*LMA - leoaicelor DC ! * (6)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Ce multe sarbatorite avem astazi!!!

Aurasa Iuliabr TatianaS
IngerAlb Teolinda
La Multi ani, sanatate si fericire!

Eu aseara am bucatarit fiindca am simtit zvon de prieteni care vor sa ma surprinda! Dar nu ma las! Am facut 3 tavi de Tiramisu, era cel mai simplu si rapid de facut! Sper sa-mi ajunga. Altceva nu mai fac! O sa mai iau niste fursecuri, am luat sucuri si bere!

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

quote:
Originally posted by LiliaToma

Adriana, pai cred ca m-a incurcat pe mine fraza" Am facut tort broasca testoasa...in fuga si cam fara chef.
Doua rulade,una cu gem de caise,una cu crema de ciocolata,inauntru branza,frisca,caise(din compot)." Eu mi-am inchipuit si broasca si ruladele si cremele multe

Lilia si Amelia(26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Asa este,scuze ,am formulat ciudat..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa-simi spune:

mai fetelor sunteti fantasticedesi va urmaresc de foarte mult timp pana acum nu am indraznit sa ma alatur voua.
fac si eu parte din culubul celor nascute in zodia leului,sunt nasuta pe 7 august .am o fetita de 2 ani si 8 luni (care este scorpion).
sper sa ma acceptati si pe mine in clubul leoaicelor
pentru voi si pentru bebici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Sabina
Katty

Petrecere frumoasa Katty !

Sabinelu`, la multi ani si nastere usoara !

Io am o zi depresurizata, dar imi revin dupa orele 18,00 cand merg spre casa

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Sabina !
Katty !
Cristinutza08 !
Bubulina1 !
Delia_alx !

Katty,petrecere frumoasa!

Noi plecam maine dimineata la plimbare prin tara.Oprim la Tg Ocna,Sapanta,Cluj,Brasov sau Rasnov..Curtea de Arges,Valea Oltului,a Lotrului..Transfagarasan si apoi back to home prin Vatra Dornei.Traseul nu e in ordinea asta,am scris din amintiri,caci nu mi-am luat si eu o copie a traseului..A! Mai trecem si prin Sibiu.

Va doresc un WK-end placut,o saptamana buna si ne re-vedem peste vre-o saptamana..cred.
V-am pupat.

Mergi la inceput

Va multumesc pentru urari si vi le intorc inzecite! Va urez si voua tot binele din lume, sa fiti sanatoasa si sa aveti parte de multe momente de fericire!

Adriana, concediu placut, drum bun si sa aveti parte de cat mai multe momente de relaxare. Aveti un traseu foarte frumos!
Daria, si multumesc !

La Multi Ani!
Sabina, Delia_alx, Cristinutza08, Bubulina1

Sa fiti sanatoase, sa fiti iubite si dorite si sa vi se implineasca tot ceea ce v-ati dorit pana acum si nu s-a implinit!!

varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

La multi ani!!!

Sabina
Katty
Cristinutza08
Bubulina1
Delia_alx

Sa fiti sanatoase, fericite si sa aveti parte in viata numai de bucurii

Katty , vreau si eu reteta de tiramisu, cand ai tu timp,

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Catutza, pai am timp!
In cartea de bucate din stanga de pe DC sunt 6 sau 7 retete de tiramisu, dar eu iti zic cum am facut eu exact:
Am luat piscoturi (o punga mare), 2 cutii de mascarpone Exquisa, 4 oua, zahar, ness, coniac si cacao aveam.
Am facut un ness mai taricel (cam vre-o 3-4 cesti in care am pus si vre-o doua lingurite de coniac).
Am frecat (la robot) 4 galbenusuri cu zahar (7 linguri + 1 plic de zahar vanilinat)) pana s-au umflat, dupa care am pus o cutie de mascarpone, am amestecat, apoi cealalta cutie, am amestecat. Am batut albusurile spuma si le-am amestecat usor cu crema de mascarpone, pana s-au omogenizat.
Am muiat piscoturile f.putin pe o parte si pe cealalta in ness, le-am asezat in caserole, un strat piscoturi muiate, un strat de crema, un strat piscoturi, un strat crema. Le-am bagat la frigider, iar azi inainte de a-l taia pun si cacao deasupra.

Sper ca a iesit bine, vom vedea mai pe seara. Se lasa macar o zi sa se traga aromele si gusturile din una in alta!

Iti multumesc pentru urari!!

varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Hai ca ajung si eu la spartul targului.
catalina, la multi ani si toti plini de sanatate si noroc, fericire si implinire.
La multi ani si pentru: Sabina, Delia_alx, Cristinutza08, Bubulina1!
Catalina, au venit prietenii supriza?

Adriana, sa aveti o vacanta frumoasa, sa vii cu multe poze.

Eu am rezervat pe maine la Pizza Hut. Acuma sper sa fie totul bine si sa ne relaxam cu adevarat( am ceva emotii ca doar eu sunt "gazda", nu?)

Stefiuta, "Cocosul rosu" e restaurantul meu de suflet. Acolo am facut nunta si am mai fost si pe urma. Imi place mult, dar din pacate era cam departe ptr majoritatea fetelor. Dar sotul mi-a promis ca mergem acolo neaparat cand aniversam casatoria noastra

Lilia si Amelia(26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Katty , salvez reteta, nu pare greu de facut. Cum a fost cu musafirii, au venit s-au mancati singuri tiramisu?

Noi maine plecam la mama la curte, asa ca urez de azi LA MULTI ANI!!!

Lywh

Ruxmax

Sa fiti sanatoase, fericite si sa aveti parte numai de bucurii in viata,

Va urez la toate un we placut, sarbatoritelor petrecere frumoasa si acsa plina de musafiri,

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput