Constanta (90)
Raspunsuri - Pagina 24
July spune:
Vladis,vinzi patutul sau il dai,pur si simplu?Avem o infirmiera care mai are vreo 4 luni pana naste,saraca lipita si parasita de viitorul tatic,eu am strans tot ce pot sa-i dau,insa patutz nu mai am,cel al Teodorei l-am dat demult.
roxanaz spune:
July peste 4 luni cred ca e disponibil si fostul patut al lui Pat....asa ca daca nu se rezolva pana atunci asta mai adu-mi aminte te rog sa il recuperez, da? ce mai face Teo???
(noi cand ne mai vedem?)
LeeAnn spune:
Roxana, felicitari pt. cei 3 anisori ai lui Patrick!
Anabela, bun venit pe lume si sa vii repede acasa cu mami!
Vladis, prin ianuarie anul asta, dupa n viroze si n tratamente cu antibiotic, ma duc cu Alexia la dr. L;oghin( o.r.l.}.Care zice sa o operam la Bucuresti de polipi, unde ma trimite el.Imi da un tratament stufos si sa mai asteptam.Intre timp aflu eu de vestitul Ursuleanu, ma programez, stau cu toate astea la coada, o vede 2 secunde, zice sa vin la Bucuresti sa o operam, dupacare icepe sa ma intrebe ce sunt, unde lucrez.. De asta mie imi e nesuferit, cat si pt. ca nu face programari su stai ca boul sa astepti cu copilul dupa tine, un plin sezon de viroze.
E trag de timp cat pot, doar-doar o merge asa pana la primavara
Si pe la inceputul lui ferbruarie face iar o viroza urata si il chem acasa pe Dr. Fasie...si ii zic de operatie si el imi zice sa las copilul in pace, ca orl-istii din asta traiesc.
Si a fost ultima data cand copilul meu a mai fost bolnav, desi a luat contact cu virusati la greu.
Acum ce sa zic, si daca o incepe iar cu virozele, macar e trecuta de 3 ani jumate... daca o fi de operatie, dar zau ca si dr. astia prea se grabesc sa taie, si cand e cazul, si cand nu e.
July spune:
Roxa,multam mult!Nu cred ca ea are pretentii de patutz,se gandeste ca-l culca pe bb.langa ea,la o adica ar putea sa-l culce si-n caruciorul Teodorei care este destul de mare,doar c-am vazut mesajul lui Vladis si-am indraznit.
Pana la urma ramane gradinita de pe Daciei la Pat?Noi anul asta vom merge la Sc.nr.13,au pregatit ptr.gradinita un etaj,inca nu s-au apucat de constructia noua,se pare ca anul viitor este termenul limita.
Ieri am fost nasi de botez,distractia am organizat-o la Cucharacha,a iesit super,s-a lasat cu aruncat cu tort,aruncat in mare si spalat cu furtunul.Teo azi are febra,stam cu Nurofen,ea ptr.febra,noi ptr.durerile de cap.
Mi-a placut si poza cu Mugur tinand un bb.in brate,nu cumva tanjeste dupa inca unul mic?
Pupici tuturor!
sinzi_ana spune:
Noi suntem fascinati de Dresden...
M-as muta aici si maine...
E un oras foarte curat, verde, linsitit cu multe...tramvaie si trenuri
...
David cum face ochi intreaba unde mergem cu tramvaiul...![]()
Sunt foarte multe de vizitat...si multe locuri si facilitati pt copii...
S-a facut si mai cald
...a iesit si soarele!!!!
Am fugit...azi avem intalnire cu cativa copii la un loc de joaca...(o parte sunt nemti, si 2 baieti romani)
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si David
bomba pisaloaga
: varsta, poze, D-ale lui David
crig72 spune:
buna seara pe racoare!
July salutari!!Cred ca v-ati distrat super!!sa va traiasca finutul sau finuta!Sper si eu sa am in curand.
Sinzi s-a racorit si la noi asa ca hai la ct!
Have fun in continuare!
ieri Mariuca m-a impresionat la maxim cand am auzit-o spunand "ador viata !e atat de frumoasa viata!"ce mai m-a dat gata....
pupici si pe curand!
Mariuca
roxanaz spune:
buna dimineata dragelor!
July hihihihi da a fost party nu gluma!!! a trecut durerea de cap?
da, tot la gradi 3 mergem pe Daciei...eu zic ca va fi bine.
in poza aia Mugur e cu finutul nostru...care s-a dacut ditai baiatul de 10 luni, care merge perfect tinut de o manuta. am ramas paf.....Patrick nici pe departe nu era asa.
Cristinel hihihihi ce perla a zis Mariuca....era buna de inregistrat!! 
Sanzi distractie placuta in continuare imi pare bine ca va simtiti asa bine! sper sa aveti vreme mai calda.
Liana multumim de urari!
o zi frumoasa tuturor!
vladis spune:
july, patutul il dau fara bani, doar sa vina sa il ia cu o masina , el se strange oarecum, dar la mine in portbagaj tot nu ar incapea pt. ca am matiz. cu operatia asta sunt tare intoarsa, ma tot gandesc la anestezia generala, vlad abia a implinit 2 ani...pana la sfarsitul lunii august trebuie sa ma hotarasc intr-un fel.felicitari pt nasit, si eu as vrea tare mult sa mai botez un copil.
leeann, ma bucur sa aud ca alexia nu a mai fost bolnavioara, din pacate vlad, incepand cu luna octombrie anul trecut a fost racit in fiecare luna, am avut o pauza in aprilie-mai, iar din iunie este a treia oara cand raceste, eu deja cand vad ca face febra imi vine sa ma duc pe campii, la noi fiind si problema candidozei intestinale, el nu ar trebui sa primeasca antibiotic deloc; culmea este ca toti racim, nu stiu ce se intampla, ca si noi, ca adulti, nu am ratat nici o raceala si acum, de ex. , suntem cobza.
va pup pe toate
mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)
www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE
Fiquelle spune:
Vladis, si mie Sofi imi facea bronsite astmatiforme luna de luna pana am detectat sursa: de la papagali i se tragea. Acum nu stiu ce sa zic de voi, dar ma gandesc ca ar putea fi o sursa comuna, daca zici ca dintr-o data va imbolnaviti cu totii....si mie mi-au zis diversi doctori sa ii scot polipii, dar tot asa cum zicea si Lee Ann, dr. Fasie(care este si pediatrul Sofiei) mi-a zis sa nu ii fac operatia, este normal ca un copil sa faca cca 6 raceli pe an...cu plus sau minus, de la copil la copil....si nu ii dai si Ecoflorina in timpul tratamentului cu antibiotic?
Si ar mai fi ceva, ce mi-am amintit cand am citit ce ai scris tu: acum vreo 2-3 ierni, am facut toata familia vaccin antigripal...si ca niciodata, in acea iarna am racit de vreo 3-4 ori fiecare, de nu ne-a mai trebuit vaccin...si poate gresesc, dar...am zis ca de la vaccin ne-a scazut imunitatea...asta am gandit eu atunci...![]()
_
IUBESC VIATA!
kim222 spune:
Buna dragele mele...scuze ca dau buzna...
Daca stiti pe cineva care vrea sa inchirieza incepind cu 1 septembrie un aprt. 4 camere, 2 bai, parter, Casa de Cultura, linga bisericuta si parculet dati-mi un PM. Nu are ca dotare decit un aragaz si un dormitor. Pretul este ff negociabil ![]()
Pentru referinte despre mine ..Roxanaz si Nastasie ![]()
Multumesc si o zi buna!