Clubul nurorilor (77)
Raspunsuri - Pagina 15
briza_marii spune:
Stef, iubita, de ce ai ganduri negre? Legate de sarcina, sau asa, in general? Sa sti ca aici ne poti spune orice bazaconie iti trece prin cap. Crede-ma! Si eu la un mom dat am avut niste probleme, si eram super stresata si amarata. Vreu sa iti spun ca de cand am vb aici despre ele- fetele au fost f dragute si m-au sustinut, m-au facut sa rad- nu mi s-au mai parut asa de greu de trecut. Asa ca...pange-te linistita, ca umeri sunt destuli aici ( e adev ca acum multe fete sunt in concediu, dar mai suntem si pe aici).
Kitzy mama, fii barbata!!!! Pai doar lucrezi in mediul doftorilor. Asa curajoasa esti? ![]()
Eu maine ma duc la o nunta si as fi vrut sa mai spal ceva din seara asta, ca de, luni plecam in concediu...Bine ca mi-a zis cineva ca e sarbatoare.
Daca aveti prin familie sfinti din astia care dau cu
sa va traiasca si sa fie sanatosi!
Sper ca si anul asta sa se supere Iliuta si sa ploua ca sa se mai racoreasca un pic
briza_marii
poze
kitzy spune:
Briza lucrez eu unde lucrez, dar ma mai lasa curajul cateodata![]()
Si eu am vrut sa spal haine azi dar ma abtin. Iliutza nu cred ca e suparat, nici vb de ploi pe azi, asa am auzit. Distractie placuta maine si nunta si concediu placut! Unde plecati?
Kitzy
5
slimatei spune:
multumesc briza...esti o dulcica...

dar asa ce m-am linistit ieri...
eu de felul meu sunt o optimista fara cusur..si cred ca e normal ma sperie si pe mine acesti "gargauni"..sper ca i-am omorat de tot de tot...
ieri am decis sa ies la "lume" cu toate nu prea am voie de efort..dar am fost la piscina...si m-am distrat m-am simtit
ce mult inseamna sa mai iesi din casa, probabil ca si din cauza ca dr. m-a speriat prea tare , avnd in vedere sarcina e un pic cu ..probleme..si un alta pierduta normal ca ti-e frica...
azi mi-am revenit...si sunt rupta de oboseala...caci ieri am dat tot ce am putut din mine... am facut si gimnastica in apa...oricum a fost super ...nu mai am nici vlaga...da ppai gargauni...

o zi buna merg la somnic!
Stefania
18 Cred in puterea lui Dumnezeu! nu am de ce sa fiu stresata...
nu vreau sa stiu sexul lui bb, vreau doar sa stiu ca e bine
nu am fost niciodata un manechin& foto cu burtici
briza_marii spune:
Te cred Stef. Si eu simt ca inebunesc in casa cateodata. Eu am noroc ca am 2 surori, si pe mama aproape asa ca imi incarc bateriile, stand cu ele la taclale macar o data pe sapt.
Kitzy mersi de urari. Plecam..spre manastirile din moldova. E primul concediu pe care o sa il am fara sa il fi stabilit eu punct cu punct. Asa sunt eu 
. dc nu stiu unde o sa dorm, unde o sa manac, unde o sa fiu in ziua de... nu ma simt in siguranta. Acum plecam cu nasii de cununie si am zis ca o sa vedem la fata locului. Sper s anu regret
ca ma las asa, in voia soartei
briza_marii
poze
slimatei spune:
vacante placute fetelor!
eu mai am 2 sapt....
si-mi vad si socri...![]()

Stefania
18 Cred in puterea lui Dumnezeu! nu am de ce sa fiu stresata...
nu vreau sa stiu sexul lui bb, vreau doar sa stiu ca e bine
nu am fost niciodata un manechin& foto cu burtici
Alynutza spune:
Hello!
Vad ca m-am intors eu din concediu si pleaca altele. Foarte bine. Si eu as mai pleca, dar asta e, mai astept pana in septembrie.
A fost foarte bine, vreme buna, soare, apa numai buna de balaceala, nici urma de paianjeni. Uitati si niste www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600974875096/" target="_blank">poze.
NicoletaB spune:
bine ai revenit aly!
ma bucur ca te-ai distrat la mare
sorry pt carnet (am citit la celalalt topic)
frumoase pozele si de la nunta fratelui - casa de piatra!
kitzy pe unde esti, cum te mai simti?
Alynutza spune:
Nico bine te-am regasit. Sa aveti grija azi prin Bucale, ca s-a anuntat caldura mare.