Constanta (90)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

quote:
Originally posted by crig72
... sau acum eu sunt mami si trebuie sa ma asculti ca altfel nu te mai invit la ziua mea..

deci DA!! asta e cea mai buna faza din ultima saptamana!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

quote:
Originally posted by roxanaz

Mihaela moama la ce ora scrii.....asa tarziu te preumbli tu pe net? ce program de somn are Eva?

Ziua sunt la dispozita mandrei, dar noaptea imi apartine!
Eva adoarme dupa baia de la 22 pana a doua zi la 10. Se trezeste totusi pt laptik dar mananca in somn. Si ziua doarme dupa-amiaza si cand iesim afara iar mai doarme in carut.

crig am admirat-o pe Mariuca. Daca as fi in locul tau, m-as da bine pe langa ea ca sa nu pierd invitatia la ziua ei

Mergi la inceput

neata neata
26.5 grade la ora 8. bleeaaacks. vreau la plaja in concediu
wow Mihaela, 10 ore noaptea? suuper. tot asa sa o tina.
mi-e somn si nu am chef de nimic. cel mai tare ma enerveaza cand sun la parteneri si toti si in concediu....imi vine sa imi fac bagajele si sa plec. asa ca ma tot uit pe ofertele last minute
o zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

quote:
Originally posted by roxanaz
mi-e somn si nu am chef de nimic.
o zi frumoasa tuturor!

Si mie imi este somn. In dimineata asta nu am iesit la plimbare, am scos nasul pe geam si am constatat ca afara este un aer cald de nerespirat, daca la noi este asa, oare cum este in tara, unde nu este briza marii?
In casa este mai bine. Noroc cu AC.
Roxana ce oferte de concediu ai gasit? Ceva tentant? Bb-lina este bine, de ieri a inceput sa se lase sarcina, asa ca in curand o vom vedea, abia asteptam.

Cristina cum ramane cu ziua Mariucai, te invita sau nu? Ai si tu grija sa nu o mai superi nici nu sti ce petrecere poti pierde. Mariucai.

poze si www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi

Camelia & Alexandra -Elena (27 feb 2004)

Mergi la inceput

Camelia oferta tot vad, dar ce folos daca nu pot pleca nicaieri.
tocmai ma suna barbatu' sa ma anunte ca-s 39.5 grade la umbra afara. sper ca sunteti toti bine la racoare. nu prea e de iesit afara clar.

Mergi la inceput

buna dimineata
azi e crima afara, la ora 8 erau 29.5 grade. asa ca mare atentie la iesitul afara...mai bine nu . eu am dat interdictie lui Pat sa haladuie azi prin parc...acasa la activitati educative
o zi usoara tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

fetelor, ajutati-ma.sunt disperata.de 3 zile razvan spune ca nu mai vrea la copii(la cresa).azi dimineata abia am reusit sa-l duc cu puiul care face nani.si am sunat pe la pranz si mi-a spus ca nici nu au putut sa-l scoata afara, ca a stat toata ziua cu puiul in pat, dar nu a dormit.am fost cu el luni la control si avea putin rosu in gat dar suntem sub tratament.am mai fost si altadata bolnavi dar nu spunea ca nu vrea la copii, din contra mergea cu drag, dar in ultimele 3 zile nu stiu ce e cu el.le-am mai dus la doamne intr-adevar niste picaturi sa-i puna lui razvan in ochisori si ma gandesc sa nu fi prins frica de ele si sa fi asociat copiii cu pusul picaturilor.dimineata spun ca nu mananca dar la pranz papa tot.culmea e ca si cu mine dupa masa e sub orice critica de marait.nu vrea sa se joace , vrea numai la plimbare si nu va spun cat de cald poate sa fie.ma simt vinovata.sa-l mai duc la cresa?am intrebat ce e cu el si nici doamnele nu stiu sa-mi zica.ca e ceva prea brusc pentru mine ca sa se fi schimbat asa repede.ce ar putea fi?

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Adriana s-ar putea sa fie picaturile....dar s-ar putea sa fie si ceva ce s-a intamplat la cresa....mai incearca sa vb cu educatoarele. sau chiar cu razvan. seara, la nani....intreaba-l ce a facut la cresa...cum a fost....si vezi cum reactioneaza. daca se sperie, daca se incrunta, daca nu vrea sa zica nimic. imi pare rau....nu stiu ce sa mai zic altceva. sper sa se repare situatia.
Tatiana pupicei multi. abia astept sa ne vedem.

Mergi la inceput

roxana,le-am intrebat pe educatoare si ele tot trag ca e el sensibil.ce sa-ti povestesc pana acum nu a fost si acum a devenit vreo sensibilitate.am sa le mai intreb azi.el inca nu stie sa zica sau sa povesteasca.sunt disperata.azi mai aveam putin si renuntam.merci mult ca esti alaturi de mine.

albumul meu

Mergi la inceput

roxana,le-am intrebat pe educatoare si ele tot trag ca e el sensibil.ce sa-ti povestesc pana acum nu a fost si acum a devenit vreo sensibilitate.am sa le mai intreb azi.el inca nu stie sa zica sau sa povesteasca.sunt disperata.azi mai aveam putin si renuntam.merci mult ca esti alaturi de mine.

albumul meu

Mergi la inceput