Conceptii gresite despre ISLAM - 3

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Samer spune:

Uite si una inapoi

Mergi la inceput

Hai sa continuam cu link-ul asta :

http://uk.youtube.com/watch?v=PAx7g2DOEu0

( un fel de aperitive numai)

O zi buna in contiuare la toti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Din cate stiu eu Mohamed a islamizat populatia cu sabia.Atunci cand cucerea un tinut,locuitorii trebuiau sa devina musulmani,nu aveau de ales.Asa ca ce se intampla astazi la Darfur e o continuare la ce a inceput Mohamed.De asta nu se sesizeaza nimeni,nici un Mufti,nici un Imam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Oau,pina sa apuc sa spui si io ceva trecuratzi la floricele

Liliac,a fost cel putin simpatica.Chiar distrugeti mituri islamice?
Denizel,noi vorbim despre aici religia noastra ,care daca la un moment dat intra in contradictie cu crestinismul,well ,tocmai de aia avem crezuri diferite
Ah,asta inseamna "fac cu okiu"?Scuze,nu stiui,am zis ca-i unu care ride strimb de la fro durere de dinti,promit ca nu-l mai folosesc cind te stiu prin zona

Danielab,bineinteles ca poti intreba.Daca ne-om pricepe sa-ti raspundem(sincer mai avem de aprofundat)

Crinuta,fetelor ,fiecare are o imagine despre Dumnezeu.Daca tu il vezi Iubire,numai Iubire,mai presus de orice Iubire...heheee
De ce inca suntem aici la cite nelegiuri facem?Pt. ca Dumnezeu este RABDATOR!Si ne asteapta!Dar va veni o zi grozava ,zi in care Dumnezeu va fi suparat cum n-a fost niciodata,o zi care nu-i minciuna,caci Dumnezeu nu minte.
Eu nu mi-am zugravit in minte un tablou al lui Dumnezeu,aa e iubire si gata,poci eu sa fac ce vreau ca EL ma iarta.
Nu e asa simplu.Dumnezeu a avut un scop pt. care ne-a creat,avem un motiv pt. care suntem aici,Dumnezeu ne si iubeste (noi zicem ca avem doar 1% din iubirea LUI,iubire care ne-o manifestam fata de copiii nostri,de cei dragi.atit ne-a daruit noua,si vezi cit de mult ne iubim copiii???Pluseaza la acest 1% inca 99% si ai sa intelegi cit credem noi ca ne iubeste Dumnezeu)
Dar cum ziceam,totul tine de "perceptie".

Si de ca te scandalizezi ca un musulman a zis ca un criminal merita omorit?Dar pe la generale in discutii cu pedofili ,violatori &co de cite ori nu s-a cerut asprirea pedepselor,introducerea pedepsei cu moartea?Si cite tari practica inca ...?

Xeno,ai fost la obiect ca de obicei
Recunosc ca pe mine ma deruta la culme ,Iisus n-a venit sa aduca lege noua da` totusi a adus,ce era inainte nu se mai aplica(de ce nu se stie,din moment ce Iisus n-a adus o lege noua)VT si NT se citesc impreuna dar se accepta numai ce ne face noua placere.Exemplele ca cel citat de tine se pare ca nu exista ,lipsesc cu desavirsire din moment ce fetele vad in Dumnezeu numai iubire

Samer,ai raspuns fff frumos !Din pacate acum nu religia sau interesele omului primeaza.Banul,pozitii inalte,buzunarul propriu...islamul l-au dat uitarii demult!

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NADYA spune:

quote:
Originally posted by lavinia345

Din cate stiu eu Mohamed a islamizat populatia cu sabia.Atunci cand cucerea un tinut,locuitorii trebuiau sa devina musulmani,nu aveau de ales.Asa ca ce se intampla astazi la Darfur e o continuare la ce a inceput Mohamed.De asta nu se sesizeaza nimeni,nici un Mufti,nici un Imam.

Lav

Natalia

Hm, cred ca ar trebui sa citesti un pic mai mult din istoria Islamului, sau a tarilor arabe.

Cand Profetul Mohammed, SAW, s-a reintors si a recucerit Mekka, nu a obigat pe nimeni sa devina muslman, din contra, cei care au facut-o au ales de buna voie, si ceilalti care nu au vrut, au trait in religia aleasa de ei, si au worship( ca nu imi vine cuvantul in rom.) orice idol au vrut ei.

----------
“The greatest crimes, the greatest “sin” of Mohammed in the eyes of Christian West is that he did not allow himself to be slaughtered, to be “crucified” by his enemies. He only defended himself, his family and his followers; and finally vanquished his enemies. Mohammed’s success is the Christians’ gall of disappointment… He did not believe in any vicarious sacrifices for the sins of others.”
Author: Edward Gibbon
Book Reference: Decline and Fall of the Roman Empire

Mergi la inceput

quote:

Lav
Natalia

Vezi Lavinia, aici se amesteca lucrurile, si de asta incercam sa corectam ce s-a zis despre Islam cu nedrept!

Te-ai uitat cumva la link trimis de mine anterior? o sa afli ceva de la el care iti arata contriu!
in Plus am sa mai explic Mai mult Despre Prophetul si viata lui.

Mergi la inceput

quote:

Lav

Natalia

Bravo,stai jos !Nota 4!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NADYA spune:

quote:
Originally posted by denizel

Nadya, , pune-te in situatia mamei tale.
Voi declarati ca v-ati renega cc copiii daca ar parasi islamul. Corect?
Uite ca si mama ta, chiar daca tu zici ca nu mai crede in nimic, o mai crede ea in ceva. Si, putinul ala in care crede, o face sa sufere cand vede ca tu ai devenit musulmana.
Probabil ca asa ai suferi si tu daca unul dintre copiii tai ar deveni crestin.
In prima faza ea te-a renegat, apoi a incearcat sa treaca peste alegerea ta (alegere care pe ea, totusi, o doare).
In momentul in care tu ai inceput sa ii explici ce este cu islamul, normal ca are si ea chestii peste care nu poate sa treaca.
Si poate ca de aia va certati pe teme religioase.

Vezi, Nadya? De aia nu e bine sa ne contrazicem atata pe chestii religioase, mai ales cu cei dragi si foarte apropiati. Tu ii faci rau mamei tale, ea iti face rau tie.

Trebuie sa avem incredere ca Dumnezeu da fiecaruia sanse egale si ca nu depinde de noi ca cineva sa Il accepte sau nu pe El. E alegere personala si, in afara de dragoste si intelegere, nu trebuie sa iesim cu altceva la inaintare: nu renegare, nu alungare, nu contazis non stop si incercari disperate de a arata ca ce credem noi e mai bine.

Hai, nu mai fi suparata!

-------------------------
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! ! !
-------------------------
Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Imi pare rau, Denizel, dar eu nu imi voi trata copii asa cum a facut-o ea. Ea efectiv, m-a impins, m-a tinut departe de ea. Si ptr ce, ca am ales ca cred intr-un singur Dumnezeu, si sa nu ii aduc aliati, si sa fiu modesta in felul in care ma imbrac si in care imi conduc viata. Stii, de ieratat am iert-o, Islamul ne invata sa iertam, ca de altfel, Dumnezeu nu ve v-a ierta nici EL. Dar de uitat...cam greu.

Oricum iti multumesc ptr. orice gand bun.

----------
“The greatest crimes, the greatest “sin” of Mohammed in the eyes of Christian West is that he did not allow himself to be slaughtered, to be “crucified” by his enemies. He only defended himself, his family and his followers; and finally vanquished his enemies. Mohammed’s success is the Christians’ gall of disappointment… He did not believe in any vicarious sacrifices for the sins of others.”
Author: Edward Gibbon
Book Reference: Decline and Fall of the Roman Empire

Mergi la inceput

Samer,multumim!L-am vazut !

Dezbatere "fructuoasa" ,ma duc la nani!
Salam aleikum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Hannen,merci pt nota,da' zii si ce nu am zis corect.Atata stiu,atata am scris.Astept explicatii ca sa-mi scot mitul gresit din cap.

Samer inca nu m-am uitat la link.

Nadya,pana citesc eu istoria popoarelor islamice si cum s-au format,lumineaza-ma tu.

Mergi la inceput