Constanta (90)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata!
Mada ce mai faceti? cum e mama ta? mai vrem poze cu Sofi....ca n-am mai vazut-o de un secol!
gravidutele la apel azi? Alina, Camelia, myral? raportul va rugam, sa stim cand scoatem majoretele de la naftalina
o zi frumoasa tuturor....ca tot e vineri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

neata, fetelor.eu ma simt naspa azi.de fapt m-a luat de aseara.asa ca am scapat de baieti si i-am trimis la plimbare.ma dor oasele si carnea.aseara m-a luat si cu putin frisoane.maine trebuie sa mergem la gratar si vreau sa-mi treaca.asa ca ma pregatesc de o frectie cu carmol.e cel mai bun remediu pentru mine.
va pup pe toate si va doresc un we minunat.

adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Buna dimineatza !
La raport ,sa traiti Roaxana!

Suntem bine ,stam la caldurica ,nu dam semne ca vrem sa iesim curand , colul lung si inchis iar bebe deja grasunel - 2.700 +/- 400 gr la 35+ si 5 zile , si avea par ,asa ne-a zis d-na Ciufu , ca "ii falfaie parul in lichid ,atat la ceafa cat si pe frunte ,e paros" ...deci ma pot bucura ca am la ce folosii peria de par achizitionata special ptr dansul

In rest ,acum ca sunt ok si am scapat de contractii ,stiu ca este bine ,imi cam fac de cap si cam umblu razna toata ziua .

Pupicei

36+ cu LUCA GABRIEL chirias

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Salut!
Si eu sunt prezenta si cu bb inca la purtator. Se pare ca bb-lina este puturoasa, poate ca vrea sa se nasca chiar de Sf. Teodora (7 august) . Am fost ieri la medic, colul s-a deschis dar se pare ca ea nu a coborat suficient pt iesire. Asteptam sa vedem ce are de gand d-ra.
Eu ma misc destul de greu, mi-ar fi de mare folos o macara cand ma ridic din pat, obosesc destul de repede , ce mai ca orice gravi pe ultima suta.

Multa sanatate Adriana.
Alina cred ca o sa le facem codite inca din maternitate, si noua ne-a spus ca este "pletoasa" .

O zi buna!

poze si www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi

Camelia & Alexandra -Elena (27 feb 2004)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lulu77
deci ma pot bucura ca am la ce folosii peria de par achizitionata special ptr dansul

da, da, p-asta s-o crezi tu !!!! parul ala cade tot in primele 6 luni de nastere. da creste altu'
Camelia ata ete...hai ca nu mai e mult! cand te mai duci la control? sau astepti sa inceapa contractiile?
ai grija, 5 minute ca Cornelia, da?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns July spune:

Crig,este o finutza.Cea mai frumoasa de pe planeta.Sora mea!Mariuca ce mai face?Va mai plimbati cu rolele?Ma gandesc sa le scot si eu de la naftalina si sa o-nsotesc in plimbari pe fii-mea,ca tot nu mai stiu cum e sa cazi de la-naltime.
Roxa,eu una n-am fost la mamacita.Mi-as fi dorit s-o vad pe bb.-lina,dar parca Mav zicea ca nu primeste vizite.Sper ca gandurile noastre bune sa se-ndrepte asupra lor si sa iasa mai repede din spital!

Vladis,luni incep din nou munca,mai am vreo 3 zile de concediu,ma-ntalnesc cu infirmiera noastra si-i spun de patutz,o sa vin eu cu sotzul si cu ea ca sa-l luam.Multumim mult si Bogdaproste!Ma gandeam si la ce zic fetele,cine ti-a spus de vegetatii adenoide?La voi riscul de-a se imbolnavi este mai mare ca la noi,cele cu un copil,Miruna este copil de colectivitate,nu-i posibil ca asta sa fie cauza?

ma duc in parc cu Teo,revin mai tarziu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Si eu la raport, dar mai depresata, la mine bebelusa da semne ca se grabeste tare, in ultimele zile am tot mai multe contractii (dureroase) si cateodata chiar la cateva minute, iau tratament dar nu isi mai face efectul deloc. Asa ca m-am cam speriat si mi-am facut bagajul de spital, saracul sot cate a avut de cumparat. Acum ca am terminat cu asta am iar o nedumerire, sper sa ma puteti ajuta, cand ajung la spital(unde sper ca ma lasa cu camasa mea care are buzunare)cum procedez cu banii se dau inainte , dupa, ii pun in plicuri, cum stiu cui sa dau, dr. mea sper sa vina (totusi e si ea om) la moasa asistente cum procedez? Acum sunt mai stresata de asta decat de nastere. Puteti sa-mi scrieti si PM, va rog niste exemple. Si ce geanta ati folosit pt bagaj, de care?Myral34+

Mergi la inceput

July pup! distractie placuta in parc.
Myral nu te depresa, stai linistita. ca sa calmezi contractiile poti face bai caldute, stai in pat, vorbeste cu bebica. cand ai fost la control ultima oara? ai colul deschis deja? ce zice dr. Tomescu?
eu ca bagaj am luat o geanta sport normala de voiaj care oricum a ramas la barbatul meu. in blocul de nasteri nu iti trebuie cam nimic. banii nu ii tine tu, poti da dupa aceea ce trebuie. cel putin eu asa am facut....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bysko spune:

Myral ca imi amintesc cum eram eu anul trecut pe vremea asta!Balena de mine am umblat cu genta in portbagaj de pe data de 1 aug, desi aveam DPN pe 5 septembrie. Pe 20 aug seara ne plimbam prin Neptun(in conditiile in care eu trebuia sa nasc la Cernavoda-deci trebuia sa ajung in timp util). Pe 21 m-am dus la dr. si i-am spus: gata!eu vreu sa nasc! A doua zi mi-a declanst nasterea- si asa a venit Busra cu 4 kg!Apoi ma gandeam eu ca daca asteptam sa vina ea singurica, aveam ceva de tras, cred ca imi luam adio de la nastere pe cale joasa. Na! ca m-a apucat nostalgia si acum mai vreau un bebe!
Mult succes fetele cu burtica si nastere usoara!
Myral, vezi sa iti iei la tine apa plata, ca iti prinde bine in timpul travaliului.Eu am baut 2-3 l. Acum nu stiu daca iti face anestezie, s-ar putea sa nu te lase sa bei prea multa ca sa nu o versi. Dar cel putin iti umezesti buzele!

Busra(22.08) este sufletzelul nostru!Busra Absolventa
poze cu burtica si fara
www.dropshots.com/day.php?userid=241289&cdate=20070522" target="_blank">poze de la 9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

eu am varsat apa care am baut-o.eram tare insetata si desi m-au avertizat eu am baut juma de sticla dintr-o rasuflare si dupa aia numai eu stiu ce am tras cand am varsat-o si asa vedeam dublu de la anestezie.atunci a fost singura data cand vedeam in ceata si dublu.cred ca aveam o fata de drogata.

adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput