Conceptii gresite despre ISLAM - 3

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NADYA spune:

quote:
Originally posted by denizel

Nadya, te-a iertat pentru o chestie pe care tu nu ai ierta-o copilului tau. Mama ta este o persoana deosebita, sa stii. Nu mai pastra resentimente fata de dansa. E pacat! :-)

-------------------------
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! ! !
Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Crezi..o fii fost la fel de deosebita, cand face deoserire intre frati si ti-ar fii spus in fata ca ar fii mai bine daca nu existai??? si se refera la nepoata sa, ca fiind fata ei???

Cer scuze lui Hannen si Maryam si d-nului Samer si Ameera si restul persoanelor de aici pentru devierea de la subiect...

----------
“The greatest crimes, the greatest “sin” of Mohammed in the eyes of Christian West is that he did not allow himself to be slaughtered, to be “crucified” by his enemies. He only defended himself, his family and his followers; and finally vanquished his enemies. Mohammed’s success is the Christians’ gall of disappointment… He did not believe in any vicarious sacrifices for the sins of others.”
Author: Edward Gibbon
Book Reference: Decline and Fall of the Roman Empire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

quote:
Originally posted by xenocid

Nu acu sincer sincer, sint singurul de aici care a citit Biblia???

:-))

io am crezut tot timpul ca citesti doar pasaje "potrivite" din Biblie functie de discutie
nu mi-as fi inchipuit ca ai citit Biblia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samer spune:

Sora Nadya, nu-ti face griji oricum deviam intr-una de la subiect!

Dar daca imi permiteti sa pun o intrebare..

Daca eu ca Musulman nu-i spun la Creatorul Nostru "Tata", asta inseamna ca nu-l iubesc?!
Cand fac dreptate pe care mi-a poruncit-o prin iubirea mea mai mare pentru El , asta nu inseamna ca-l iubesc?!
Cand stau si explic si traduc si raspund la ("intrebari") in legatura cu Creatorul Nostru, nu va arata asta nici-un fel de iubire?!

Cred ca iubirea pentru Dumnezeu se manifesteaza in mai multe FELURI dar in nici-un caz sa ignori sau sa schimbi in ce ne-a zis EL !

Nu stiu, dar daca n-o sa primim explicatie despre ce-am cerut cu povestea lui Avraam ( pace asupra lui) si ce inseamna exact adica asa cum o explica preoti, Atunci sa ne permiteti sa mergem mai departe cu subiectul.

Multumiri si numai bine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Nadya, , pune-te in situatia mamei tale.
Voi declarati ca v-ati renega cc copiii daca ar parasi islamul. Corect?
Uite ca si mama ta, chiar daca tu zici ca nu mai crede in nimic, o mai crede ea in ceva. Si, putinul ala in care crede, o face sa sufere cand vede ca tu ai devenit musulmana.
Probabil ca asa ai suferi si tu daca unul dintre copiii tai ar deveni crestin.
In prima faza ea te-a renegat, apoi a incearcat sa treaca peste alegerea ta (alegere care pe ea, totusi, o doare).
In momentul in care tu ai inceput sa ii explici ce este cu islamul, normal ca are si ea chestii peste care nu poate sa treaca.
Si poate ca de aia va certati pe teme religioase.

Vezi, Nadya? De aia nu e bine sa ne contrazicem atata pe chestii religioase, mai ales cu cei dragi si foarte apropiati. Tu ii faci rau mamei tale, ea iti face rau tie.

Trebuie sa avem incredere ca Dumnezeu da fiecaruia sanse egale si ca nu depinde de noi ca cineva sa Il accepte sau nu pe El. E alegere personala si, in afara de dragoste si intelegere, nu trebuie sa iesim cu altceva la inaintare: nu renegare, nu alungare, nu contazis non stop si incercari disperate de a arata ca ce credem noi e mai bine.

Hai, nu mai fi suparata!

Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

Eu tot nu inteleg un lucru.
Daca ce se intampla in Sudan e in contradictie cu invataturile Islamului, de ce teologii islamisti nu iau pozitie oficiala.
Guvernul sudanez eset musulman, da? Banuiesc ca exista un "mare preot" (similar patriarhului). Imi cer iertare, dar nu stiu denumirea.
De ce ceilalti "patriarhi" nu ii spun sa ia aminte ca jihadul in plina desfasurare e in contradictie cu islamul, ca nu poti impune sharia cu forta, mai ales nemusulmanilor? De ce nu il declara eretic, daca ce se intampla nu e conform dogmelor? De ce nu se intruneste un sinod care sa discute ce se intampla?

Mergi la inceput

quote:
Nu stiu, dar daca n-o sa primim explicatie despre ce-am cerut cu povestea lui Avraam ( pace asupra lui) si ce inseamna exact adica asa cum o explica preoti, Atunci sa ne permiteti sa mergem mai departe cu subiectul.

Valeu, mai Samer, da' insistent mai esti!!!
Ti-am spus clar ca nu vreau sa dau explicatii, chiar trebuie sa ma pisezi atata? Of!!!
Ca sa nu mai spun ca tu, ca musulman, stii adevarul. Vrei neaparat sa afli o minciuna sau crezi ca exista si alt adevar?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by denizel

quote:

Valeu, mai Samer, da' insistent mai esti!!!
Ti-am spus clar ca nu vreau sa dau explicatii, chiar trebuie sa ma pisezi atata? Of!!!
Ca sa nu mai spun ca tu, ca musulman, stii adevarul. Vrei neaparat sa afli o minciuna sau crezi ca exista si alt adevar?

Nostim , foarte foarte mult!

Atunci hai sa mergem mai departe..

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Samer

Nostim , foarte foarte mult!

Merci!

quote:
Atunci hai sa mergem mai departe..

Mai, da' eu nu mai vreau sa aflu nimicutza despre islam. Foarte serios iti spun! :-)
Precum ai vazut, intervin si eu cand si cand, si asta atunci cand consider ca atingeti nepermis de mult subiectul 'crestinism'.
Adica, voi puteti sa vorbiti despre ce vreti voi, da' daca nu le ziceti bine , mai intervenim si noi cate oleaca .

Daca vrei neaparat sa continui, tocmai puse Casandra o intrebare.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by casandra

Daca ce se intampla in Sudan e in contradictie cu invataturile Islamului, de ce teologii islamisti nu iau pozitie oficiala.
Guv

Am sa-ti raspund dar nu la asta ma refeream cu continuarea.
Pentru fiecare tara Musulmana exista un Mufti la care se intorc Musulmani din tara respectiva in legatura cu islamul( nu neaparat).
Dar acel Om bun nu are nici-o influenta serioasa asupra nimanui fiindca tariile cum e in sudan nu e condusa de religia Musulmana si chiar daca ar fi, oameni aia inarmati si care duc ceva pe care numesc ei "jihad"(in nici-un caz nu e), cred numai in cauza lor(credinta manipulata, bani si puterea) ceea n-are de fapt nici-o legatura cu Religia Islamica.
Si mai precis au fost mai multe (fatwa) care interzic ce se intampla nu numai in Darfur,dar si in Iraq, Afganistan,Liban si in alte tarii..

Asta e toata povestea, care ne invirtim in jurul ei intr-una!!
Merci pentru intrebarea

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Samer

quote:
Originally posted by casandra

Guv

Am sa-ti raspund dar nu la asta ma refeream cu continuarea.
Pentru fiecare tara Musulmana exista un Mufti la care se intorc Musulmani din tara respectiva in legatura cu islamul( nu neaparat).
Dar acel Om bun nu are nici-o influenta serioasa asupra nimanui fiindca tariile cum e in sudan nu e condusa de religia Musulmana si chiar daca ar fi, oameni aia inarmati si care duc ceva pe care numesc ei "jihad"(in nici-un caz nu e), cred numai in cauza lor(credinta manipulata, bani si puterea) ceea n-are de fapt nici-o legatura cu Religia Islamica.
Si mai precis au fost mai multe (fatwa) care interzic ce se intampla nu numai in Darfur,dar si in Iraq, Afganistan,Liban si in alte tarii..

Asta e toata povestea, care ne invirtim in jurul ei intr-una!!
Merci pentru intrebarea

c'est la vie

Samer, uite o floricica! Mi-a placut foarte mult cum ai raspuns! :-)

Mergi la inceput