Constanta (90)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

quote:
Originally posted by roxanaz
Camelia ata ete...hai ca nu mai e mult! cand te mai duci la control? sau astepti sa inceapa contractiile?
ai grija, 5 minute ca Cornelia, da?

Daca nu vrea sa-si faca iesirea pana marti ma duc iar la dr, si poate o provoaca sa iasa. Dr se pregateste sa plece in co.
Care este treaba cu Cornelia ca nu m-am prins .

poze si www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi

Camelia & Alexandra -Elena (27 feb 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns July spune:

Myral,esti o scumpa!Cum dai banii ar fi ultimul lucru care-ar trebui sa te streseze,tu gandeste-te sa mai tii un pic acolo bb.-icul sa se dezvolte suficient ca sa poata da piept cu viata!
Banii ptr.asistente nu-i nevoie sa-i bagi in plic,le dai direct in mana sau le bagi in buzunar,sunt curioasa daca vei gasi una care sa nu-ti primeasca.Din respect ptr.meseria mea de asistenta nu scriu mai mult despre ele,dar asta-i singurul sector de care-mi este sila.A,si urgenta!Poate ca noua asistenta sefa din blocul operator va schimba mentalitatea,ma rog din tot sufletul!A-nceput prin eliminarea babaciunilor,desi nu cred ca asta trebuia sa faca primul lucru,mi-e groaza de multimea de asistente care ies pe banda rulanta si nu stiu macar ca pasarica cand introduci sonda urinara se dezinfecteaza de la clitoris inspre fund si nu invers.Probabil ca asa se sterg si ele dupa ce fac una mare.Scuze ptr.limbajul oarecum vulgar...
Deci,banii ii dai cand si cum vrei tu,cati vrei tu,important este sa nasti in siguranta,daca vreuna din asistente iti place si ti se pare ca se implica in nasterea ta ii poti da ceva,nu-i obligatoriu,un singur lucru nu uita,la plecare sa le multumesti,pur si simplu.Conteaza cel mai mult!Sanatate si s-auzim de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Buna ziua tuturor!
Roxa, mama mea este bine acum, a inceput marti chimioterapia si i-a fost tare rau pana ieri, cand a inceput sa manance...asteptam rezultatul de la biopsie si ne rugam lui DD sa se faca bine...
Sofi face nebunii multe, spune minunatii de ne prapadim de ras, dar in public este timida din pacate, nu prea vorbeste cu persoane straine, decat daca ii intra cineva la suflet in mod special...Ieri mi-a zis ca nu mai vrea la gradinita, ca s-a facut mare, din toamna sa o duc direct la scoala...si ne tot cere bebe...iar eu ma mai gandesc, imi fac curaj sa o iau de la capat
Maine plecam in concediu la munte, asa ca nu mai intru pana duminica urmatoare, cand ne intoarcem tocmai la fix ca sa sarbatorim cei 3 ani ai Sofiutei

Poze avem aici:
http://good-times.webshots.com/album/559271812WiXVFL
_
IUBESC VIATA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Buna dimineata, fetelor si multumesc mult pt. sfaturi!Of, daca am scapat si de ziua de ieri poate mai am o sansa sa ajung macar la 36 sapt. Azi parca e mai bine dar mi-e frica sa nu ma laud prea devreme.Roxana, colul meu e intredeschis si scurt de la 32 sapt.,dar dupa contractiile astea tare mi-e ca s-a deschis de tot, macar sa reziste pana miercuri cand ajung la dr. Dr. Tomescu pleaca in concediu pe 20 aug., cand o sa am cam 38 sapt dar a zis ca sigur nu ajung eu pana acolo, dar spera macar 37.July, asta e cu banii, stii si tu probabil ca suntem dispuse sa facem orice numai sa fim bine si noi si bebelusii, mai ales daca se naste mai devreme si la dr. Ciufu mai avea si cordonul in jurul gatului. Multumesc de info. Daca nasc mai devreme cred ca trebuie sa spun clar ca sa fie pregatiti, adica cred ca sigur e si medic neonatolog acolo, mi-e sa nu fiu asa ametita sa nu mai stiu de mine.Of, prea multe ganduri imi fac, gata ajunge! la toate fetele si un WE placut!Myral35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

http://good-times.webshots.com/album/560145301jzhwnN

Am pus si poze mai noi, de la banchet...

_
IUBESC VIATA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADINUTZA spune:

Salutare,
Dupa o mare absenta revin cu vesti despre noi: am fost plecata cu Bodo in delta, unde a fost super.
Andrada are ocupatie in vara asta mergand la antrenamente si spectacolele de dans.
Eu muncesc tot in ture, si astept concediul din septembrie...

Caut si eu o femeie serioasa care sa ma ajute la curatenie. Daca aveti sau stiti pe vreuna as fi interesata.

Gravidutelor aveti grija de voi, va asteptam cu vesti bune!
Si nu in ultimul rand vreau sa urez La multi ani si o copilarie fericita lui Patrick, la implinirea celor 3 ani.

noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns July spune:

Fiquelle,scumpa ca-ntotdeauna Sofi.Ai fost o frumoasa la banchet,cum te-ai descurcat in anul scolar sa-i tii in frau?Ptr ca nu-ti dai seama in nici o poza care-s elevii,care-i profa'!Sanatate multa mamei tale si concediu placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

cu mare intarziere....La multi ani Patrick! sa cresti mare sanatos,frumos si norocos!

Mamacita, sa-ti traiasca printesa. Sa creasca mare si sanatoasa ca feti frumosi din povesti....In general copii prematuri se dezvolta repede si frumos(tu stii!). Sa fii sanatoasa si sa te recuperezi cat mai repede!
Camelia sa-mi dai si mie bip cand ajungi la spital si spune-mi si numele de familie...nu scapi de mine....
Alina,ce mai faci? A intervenit ,,ceva,, in legatura cu certificarea despre care vorbisem, dar o sa vb cat de curand.Ce mai faceti?
Madalina, ai fost o frumoasa! Si absolventii stau gramada pe tine semn ca te iubesc... Cea mai mare satisfactie pentru un dascal: sa fie iubit si respectat de elevi.Parca intelesesem ca te muti la o sc. generala? Poti sa-mi dai detalii despre transferuri intre scoli? Te rog! As vrea s-o mut pe Andreea la alta scoala si nu stiu de unde sa incep!
o zi frumoasa tuturor!

Tania cu Anduta(14 sept'96)+ Bibi (14 febr'04)

Noi!

Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADINUTZA spune:

La ora 20:10 s-a nascut TEODORA LUCIA, fetita Cameliei. Are 4200g si 53 cm.
Felicitari Cami si va asteptam acasa sa va si pupam!

Tania, eu stiu ca pt a muta un copil trebuie sa ai acordul ambelor scoli. Daca vrei pot sa ma interesez mai in amanunt pt ca am o prietena buna in inspectoratul scolar

Fiquelle, draguta Sofi si mamica ei, deasemenea. A crescut mult de cand nu am mai vazut-o! Am devenit nostalgica vazand pozele de la banchetul vostru, pentru mine vor ramane amintiri dragi clipele petrecute alaturi de elevii mei de la Calinescu

O saptamana frumoasa va doresc!

noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Salutare fetelor!
Doar ce intrasem pe usa (am fost plecati in concediu) cand am primit vestea nasterii Teodorei-Lucia! Sa fie intr-un ceas bun!!! Am vorbit deja cu Cami (mami curajoasa, aflata inca in sala de nasteri), amandoua se simt bine! Abia astept sa vad dolofana!

La multi ani, Patrik! Multa sanatate si copilarie fericita!!!!

Tania, vedem noi cum facem sa ne intalnim... ma asteapta un program super incarcat....

Va pup pe toate! O saptamana usoara tuturor!

Mami de Sebi (04.02.2004)

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput