Conceptii gresite despre ISLAM - 3

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ache spune:

Arabia Saudita n-am experimentat, si nici nu-mi doresc...am inteles ca viata acolo se desfasoara pe un alt drum decat cel firesc.
Sper ca esti acum in locul in care iti doresti...btw va asteptam cu draga inima pe la noi :).

anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

quote:
Originally posted by ache

Arabia Saudita n-am experimentat, si nici nu-mi doresc...am inteles ca viata acolo se desfasoara pe un alt drum decat cel firesc.
Sper ca esti acum in locul in care iti doresti...btw va asteptam cu draga inima pe la noi :).

anca

Nici nu va sfatuiesc sa mergeti vreodata. Eu n-am rezistat si m-am intors. Asta spune multe, nu?

Apropos de Abu Dhabi, imi amintesc ce placut surprinsa am fost cand, ajungand in aeroport am auzit colinde, am vazut brazi impodobiti, Mos Craciun, jucarii, ce mai, o atmosfera superba de Craciun, si era abia sfarsitul lunii noimebrie.
Am ramas placut impresionata si mi-am promis ca data viitoare sa stau macar cateva zile.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Samer, am cerut sinceritate si am primit-o.
Hannen, toata treaba sta cam asa: un musulman se poate casatori cu o crestina sau evreica, pt ca se spera la o convertire, o fata musulmana nu poate sa se casatoreasca cu un crestin, deoarece fata are tendinta sa urmeze barbatul in toate, inclusiv religie si atunci se pierde un musulman. Pe de alta parte, copiii rezultati din casatoriile musulmanilor cu crestine vor fi si ei musulmani (prevede legea), in schimb in situatia inversa, nu. Nu cred ca isi da un crestin acordul sa-i creasca pe copii in religie islamica.
Am spus corect?

Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

quote:
Originally posted by xenocid

quote:
Originally posted by denizel

Samer, in numele dragostei pentru Dumnezeu tu ai renega proprii copii? :-((( Cere Alah al tau asta sau o faci din proprie initiativa?

Psst! Avraam

Mai sunt multi Avraam pe lume...si Dumnezeu tace.

Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Samer, multumesc pentru raspuns! :-)

-------------------------
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! ! !
Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

quote:
Originally posted by xenocid

quote:
Originally posted by denizel

Samer, in numele dragostei pentru Dumnezeu tu ai renega proprii copii? :-((( Cere Alah al tau asta sau o faci din proprie initiativa?

Psst! Avraam

Din momentul in care am inteles ce vrea sa spuna episodul respectiv si ca nu are nici cea mai mica legatura cu ceea ce pare la o lectura superficiala, am sarit in sus de bucurie si am plutit cred ca vreo saptamana :-) ( e drept, statuse destul de mult bobul asta de mazare sub saltelele mele :-))

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! ! !
Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

Poate aici, de pe forum, Islamul pare pasnic si frumos.
Cum s-o vedea oare din Darfur sau din sudul Sudanului, unde jihadul este in plina desfasurare?
Cum apare Islamul femeilor si copiilor crestini din Sudan, inrobiti si vanduti ca sclavi musulmanilor din nordul Sudanului, sau celor din emirate?
Cat de pasnica e o religie care incearca sa se impuna prin forta?

http://www.worldnetdaily.com/news/article.asp?ARTICLE_ID=37913

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ache spune:

Casandra, cred ca s-a discutat si rediscutat problema asta deja...parca ne rotim in cerc cu discutia surzilor.

anca

p.s.: culmea ca de asta tocmai se vorbea aici la tv, ma rog, despre situatia celor din Darfur, nu despre islam si faceau reclama la un cont de donatii...pt. toti refugiatii, indiferent de religie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

http://en.wikipedia.org/wiki/Slavery_in_Sudan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Sa o luam de la capat.
Probabil ca nu o sa credeti,nu-i nimic,ne-am obisnuit ,dar si noi simtim aceasi indignare ,frustrare,neputinta pt. tot ce se intimpla in lume ,tot ce este nedrept...ooooooof
Dar sa nu uitam,noi vorbim aici despre islam ,nu despre musulmani sau "musulmani".
Efectiv este complet irelevant pt. mine ce fac oamenii!
Eu am treaba doar cu dogma.Atit!
Islamul este ceea ce mie mi se pare corect,adevarul ,nimic nu este corect si adevarat in afara de islam.(pt. mine)
Acum ce fac,arunc credinta din cauza ca unii se omoara,pun bombe,iau sclavi???ooof
Nu stiu de ce ne impiedicam in ...e ca si cum nu putem cerne raul de bine,sau nu vedem padurea din cauza copacilor.

Tot discutam aici,mai bine zis ne invirtim in jurul cozii.Cind am avut impresia ca am ajuns la un liman,vine iar un val si te ia pe nepregatite.
Noi ne-am gindit sa aratam putin islamul si am sperat ca omul intra,citeste,intreaba ...si pe viitor cind vede sau aude inca o timpenie infaptuita in numele islamului isi zice"uite domne` ce nebun,ce habarnist ,uite ce face.religia lui zice asa,asa si asa si el face invers!"
Eii,visez!Suntem tot de unde am plecat.

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici

Mergi la inceput