Clubul nurorilor (77)
Raspunsuri - Pagina 14
briza_marii spune:
Kitzy, sa nu ne uiti si s ane zici ce si cum.
Nico, nu am fost inca la Raza pt ca nasa mea vroia sa mearga si ea (ambele mer la Tutunaru, si se cunosc)dar nu a putut in weekendul asta, si a zis sa nu merg fara ea.
Vai ce cald esteeeee, si astia au zis ca joi si vineri iar sunt peste 40 de grade. Si eu luni plec in concediu. Sper sa nu fie chiar canicula sa ne topim pe drumuri, ca vreau sa vizitam cat mai mult, si asta inseamna luat la pas, pe jos...prin soare![]()
briza_marii
poze
kitzy spune:
Neata! Serviti o cafea? Ca e gata!
Bunnnnnnn...........am fost ieri la eco, sarcina e bine deocamdata, s-a vazut doar sacul gestational, are 3,2 mm si eu un punctuletz mic, mic de tot. E bine prinsa, e la locul ei si peste 2 sapt ma duc iar la control, pe cand mai creste. Is asa de happy!!! Merci ca mi-ati tinut pumnii!
Kitzy
4+
briza_marii spune:
Kitzy special am intrat sa vad ce ai scris. Felicitari burticutza!! Ai mare mare grija sa nu stai in soare. Ieri era o graviduta la coada la bancomat si mama ce mai plangea. Ii era f rau de la caldura. Te pupic si ...SARCINA USOARA!
briza_marii
poze
kitzy spune:
Briza merci mult! 
Pe cat pot ma feresc de caldura, ies numai daca e musai. Mai mult din cauza asta am renuntat la Grecia si mergem la munte ca e mai racoare acolo.
Kitzy
4+
slimatei spune:
multumesc briza marii te
dulce de tot! fizic ma simt excelent nu am mai avut contractii, dar am si stat linistita...
,dar stau rau psihic..azi m-am trezit cu ganduri negre, erau asa de puternice ca nu le puteam alunga, vad ca incet,incet dispar....de-ar disparea odata sa ne lase-n pace(pe mine si pe bb meu)
kitzy felicitarisi nu te speria ca e mic, eu cand am facut la 7 sapt. s-a mirat dr zicea" vai ce mare e! de parca ar fi vrut sa ma sperie dar eu nu m-am speriat![]()
si l-am intrebat "dr ia vezi merge si-n picioare" daca tot zici ca e mare....![]()
si zice nu... ca e mare pt. 7sapt.si ca sa-l vad mergand tb sa mai astept luni bune...oricum m-am distrat pe cinste in ziua aia mai ales ca mi-am vazut odorul...normal ca eram bucuroasa...
mai am o gramada de asteptat..pana la sf.lunii pana la eco....vreau sa vad ca totul e bine...si ma voi linisti
va pup si numai bine!
Stefania
18 Cred in puterea lui Dumnezeu! nu am de ce sa fiu stresata...
nu vreau sa stiu sexul lui bb, vreau doar sa stiu ca e bine
nu am fost niciodata un manechin& foto cu burtici
kitzy spune:
Slimatei ma bucur mult ca bb tau e bine, sper sa fie bine si al meu, peste o sapt ma duc iar la eco, sper sa fie si un embrion pe acolo, sa nu raman doar cu sacul, de asta mi-e cel mai teama si sper sa i se vada si inimioara ca acuma e tare micuta sarcina.
Kitzy
4+