Constanta (90)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dumitrulaura spune:

I-am scris dr. Soescu pe e-mail si mi-a zis ca e in vacanta pana pe 31 iulie. Sanatate. Stiti cumva cand vine circul in Constanta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Buna dimineata!
Adriana, nu vreau sa te sperii, cum asa?! Dar sa stii ca azi e deja a 3-a zi de cand am dureri de cap. Stiu ca sunt deshidratata, ieri nu prea am reusit sa beau lichide, imi facea greata si o gura de apa....
Dar sper sa ma pun pe picioare azi.
Laura, circul a venit de mult, este la intrarea in Mamaia, pe stanga, inainte de Luna Parc.

Zile placute!

Mami de Sebi (04.02.2004)

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamsadamy spune:

Mav multa sanatate si refacere rapida.
Foarte frumoase pozele voastre, le-am vizionat pe toate.
Pupici multi multi pentru gravidutzele care asteapta sa nasca.
Tania bine ai venit din concediu. Si noi facem plaja, daca vrei ne cuplam ca o sa avem trei copii dar prefer eforie sau mamaia, nu mi-a placut niciodata modernul.

Asa e cu organizarea timpului stau si eu tare tare prost.
Spor la plaja si activitati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Buna!
Alina multa sanatate, ai grija de tine, cam mult 3 zile, te-a vazut (ai vorbit cu) un medic? Incearca sa te hidratezi. Sper ca sti ca este epidemie de meningita in oras.

We placut!

poze si www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi

Camelia & Alexandra -Elena (27 feb 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Va multumesc pt grija, fetelor!
Am fost la spital, mi-au facut o injectie, mi-au dat o reteta; am mancat bine (spre deosebire de ziua de ieri, cand nici nu prea am baut, ca mi-era greata si de la o gura de apa), am baut multa apa, am luat in plus MgB6 (vreo 4 tablete doar azi, pana la ora asta), deja ma simt mai bine.

Nu stiu daca reusesc sa mai intru maine, asa ca-i urez de pe acum, din tot sufletul, Alexiei: LA MULTI ANI! multa sanatate si toate cele bune pentru ea si familia ei! Crixia, sa va traiasca printesica!!!!!

Mami de Sebi (04.02.2004)

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myoni spune:

salutare.in sfarsit am reusit si eu sa intru pe acest site.ma bucur sa va cunosc chiar daca am citit tot ce a-ti scris dar nu puteam sa intru.sper sa ma primiti si pe mine .cami mai ai pina nasti?
sa ma suni sa vin sa o vad pe noua venita atunci cand o sa considere ea ca trebuie sa ne cunoasca.multa sanatate
adina nu te-am mai vazut de mult doar ce ma citi ce scriai,sper sa te faci bine.andrada ce face,bogdan?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Buna seara!
Revin, cu vesti...mama a fost operata la Fundeni, i-au scos si celalat san..deci este iar cancer, din pacate. Acum asteptam rezultatul biopsiei, sa vedem cum sta. Ma rog lui dumnezeu sa o mai tina macar cativa ani, sa o vada pe Sofia mare.

Am facut si eu pentru prima data in viata testul Papanicolau si tinand cont de recomandarile oncologului mamei mele, am cam stat cu frica in san, dar a iesit bine...asa ca m-am hotarat sa il fac si eu pe bebe 2, dar peste cateva luni, eventual, pentru ca noi acum cautam casa sa ne mutam cu parintii, pentru ca trebuie sa am mai multa grija de mama. Daca are cineva casa/vila de vanzare in zona Coiciu/ Primo/ Inel 2/ Amzacea, sunt interesata de oferte.

Am vazut poze multe, de vreo 2 ore stau si citesc din urma, ca sa prind vestile. Felicitari Narcisa pentru bebica si curaj, sanatate celor cu problemute (si pe mine m-a durut capul saptamana aceasta si nu prea aveam pofta de mancare ziua, doar seara imi venea cheful de halit)

La multi ani, Alexia, sa fii sanatoasa si sa ai noroc in viata! pupici Cristina si iarta-ma pt ziua ta, nu am fost pe faza...mea culpa iertaciune, rog...

Imi place ca avem o noua generatie de burtici si bebici cam in aceasi perioada...nice...si mie mi-e dor de perioada aceea.
Cami, asa ca tine eram si eu acum 3 ani, cu Sofi, eu am nascut pe 12 august. In privinta caciulitelor, in Bucuresti doctorita mea nu m-a lasat sa-i pun caciulita..ba m-a si certat Dar bineinteles, pareri si pareri...fiecare face cum crede el ca e mai bine, pana la urma.

Tatiana, nu ati mai plecat in State?
va pup pe toate.

P.S. Roxa, multumesc pentru mesaj, abia azi am intrat dupa muuuult timp si l-am vazut. Sa speram ca nu va fi nevoie, asa cum spuneai si tu.

_
IUBESC VIATA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

urez si eu cu intarziere ce-i drept La multi ani pentru Vlad!!Vladis ce mai faceti voi?te asteptam cu povesti
La multi ani Alexia!
La multi ani Stefan!
Crixia ,Galarina sa va traiasca copiii si sa fie sanatosi !
Fiquelle sanatate multa mamei tale!

www.dotphoto.com/Go.asp?l=crig72&P=038C&AID=4426358&IID=154054961" target="_blank">poze de aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

"La multi ani!" Alexia si Stefan, sa cresteti mari, frumosi, sanatosi si sa aduceti numai bucurii si satisfactii parintilor vostrii.
Alina ma bucur ca esti mai bine.
Madalina sanatate mamei tale.
Duminica frumoasa tuturor.

poze si www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi

Camelia & Alexandra -Elena (27 feb 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Fetelor, eu acum 2 zile am ajuns acasa...inca sunt in betia locurilor pe care le-am vazut....
Am plecat din c-ta bacau, marasesti, piatra neamt, targu neamt, bicaz, iasi, botosani, suceava, sighetu marmatiei, turda, cheile turzii, deva, hunedoara, petrosani, tg jiu, ramnicu valcea, curtea de arges, pitesti, bucuresti, cta
Am pus poze
http://entertainment.webshots.com/photo/2138582060087737923XdFSAw

Cand mai prind ceva timp am sa fac un scurt istoric al excursiei si am sa pun titluri si la poze...(mi-a luat aproape o zi sa le selectez si uploadez!!!)

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
:
varsta, poze, D-ale lui David

Mergi la inceput