Constanta (90)
Raspunsuri - Pagina 29
roxanaz spune:
neata!
Camelia bine ati revenit!! aaahhhh cat de scumpa e Lucia, sa o mananci si mai multe nu!
bine ati revenit acasa si sa o tineti tot asa cu cumintenia!
(si ce cercelusi frumosi areeeee
) ce zice Alexandra?
Ontica Camelia spune:
Buna!
Multumesc de aprecieri. Promit ca mai pun poze cu grasa
. Am trecut cu bine peste prima seara acasa, Teodora a fost cuminte, iar Alex "criminala", nu stia unde sa se imparta, nu a vrut sa plece seara la culcare din camera unde dormea sora-sa si pace. Pe la 3 s-a trezit cand auzit-o pe micuta plangand si avea chef de joaca.
Ieri a fost tare cand m-a vazut cum alaptam si isi alapta si ea unul dintre "copii"
o sa pun si poze cu momentul "maternitatii" Alexandrei
.
O seara buna!
poze si www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia cu Alexandra -Elena
(27 feb 2004) & Teodora Lucia
(5 aug 2007)
CRIXIA spune:
Ha! Si Alex a noastra are momente de "maternitate", ca doar a vrut bb de ziua ei, si dorinta se implini! Si il mai alapteaza uneori!
roxanaz spune:
buna dimineata!
Camelia hihihi e o scumpa Alex si imi pare bine ca sunteti ok. multi pupici.
restul de gagici...totul ok? cam liniste pe sectorul asta ![]()
o zi frumoasa tuturor!
July spune:
Bun venit,constantencei Teodora Lucia!Noroc si sanatate deplina!Camelia,sa va traiasca,este un copil minunat,i-am aratat-o si sotului meu care a afirmat acelasi lucru,asta nu inseamna ca Alex este mai prejos.Buna faza cu alaptatul papusii!Noi suntem inca la faza in care doar Teo suge din tatzica mamei.
La multi ani! si de la noi tuturor.Habar n-am avut de Sf.Teodora.
ca v-ati gandit la Teo.
Lizuca,mergem in continuare in parcul de la gara,vad ca se misca repede cu fantana,nu este praf,spatiile verzi le uda permanent,au plantat flori,mi-e mai drag ca niciodata.Veniti?Vacanta in Austria a fost extraordinara,Teodora s-a comportat exemplar.
Alisiei.
Am inceput munca si deja ma gandesc la concediul din decembrie.
Ma duc in parc.Pa!
Cornelia spune:
Camelia, sa iti traiasca papusa mica! Felicitari! Sa fiti fericiti! Este tare, tare dulce! M-a apucat iar dorul de bebe mic
.
Noi plecam azi pt. cateva zile la munte, cu copiii.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
crig72 spune:

Camelia sa va traiasca Teodora Lucia!!Sa fie sanatoasa!
La multi ani Oana!!
Noi abia ne-am intors de la munte. Mariuca s-a simtit foarte bine.(singura problema a ei dorul de tati).
Cornelia drum bun!! ce-as pleca si eu din nou la munte.![]()
Adinutza da un semn sa-mi spui cum a fost aseara.
abia astept sa vad pozele din delta.
am reusit sa descarc un filmulet
http://good-times.webshots.com/video/3077192090101878694aXGqCs
voi reveni cu poze de la munte.acum fug ca Mariuca picteaza ![]()
va pup si o zi buna!
Mariuca
roxanaz spune:
July pupici Teodorei (dar si tie :))) ....am vazut si eu ca se renoveaza fantana de la gara, ce bine!
Cornelia drum bun si distractie placuta la munte!
Cristina bine ati revenit, unde ati fost?
July spune:
Vazut poze,Adinutza!Super!Wow,mie mi-ar fi teama sa ma scald in ape d'astea!Si nu duc lipsa de curaj!
Crig,impecabila interpretarea Mariucii,sunt curioasa cat timp i-a luat sa invete dansul?!Daca stai si vezi mai bine filmul,iti dai seama c-a fost singura care-a facut figura aia de la sfarsit minunat,cu datul din funduletz!
Oana,tarziu iti transmitem si noi La multi ani!,sanatate si spor la bani!Sper ca n-ai nimic,m-a furnicat putin urarea lui Crix cu linistea sufleteasca!Concediu placut!
Roxa,ce-a facut soacra ta atunci?este bine?Citisem mai demult un mesaj de-al tau legat de Budapesta,eu am importat un puricel dintr-un hotel de-al lor!
L-am gasit intact in pijamaua in care dormisem o singura noapte in acel hotel.Chiar si-asa,merita sa fie fuduli,sunt cu cel putin 20 de ani inaintea noastra!
Tania,ma bucur s-aud ca sunteti bine!
Constanta,
!
ege spune:
cami,bine ai revenit!sa va traiasca teodora,sa va aduca numai bucurii!
ce mai stiti de mamacita????
pup,tr sa plec
ege si
arzu ege (30.09.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos