Clubul nurorilor (77)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

greu, greu cu caldura asta
vrem racoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Aici sunt si eu! Sunt un pic mai bine acum, ieri am pierdut sarcina

Mergi la inceput

imi pare tare rau...
doctorul ce a spus?

Mergi la inceput

Nu se stie bine de ce s-a intamplat asa, a zis ca cel mai probabil o anomalie cromozomiala, a zis ca multe sarcini se termina asa in faza incipienta, mi-a facut eco si control, a zis ca e ok si 2 luni sa iau pauza dupa care mai pot incerca. Ata ete.

Mergi la inceput

noi iti tinem pumnii
mai bine asa, decat ce a patit o colega de a noastra
i s-a declansat nasterea la 6 luni cu gemeni, iar baietelul l-a inmormantat ieri ( nici o luna nu avea), sa speram ca fetita va fi mai luptatoare

dar tot doare, caci fiecare simte in felul lui, si fara sa vrei te intrebi DE CE?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Neatza! Cum mai e pe la Bucuresti? S-a mai racorit putin? Ca la Cluj e mai suportabil.

Nico e drept ca-i greu sa nu te intrebi de ce, dar e mai de ajutor sa te gandesti ca asa a trebuit sa fie. Stii povestea cu cei doi ingeri ce faceau o calatorie pe pamant, au innoptat la o familie saraca, toti i-au primit cum au putut mai bine, le-au dat singurul lor pat, iar pe dimineata si-au gasit singura vaca de la care se hraneau toti, moarta. A doua noapte au fost cu greu primiti in grajdul unui bogat, iar ingerul mai batran a gasit o gaura in perete si a astupat-o cu grija. Cel tanar era nedumerit si dupa ce au plecat de acolo l-a intrebat pe cel batran de ce a lasat sa moara vaca oamenilor care i-au primit asa bine, iar la bogatul hapsan i-a reparat peretele. I s-a raspuns ca nu toate lucurile sunt ce par a fi, ca in noaptea in care a murit vaca saracului, ingerul mortii a venit dupa sotia acestuia, iar ingerul l-a convins sa ia mai bine vaca, iar la bogat, in spatele gaurii era ascunsa o mare avere, iar gaura a fost astupata ca sa nu o gaseasca, pt ca era oricum lacom si avar.
Asa si Kitzy mai bine ca s-a intamplat asa, daca nu a fost ceva in regula cu sarcina, decat sa fie mai rau. fii optimista, ca data viitoare va fi bine pana la capat.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Sa speram ca va fi mai bine, sincer acum mi-e cam frica sa mai incerc dupa o sarcina esuata, poate mai imi trec temerile pana atunci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

E normal sa gandesti asa, atat de curand dupa ce s-a intamplat. Lasa ca pana puteti incerca din nou o sa treaca si gandurile negre, ca optimismul e foarte important.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

buna fetelor, abia acum am putut intra pt a va da un semn de viata

Mergi la inceput

Buna Nico! Le-a molesit caldura pe nurori Acuma a plecat si soacra-mea de la mine, a venit sa vada cum ma simt. Ce soacra buna am.....

Mergi la inceput