Clubul nurorilor (77)
Raspunsuri - Pagina 16
kitzy spune:
Nu se stie bine de ce s-a intamplat asa, a zis ca cel mai probabil o anomalie cromozomiala, a zis ca multe sarcini se termina asa in faza incipienta, mi-a facut eco si control, a zis ca e ok si 2 luni sa iau pauza dupa care mai pot incerca. Ata ete.
NicoletaB spune:
noi iti tinem pumnii
mai bine asa, decat ce a patit o colega de a noastra
i s-a declansat nasterea la 6 luni cu gemeni, iar baietelul l-a inmormantat ieri ( nici o luna nu avea), sa speram ca fetita va fi mai luptatoare
dar tot doare, caci fiecare simte in felul lui, si fara sa vrei te intrebi DE CE?
Alynutza spune:
Neatza! Cum mai e pe la Bucuresti? S-a mai racorit putin? Ca la Cluj e mai suportabil.
Nico e drept ca-i greu sa nu te intrebi de ce, dar e mai de ajutor sa te gandesti ca asa a trebuit sa fie. Stii povestea cu cei doi ingeri ce faceau o calatorie pe pamant, au innoptat la o familie saraca, toti i-au primit cum au putut mai bine, le-au dat singurul lor pat, iar pe dimineata si-au gasit singura vaca de la care se hraneau toti, moarta. A doua noapte au fost cu greu primiti in grajdul unui bogat, iar ingerul mai batran a gasit o gaura in perete si a astupat-o cu grija. Cel tanar era nedumerit si dupa ce au plecat de acolo l-a intrebat pe cel batran de ce a lasat sa moara vaca oamenilor care i-au primit asa bine, iar la bogatul hapsan i-a reparat peretele. I s-a raspuns ca nu toate lucurile sunt ce par a fi, ca in noaptea in care a murit vaca saracului, ingerul mortii a venit dupa sotia acestuia, iar ingerul l-a convins sa ia mai bine vaca, iar la bogat, in spatele gaurii era ascunsa o mare avere, iar gaura a fost astupata ca sa nu o gaseasca, pt ca era oricum lacom si avar.
Asa si Kitzy mai bine ca s-a intamplat asa, daca nu a fost ceva in regula cu sarcina, decat sa fie mai rau.
fii optimista, ca data viitoare va fi bine pana la capat.
kitzy spune:
Sa speram ca va fi mai bine, sincer acum mi-e cam frica sa mai incerc dupa o sarcina esuata, poate mai imi trec temerile pana atunci.
Alynutza spune:
E normal sa gandesti asa, atat de curand dupa ce s-a intamplat. Lasa ca pana puteti incerca din nou o sa treaca si gandurile negre, ca optimismul e foarte important.
kitzy spune:
Buna Nico! Le-a molesit caldura pe nurori
Acuma a plecat si soacra-mea de la mine, a venit sa vada cum ma simt. Ce soacra buna am.....