Constanta (90)
Raspunsuri - Pagina 30
crig72 spune:
Roxana am fost la Moeciu.Niste locuri minunate unde merita sa mai revii.Vremea a tinut cu noi chiar daca a plouat si cu soare.Intr-o dimineata in poiana bv a plouat bine dar ne-am refugiat la un ceai si a fost totul ok.
July dansul pe care l-am pus e dansul celor mari dar Mariuca si-a dorit atat de mult sa fie si ea pe scena incat repetitiile ei au convins-o pe profesoara s-o lase si pe ea.dansul asta in luna iulie l-a invatat.Mariucai ii place foarte mult si vrea sa fie la toate dansurile dar nu se poate ca e inca mica chiar daca ai vazut se descurca destul de bine.Ii adora pe cei mari.
Mariuca
crig72 spune:
tot eu cu poze de la munte
http://www.dotphoto.com/Go.asp?l=crig72&P=038C&SID=168530&Show=Y
azi avem din nou spectacol la Cazino la 7.Mariuca abia asteapta.
pupici si o zi buna!vad ca sunteti toate la 
Mariuca
dadi_t spune:
Bonjurica dragelor!
Oana, la multi ani fericiti si plini de bucurii!
Cami,inca o data sa-ti traiasca papusa.Doamne e dulce tare rau...zici ca are deja 2 luni!Filmuletul e de antologie! Mi-a placut enorm reactia Alexandrei la vederea surioarei ei. Si faza cu pipaitul burticii m-a dat pe spate! sa-ti traiasca amandoua frumos si sa aiba viata plina de noroc!Imi pare rau ca n-am apucat sa te vad in spital....2 zile am fost ffff ocupata(am fost pe teren) , iar de miercuri sunt intr-o criza de lumbago, sau cum i-o spune groaznica.Am intepenit efectiv. Am facut azi la urgenta raze la coloana si la plamani si se pare ca nu-i nimic aici, dar mi-a fost recomandat un RMN in cazul in care e ceva inflamat intre vertebre. Stau de 3 zile pe antiimflamatoare si calmante si ioc...doar daca stau nemiscata la orizontal e bine.Acum chiar nu mai pot scrie...
July,
.Imi pare rau ca nu ne-am mai vazut. Sincer inca ma doare sa vb despre mama si sigur asta as face daca ne-am vedea......
Va pupic pe toate!
Tania cu Anduta(14 sept'96)+ Bibi (14 febr'04)
Noi!
Ce nu poti controla...evita!
Fiquelle spune:
camelia sa-ti traisca papusile, scumpe amandoua. Ne-a placut filmuletul (Sofia l-a apreciat in mod deosebit...pt ca aparea bebe
)
July, si Sofi pune inca gurita la tzitzi la mami...deh, nostalgia dupa laptic...matern
Buna dimineata, Constanta, aseara ne-am intors si noi de la munte, iar azi avem program de sarbatoare. Pun poze mai tarziu (daca am ce, ca din a doua zi s-a stricat camera
)
Pup, revin mai incolo, ca nu am raspuns tuturor, dar tb sa fug la masa.
_
IUBESC VIATA!
Ontica Camelia spune:
Buna, ce mai faceti?
La multi ani Sofia! Sa cresti mare si frumoasa. 

Multumim pentru aprecieri!
Noi suntem binisor, Teodora este o dulcica, are programul ei, supt, apoi 3 ore somn, aseara i-a cazut buricelul, o mai las azi si de maine incepem sa-i facem baita in cadita
. In schimb Alex a facut ieri febra, aseara a stat ta-su de veghe cu sosete cu otet si homeopate la 3 ore, acum este mai bine, vad ca nu mai face febra. Cred ca este un "nesuferit" de rosu in gat. 
Am vazut si noi pozele si filmuletul Cristinei si Adinei. Acum Alex se joaca de-a plimbare cu barca
, isi plimba papusile. ![]()
Gravidutele v-ati pus pozele la www.desprecopii.com/info.asp?id=1190" target="_blank">Odiseea sarcinii?
We placut.
poze si www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia cu Alexandra -Elena
(27 feb 2004) & Tedora Lucia
(5 aug 2007)
Marilen spune:
Buna ziua la toata lumea!Toate urarile de bine sarbatoritilor si nou-nascutilor!
Am fost si noi plecate in concediu la Tusnad.
Din prima zi am avut probleme cu Diana(a inceput din nou cu varsaturi, deshidratare,in plus temperatura,am inaugurat noua ambulanta din dotarea serviciului de urgenta din Tusnad si am ajuns bineinteles internate in spitalul din Miercurea Ciuc.Acolo am intalnit un medic cum rar mi-a fost dat sa intalnesc, a venit s-o vada pe fetita din ora in ora,chiar mai des,toata ziua si a doua zi de dimineata pana a iesit din garda.Asistentele f. amabile(si cele unguroaice si romancele), medicul i-a facut o ecografie si mi-a spus ca fierea are peretii ingrosati, este inflamata,mi-a spus ca se vede clar ca problemele sunt vechi, pentru mine a fost o noutate,i s-a facut echo si la Constanta in spital dar mi s-a spus ca totul e in regula.A trebuit sa platesc internarea mea(400 000 lei vechi pe noapte)ca sa pot ramane cu copilul acolo.Dupa externare am cam avut parte de ploi...dar per total pot spune ca a fost frumos,am facut excursiii la Cheile Bicazului,Lacul Rosu,Lacul Sf. Ana, este o zona f. frumoasa.
Si nu m-as plange de singuratate,ci as binecuvanta aceasta stare fertila si de-a dreptul implinitoare pentru fiinte ca mine care nu vor luna de pe cer,ci cerul senin si intreg in priveliste.Constanta Buzea
ege spune:
marilen,bine ai revenit! imi pare rau sa aud ca ai avut iar probleme cu diana! mi se pare mie sau varsa destul de des? ma bucur ca una peste alta a fost frumos in vacanta.
noi aseara am fost iar la o nunta.mai avem una sapt viitoare si peste 2 sapt am o nunta la istanbul.nu stiu daca o sa pot ajunge desi imi oresc enorm.
va pup,tr sa plec sa imi recuperez fata de la socrii
ege si
arzu ege (30.09.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos
crig72 spune:
Tania sanatate multa si pupici pentru frumoasele tale!
La multi ani Sofia!!Sa fii sanatoasa si sa ai un party minunat!
Mada sa va traiasca si sa va bucurati de ea!
Marilen sanatate Dianei!Intr-adevar frumoase locurile mentionate.
Camelia pupici pentru Teo dar si pentru surioara ei!
o seara buna!
Mariuca
ADINUTZA spune:
Madalina, La multi ani Sofiei, sa aibe o copilarie fericita si o viata plina de noroc!
Cami, Teodora este o draguta, iar Alex e mortala in fazele cand alapteaza papusa.
Cris, nu rezist sa nu-ti zic inca o data ca Mariuca este fenomenala, este pur si simplu minunata si de aceea noi o iubim atat de mult. Desi am vazut-o danand in direct nu pot sa nu fiu impresionata de talentul ei.
Gabi, multam pt numar, maine o sun. Raman datoare.
noi
mihaela77O spune:
desi cam tarziu,urez si eu
,Sofiei,sanatate,noroc,si tot ceea ce va doriti pt ea,sa se implineasca!
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
mihaela