Constanta (90)
Raspunsuri - Pagina 14
mav spune:
Adriana, daca educatoarele zic dintr-o data ca este Razvan "mai sensibil"... mie nu-mi miroase a bine, inclin sa cred ca s-a intamplat ceva neplacut acolo. Poate ca e numai faza cu picaturile, ca asta ar fi de ajuns, dar ar putea sa fie si altceva! Sebi nu mai vroia sa mearga la gradi dupa ce a fost muscat de un copil venit la gradi in cursul anului... Dar Sebi a stiut sa-mi spuna... Iar educatoarele...
... ziceau ca "n-au ce sa-i faca"
baietelului respectiv, ca a venit cu "probleme" de acasa (doar ce-i murise bunica)... Si dupa ce copilul acela a muscat un sfert de grupa... parintii au fost nevoiti sa-l retraga... ca educatoarele nu faceau fata situatiei...
Foarte neplacut.
Deci, incearca sa afli ce se petrece la cresa... Cu alte mamici ai vorbit?
Mami de Sebi (04.02.2004)
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
roxanaz spune:
Adriana stiu ca nu poate sa "zica"....dar reactioneaza cand il intrebi...de aia am zis de incruntat, tacut, tipat...ca el asa iti comunica. alina are dreptate, incearca sa vorbesti si cu alte mamici.
sper sa fie totul mai bine! 
dumitrulaura spune:
Buna la toata lumea. Stie cineva de dr. Soescu cum as putea-o gasi. Am dat tel , am fost si la cabinet si nu e de gasit. o fi in concediu?
Nastasie, la fel am patit si noi cu cresa. Devenise saracul copil traumatizat din cauza unui baietel care il zgaria. Si la fel ne-a spus cu lacrimi in ochi ca nu mai vrea la copii. Rezultatul... la-am mutat la alta gradinita(implinise deja varsta) din timpul anului. Educatoarele nu au cum sa faca fata la 20 de copii. La noi singura solutie a fost gradinita privata unde sunt mai putini copii si educatoarele au timp sa stea cu ficare in parte.
roxanaz spune:
buna dimineata
azi e mai respirabil afara, doar 24 de grade, dar e o umezeala crunta.
Laura imi pare rau, nu stiu nimic de dr. Soescu. dar daca nu o fi pe la cabinet probabil e in vacanta.
Adriana cum e Razvan? ma mai gandeam ca poate ii trece supararea/frica in week end....si luni va fi ok. va tin pumnii.
o zi buna tuturor!
mav spune:
O urare de zi buna si din partea noastra!
LA MULTI ANI FERICITI, VLAD (de mami vladis), multa sanatate si toate cele bune!!!!!!
Azi cred ca am o criza de bila, ma simt foarte rau, desi am varsat de cum m-am trezit, inca am o greataaaaa.......
Cami, mamacita, lulu, cum va mai simtiti? Se apropie momentul magic......

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
nastasie spune:
azi s-a trezit tarziu, aproape de 8 ca aseara foarte greu am dormit cu totii din cauza caldurii.ieri a venit si sotul meu de la curs si azi a mers si el cu noi si parca nu a mai facut asa desi avea o retinere.astept sa sun acum sa vad cum e, sa vad daca a iesit afara.nu am vorbit cu alte mamici, dar e o idee buna.multumesc mult fetelor ca mi-ati raspuns.nu mai pot sa-l mut la gradinita ca deja s-au facut inscrieri, doar poate la una particulara.
albumul meu
adriana&
razvan 01.11.2004
Ontica Camelia spune:
La multi ani Vlad!
Alina multa sanatate! Noi suntem in asteptare, cand are loc marea "iesire"
te anunt ca sa dai "sfoara in tara (DC)".
Adriana sper sa rezolvati problema cu cresa cat mai curand.
micutului.
O zi buna tuturor!
edit: Vesti de la Narcisa
poze si www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia
& Alexandra -Elena
(27 feb 2004)
mav spune:
Fetelor, nu-i de gluma cu canicula asta! Va rog sa cititi aici si sa aveti mare grija de voi si de prichindei!!!!!!!
...Eu nu ma simt deloc bine azi... M-am trezit cu greata, dureri de cap, membre umflate, m-am deranjat la burta, am si varsat la prima ora... Am crezut ca o fi fierea de vina, am luat un Colebil, dar vad ca tot nu mi-e bine... acum imi vajaie si urechile, abia ma tin la verticala.... probabil ca de la caldura mi-e asa rau...
Aveti grija de voi!
nastasie spune:
mav, nu ma speria, cu aceleasi simptome m-am trezit si eu.eu nu am putut sa dorm de caldura si am zis ca de la oboseala iar mi-am dat fierea peste cap.
albumul meu
adriana&
razvan 01.11.2004
iulyp spune:
Va salut si eu dupa o lungaaaaaaaaaaaaa lipsa de pe DC. Motivul? Lipsa timpului sau proasta gestionare a timpului.
Noi in mare suntem bine. Andrei cam varsa noaptea dupa bibele de lapte si azi a facut si diaree, l-am trecut la regim si sper sa isi revina. Inca n-am apelat la smecta dar bagam mucilagiu la greu. Nicoleta nu mai vrea la cresa, vrea la plaje
. Am fost ieri si alaltaieri cu amandoi azi am zis pas ca nu mai pot. Eu am reusit sa termin definitiv masterul, mi-am luat si dizertatia si sunt v. happy iar din septembrie o sa incep sa imi caut de lucru pana atunci vacanttttaaaaaaaa.
Urez multa sanatate la bebeii bolnaviori si la mamicile aferente si la gravidutele din dotare ca tare greu trebuie sa le mai fie cu bb la purtator pe asa zapuseala.
Dumitrulaura dr. Soescu e in concediu de pe 12 pana pe 1 aug. sau cam asa ceva. Incearca sa ii scri pe mail si poate te sfatuieste ce sa faci.
Multa sanatate la toate lumile si multa racoare in suflete.