*LMA - leoaicelor DC ! * (6)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Lywh
Ruxmax

Un we frumos tuturor cu mult spor la treburi si odihna

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Multumesc ptr. urari!
Au venit intra-adevar musafirii surpriza aseara, s-au ras un platou si jumate de tiramisu...A iesit super!!

Lywh si Ruxmax

Lilia, petrecere frumoasa la Pizza Hut!!!Si noi ne-am facut planuri ptr. septembrie cand aniversam 10 ani de casnicie!
Va !!!

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Claudette_ian
Alina.a
Oana

O duminica frumoasa tuturor leoaicelor si spor la distractie sau odihna !

Katty - am visat toata noaptea ca papam Tiramisu

Mergi la inceput

Oana, Claudette, Alina.a
Sa fiti sanatoase, fericite si iubite!!!

varsta lui Andrei

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mamagiuliei

Katty - am visat toata noaptea ca papam Tiramisu

Spune-mi cum sa-ti trimit ca mai am o tava!!!! Sau ia trenul si vino tu!!!

varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Claudette_ian
Alina.a
Oana
Sa fiti sanatoase, fericite si iubite, Cum a-ti petrecut?

Katty , notat reteta, dar am cateva nelamuriri : din cantitatea data, i-mi iese o tava , nu?

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Ralucami
Mariagi
Anp
LiliaToma

Si o saptamana minunata tuturor leoaicelor !

Va astept la o cafea, capuccino, ceai sau orice beti voi diminetile ... acasa sau la birou ...

Sunt foarte bine dispusa, desi am avut un we ploios si racoros ... insa l-am petrecut cu fi`mea si a fost foarte bine Astept cu nerabdare duminica viitoare cand o serbam

Mergi la inceput

LiliaToma, La multi ani, sanatate, fericire si si o viata plina de iubire!!
Cum ai petrecut pana la urma?

Ralucami
Mariagi
Anp

Catutza, mie imi ies din cantitatile pe care ti le-am dat 2 caserole de dimensiuni: 29-30 cm/20 cm, plus inca una de inghetata Aloma. Asa mi-a iesit acum!

Daria, iti tin eu companie! Tocmai ce-mi beau cafeaua acum!!! Buna rau!

varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

salutare fetelor!

si bineinteles - scuze de intarziere, da' pana la urma mai bine mai tarziu decat niciodata...
LA MULTI ANI !
pt toate leoaicele

daca vreti sa ma puneti pe lista, cred ca sunt a 7-a nascuta in 2 august ('73)

ce sa va povestesc, am intrat acum vreun sfert de ora pe acest topic, in ideea sa va spun ca nu sunteti singure (evident... erati deja o gramada, chiar fara subsemnata...).

am fugit apoi repede sa cetesc celalalt post al 'mamagiulia'-ei (cred ca fiind in aceeasi zodie, imi intelegeti si scuzati curiozitatea...) sper sa iti fie mai bine, daria, macar dupa vacanta reusita cu giulia cred ca ti-ai mai incarcat un pic bateriile!

despre mine (noi) ce sa va spun, mai am 3 zile pana sa plec in concediu, la mare. sunt obosita si mi s-a luat de serviciu, as ca abia astept relaxarea pe plaja, in apa...

de ziua mea nu prea am avut chef de sarbatorit - intre un priveghi si o inmormantare... totusi am primit de la sot si copii un tort de mascota (preferatul meu), un buchet de trandafiri (idem) si un telefon mobil
cred ca e poate prima data cand primesc cadoul de la sot de ziua mea si nu am avut nimic pregatit pt ziua lui (5 august) in fara de traditionalul buchet de flori (daca nu cumva uita de tot), in ultima vreme doar eu luam cate un cadou surpriza pt el... de vreo 2 ani, insa, am uitat si eu (recunosc, voit...)

sper sa imi gasesc timp sa mai schimbam o vorba doua, desi pana la inceputul lui septembrie voi fi in concediu...
inca o data va doresc un an minunat la fiecare!

_
ANAMARIA, o mami ca in filme:

Nascut pe 4 iulie (2000) si

Vineri, 13 (iunie, 2003)

poze cu frumosii mei (si nu numai )
DRAGOSTEA NU INSEAMNA DOI OAMENI CARE SE PRIVESC UNUL PE ALTUL, CI DOI OAMENI CARE PRIVESC IN ACEEASI DIRECTIE ! Antoine de Saint-Exupery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AILUI spune:

Salve,
LA MULTI ANI ! tuturor sarbatoritelor leoaice si TOT CE VA DORITI!
Multumiri multe pt urarile adresate mie, si scuze ca nu am mai scris, dar nu am avut net o saptamana si , dupa care am avut musafiri si tot asa, am ajuns sa scriu de abia azi ...
Ca niciodata, de ziua mea nu am facut nimic acasa, am iesit cu toti prietenii la o terasa, si vreau sa spun ca a fost super......
Am ales aceasta alternativa deoarece cred ca in casa ne-am fi copt, la propriu, de ziua mea (27.07)fiind canicula in toata regula........
In rest, mai nimic deosebit la mine:acasa-servici, super aglomeratie, trafic infernal,noroc ca ne mai racorim la plaje ,si cam atat.....astept si eu cu nerabdare concediul, care va fi la sfarsitul lui aug incep lui sept !
Tare mi-ati facut pofta de Tiramisu , cred ca o sa fac si eu in wk !Azi, fiind luni, mi sa parut o zi tare greoaie , deabia m-am urnit la munca, parca sunt in reluare, nu stiu ce am, sper sa-mi treaca.......
Va doresc o saptamana cat mai usoara tuturor si petreceri frumoase sarbatoritelor !
Pupici

mami ailuI

Mergi la inceput