vointa lui Dumnezeu.
Restul disputelor.... hai sa fim seriosi.. nu vin din vointa dumnezeiasca
..... foarte simplist mod de a vedea lucrurile. Aici vorbim despre mantuire, singurul lucru care conteaza in viata, ca restul e desertaciune.
In nici intr-un caz nu toate religiile sunt bune. Adevarul este unul singur.
Si, unde vezi tu dispute? Eu vad ca se discuta foarte civilizat.
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
denizel spune:
quote:
Originally posted by Samer
sau mai bine ingerii sa nu avem de ales si sa traim fara acel dar dat tot de Dumnezeu :creier!
c'est la vie
Samer, in Coran se spune ca ingerii sunt ca niste roboti, care nu pot lua decizii proprii?
Te intreb asta pentru ca, in Biblie ni se spune despre ingeri cazuti, ingeri care nu au ales pe Dumnezeu.
Deci, din punctul vostru de vedere, ingerii sunt fiinte inferioare oamenilor? Pentru ca, daca nu au capacitatea de a decide, sunt fiinte inferioare, nu?
-------------------------
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! ! !
-------------------------
Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
hannen spune:
Bre,sper ca pricep ce se scrie nu de alta da` suntem in alerta de cutremure si tsunami,de dimineata o tinem in cutremure
Denizel,ingerii nu sunt niste roboti.ei sunt creaturi care se supun intru totul lui Dumnezeu.Care nu-i ies din voie.ei pur si simplu duc la indeplinire anumite "sarcini" fara carcoteli.
Dintre toti,singurul care nu s-a supus a fost Shaitan(Satan) care atunci cind Adam a fost creat a refuzat sa^i faca o plecaciune(asa cum le-a poruncit Dumnezeu).
Din mindrie a refuzat pt. ca el era creat din foc pe cind Adam din lut si el a considerat ca e mai bun decit Adam.
Da,ingerii sunt inferiori oamenilor din anumite puncte de vedere.Nu au libertatea noastra si nu stiu ceea ce noi stim.Nou Dumnezeu ne-a dat din cunoasterea Lui pe cind ingerilor nu.
Sper ca am fost destul de clara,recunosc sunt cu "simturile" cam zburlite,ma astept s`o luam la vale cu casa.
Dar sa lasm asta in seama lui Dumnezeu!!!
Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
crinuta spune:
Aoleu Hannen, aveti grija!
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm