*LMA - leoaicelor DC ! * (6)
Raspunsuri - Pagina 22
szivarvany spune:
Anamaria - bine ai venit si la noi !!! 
Sar`na de urari 

Merg sa intregesc lista 
Io sunt in continuare tare happy, mai am o ora si plec acasa la bebelina mea (deh, desi are 3 ani, pt mine e bebik-bebelina). Si nu degeaba am fost vesela, se pare ca imi voi lua un aparat foto performant, tralalalalaaa
Asa k a meritat sa fiu happy de dimineata, cand nu aveam ink asa un motiv mijto ![]()
Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
katty spune:
Bine ai venit, Anamaria, La multi ani pentru ziua ta si a sotului!!! Ce interesant ca sunteti amandoi Lei!!! Cum va impacati? Nu ies scantei fiind amandoi mandri si orgoliosi???
AILUI, frumos cum ti-ai petrecut ziua de nastere!!
fiindca esti nascuta de ziua lui fiimiu!!!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
LiliaToma spune:
Salutare
merci de felicitari. Eu azi am petrecut o zi normala, fara emotii si suprize.
Am sarbatorit sambata si duminica si azi parca nici nu a fost ziua mea.
Sambata a fost bine cu fetele, eu sper ca s-au relaxat. Eu m-am simtit foarte bine si am primit multe cadouri.
Ieri am sarbatorit cu familia un pic.
Ailui, eu demult nu prea mai fac zilele de nastere acasa. E un picut mai scump, dar mult mai relaxant sa faci undeva.
Daria, felicitari pentru aparat.
anamaria, bine ai venit si la multi ani tie si sotului.
Lilia si Amelia(26.09.2004)
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)
LiliaToma spune:
Neata
Dormiti, dormiti?
La multi ani Emmy, Claudiaalb, Iubika
Fetelor, sa va mai zic ca eu mai am de sarbatorit? ![]()
Saptamana asta, daca se reface timpul vrem sa plecam la parintii mei in Moldova. Si vom tine si acolo o minipetrecere.
Sunt un pic deprimata ca aud tot felul de tragedii si de morti stupide, Doamne cum se poate intampla. Dar incerc sa fiu tare si sa ma rog la Dumnezeu sa ne pazeasca de cele rele.
Lilia si Amelia(26.09.2004)
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)
szivarvany spune:

Emmy
Claudiaalb
Iubika 

Si o zi frumoasa tuturor !
Lilia - atunci we frumos sa aveti !
Si lasa gandurile urate ... 

O zi frumoasa tuturor ! Sunt prin zona ... ![]()
Daria &
katty spune:
O dimineata ploiasa, mohorata si racoroasa! Am facut baie pana la serviciu, desi am avut umbrela!
La Multi Ani, Iubika, Claudiaalb, Emmy, sa fiti sanatoase, fericite si iubite!!!
Si eu sunt la fel ca tine, Lilia, am vazut ieri la televizor o mutime de stiri cu tragedii, dar cea de la Tg. Mures cu familia care-si plimba bebelusul de a dat masina peste ei pe trotuar m-a terminat!
Nici vremea nu te indeamna la foarte mult optimism si stare de spirit buna!
O zi mai senina decat la Bucuresti va urez!!
varsta lui Andrei
cocoloasha spune:
Acum 2 ani,astazi........mi s-a intamplat o minune : am descoperit ca bobul de neghinita dospit cu atata grija in cuptorul dragostei,era,de fapt.......Alexandru.
La multi ani,copilul meu ! Sa fii iubit de toti asa cum te iubesc eu pe tine,sa fii norocos in viata asa cum sunt eu ca te am pe tine si sa fii bun la suflet asa cum este bunul Dumnezeu !
LA MULTI ANI LEOAICE NASCUTE AZI!
szivarvany spune:
Cocoloasha,
azi e ziua lui Alexandru ??? Cati ani implineste ?
Sa-ti traiasca minunea atunci, sa aiba parte de noroc, sanatate, impliniri, fericire si de tot binele din lume, alaturi de parinti si de cei dragi ! 

Katty - iti trimit eu soare de la Oradea 

Daria &
katty spune:
Cocoloasha, ce frumos, sa-ti traiasca cocoloshul mic!!! Eu uite ca nu mai stiu in ce zi am descoperit ca sunt insarcinata!!!
Editez fiindca am inteles altceva (intelesesem ca azi ai descoperit ca esti insarcinata), scuze!:
La Multi Ani, Alexandru! Sa ai parte de sanatate, fericire, vise implinite si multa iubire!!!! Sa-ti traiasca baiatul si sa va bucurati de el!
Daria, multumesc pentru soare!!! Ma simt mai bine acum!
varsta lui Andrei
szivarvany spune:
Katty - 

Acum vad ca Alexandru a ajuns la minunata varsta de doi anisori
Deci sigur e un smecheras si un nazdravan 
Io stiu ca am ramas insarcinata pe 3 decembrie 2003 si am facut testele pe 27 decembrie, asa, k le mai aveam pe stoc si oricum nu mai speram
Ce mult imi mai doresc acele emotii si sa fiu graviduta ...
Daria &