Conceptii gresite despre ISLAM - 3
Raspunsuri - Pagina 18
hannen spune:
Denizel,nu stiu de ce exagerezi.
Samer nu a zis ca nu si-ar mai iubi mama sau copilul ...a zis ca nu ar fi de acord si nu i-ar /le-ar sustine opiniile,alegerile...nu ar aproba ,nu ar fi de acord ca dupa ce stii adevarul sa-l arunci pe o himera.
din punctul nostru de vedere tot este adevarat,tot .si ultimul este islamul.
cum sa incurajezi pe cineva sa se intoarca ,sa coboare scara cum ar veni,cind stii ca acest lucru este gresit.
Cind stii ca acest tot nu este complet fara ultima treapta.
Cred ca sentimentul de iubire este foarte puternic si nici o decizie religioasa a unui membru al familiei nu l-ar face sa dispara.
Si dumnezeu cere sa dam ascultare parintilor pina in punctul in care acestia ne poruncesc nesupunerea fata de El.
Asa si in relatiile sot -sotie.Cel caruia te supui este Dumnezeu si nu faci ceva ce este pe plac barbatului/nevesti dar este neplacut lui Dumnezeu.
In plus cum era cu versetul acela biblic "cine nu uraste pe tatal sau,pe mama sa...."
Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
Ingrid S spune:
Vechiul Testament e una si Noul Testament e cu totul altceva. Imaginea unui Dumnezeu razbunator nu cadreaza cu ceea ce aduce nou Isus.
Si Avraam a fost capabil sa-si scarifice fiul, pe Isaac, din dragoste pentru Dumnezeu, la fel cum cred musulmanii. Noroc ca a aparut crestinismul.
Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo
hannen spune:
Denizel,cu siguranta ca nimic nu l-ar mihni din ce i-ai putea tu spune pt. ca el stie foarte bine ce este cu Avraam.
Adevarul,nu pareri ale oamenilor.
hannen spune:
quote:
Originally posted by Ingrid S
Vechiul Testament e una si Noul Testament e cu totul altceva. Imaginea unui Dumnezeu razbunator nu cadreaza cu ceea ce aduce nou Isus.
Si Avraam a fost capabil sa-si scarifice fiul, pe Isaac, din dragoste pentru Dumnezeu, la fel cum cred musulmanii. Noroc ca a aparut crestinismul.
Ingrid S si Diana
Da,bineinteles ,de aia si zice Iisus "n-am venit sa stric legea ci sa implinesc"ca voi astazi sa ziceti ca el a adus "o lege " noua si ca a anulat pe cea veche
denizel spune:
quote:
Originally posted by hannen
Denizel,cu siguranta ca nimic nu l-ar mihni din ce i-ai putea tu spune pt. ca el stie foarte bine ce este cu Avraam.
Adevarul,nu pareri ale oamenilor.
Pai tu il rugai sa nu se mahneasca, nu io .
Si vezi ca iar faci cu ochiu' :-))
Este admirabila determinarea asta a ta si modul in care sugerezi tot timpul (da, si facand cu ochiul ) ca voi le stiti pe toate alea, gugumani mai suntem noi si, mai presus de toate, stiti Adevarul Adevarat .
A, da, si nu exageram deloc.
Voi tot ziceti ca v-ati renega copiii, mamele, partenerii de viata.
Acuma, io nu stiu ce intelegeti de fapt prin renegare, da' tare nu-mi place cand vad ca aveti impresia ca asta cere Dumnezeu: renegarea copiilor in cazul in care gandesc altfel decat voi :-(((((
Pe bune, avand in vedere ca stiu cu ce se mananca dragostea de mama, nu as putea sa iubesc un astfel de Dumnezeu. L-as uri mai degraba.
-------------------------
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! ! !
Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
denizel spune:
quote:
Originally posted by Ingrid S
Ingrid S si Diana
Ingridutzu', daca Avraam si-ar fi sacrificat fiul (din dragoste pentru Dumnezeu, sa zicem), nu inseamna ca asta a vrut de fapt Dumnezeu sau ca asta vrea Dumnezeu de la noi :-)
Vechiul Testament si Noul Testament sunt intr-o impletire perfecta si nimic nu se contrazice cu nimic :-)
(vorba lu' Hannen ).
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! ! !
Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
Adela99 spune:
denizel, chiar nu ai de gand sa ne spui cum e cu Avraam? sau tre' sa ma dezmeticesc singura?
io am inteles ca atat Avraam cat si Isaac au fost supusi unui test de totala credinta si ca amandoi l-au trecut cu brio
Samer spune:
Cand Omul nu mai are argumente, ce face ? exact ce ati facut in ultima pagina..
sau sau ...
Asta e. Repetatul ma oboseste dar in acelasi timp mi-ati amintit de ce inseamna rabdare la noi = Rugaciune pur si simplu!
Merci mult
liliac1 spune:
Argumentele crestine se discuta la alte subiecte. Aici doar se distrug mituri islamice.