Constanta (90)
Raspunsuri - Pagina 28
valentinag spune:
Tot eu va deranjez!![]()
Pe unde vine restaurantul Rustic in Constanta fetele?Cat de aproape este de Mamaia?
Sar'mana!
"La vita e bella"
De mancare
marea inghetata
lulu77 spune:
LA MULTI ANI SARBATORITILOR
Pupici si de la noi ,suntem bine ,asteptam marea zi .
Azi am fost la medicul de amilie si mi-a zis ca dupa ea ,dupa masuratorile ei si dupa cum arata burta nu mai am decat o saptamana ,ginecologul zice ca undeva maxim 20-22 ,si acum vedem cand vrea si copilul sa iasa
.
Valentinag ,Restaurantul Rustic este relativ aproape de Mamaia ,se ajunge ori cu masina personala /ori pe jos ( cred ca maxim 150 minute ) 
37+ cu LUCA GABRIEL chirias
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
LeeAnn spune:
Valentina, cred ca ai vorbit cu matusi-mea, ca ea sta pe la Rustic...
Anyway, de la ea se fac max. 5 min. cu masina pana la intrarea in Mamaia, in conditii de max. aglomeratie.
Cred ca lulu a vrue sa zica 15 min si asta pe jos.
Din punctul asta de vedere, nu cred sa gasesti mai convenabil,. daca vrei aproape de Mamaia.
roxanaz spune:
buna dimineata
pffiiii ce somn imi e.....si ce ploaie a fost azi-noapte. acum e racoare si bine afara.
Alina hai ca nu mai e mult....deloc deloc ![]()
Camelia sper ca e bine ..... si mamacita la fel! pupici tuturor celor 4 fete ![]()
o zi super tuturor!
ADINUTZA spune:
In delta am fost doar cu Bodo si cu o colega de-a mea de serviciu. Am stat o saptamana la Sulina, la prietenul ei, coleg de-al nostru
care are barca cu motor si ne-a plimbat peste tot: Chilia, Periprava, pe toate canalele din jurul Sulinei si chiar si pe mare.
Cazarea la un hotel de 3 stele in Sulina era 100 lei/noapte camera dubla.
Am pus cateva poze:http://good-times.webshots.com/slideshow/560097653rWBRYY
Gabi, te rog, lasa-mi pe PM nr tau de tel sau al doamnei cu curatenia, cum iti e mai la-ndemana.
Pupici
noi
Ontica Camelia spune:
Buna seara!
Va multumesc pentru urari. Am ajuns acasa!!!!!!!!!! 
Sa va spun pe scurt cam cum au decurs "ostilitatile": dumnica, pe 5, pe la ora 10,30 s-au rupt membranele, am sunat medicul iar la 12 eram internata. M-au perfuzat pt a incepe contactiile si pt dilatare. A durat pana la ora 20,10 deoarece d-ra nu voia sa se coboare de iesire si pace. Oricum m-au ajutat f mult doamnele de la sala de nastere. Dupa ce am vazut micuta toate durerile au fost doar amintire. Mi-au dat-o la salon a II a zi fiindca am cam chinuit-o din cauza de contractii f scurte.
Momentan este cumintica, daca suge piept 30 min, doarme 3 ore neintoarsa. Sper s-o tina tot asa.
In legatura cu imbracamintea de acasa (pt amatoare) in prima zi a stat in scutecele lor, de imi venea sa ma urc pe pereti fiindca micuta era agitata deoarece ii era f cald. La insistentele mele, dupa ce le-am spus ca este al II lea copil am imbracat-o in hainute de acasa. Am folosit doar costumase cu manecute si ocazional un fes, este destul de curent in saloane, era cald si geamul deschis facea curent pe sub usile de la baie si intrare in salon.
Iaca si mandra cea mica
Cam asta ar fi pe scurt.
poze si www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia Alexandra -Elena & Teodora Lucia
(27 feb 2004)
CRIXIA spune:
Camelia, e o scumpa micuta voastra! Ce falcute are.... si ce perisorrr lung! E o frumusete de fata!
LeeAnn spune:
Subscriu la cea scris Crixia, e adorabila!
Felicitari si sa aiba o viata frumoasaca o primavara!

razvan 01.11.2004