Clubul nurorilor (77)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Foarte bine, Kitzy asa si trebuie.
Nu stiu daca e caldura de vine, sau altceva, dar constat ca suntem din ce in ce mai putin vorbarete.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Aly cred ca e perioada de concedii, am observat si eu ca suntem mai putine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

eu nu sunt in concediu, ci la munca pe baricade, in inchidere
nu am timp de intrat, abia apuc sa plec akasa sa dorm
abia astept sa se termine saptamana asta de cosmar
apoi una mai relaxata, apoi inca una criminala si apoi in concediu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

Buna fetele , sint si eu nora. Ma primiti in grupul vostu?
Sinteti nurori cu soacre bune sau ''bune''?
Crisa

Cind nu ai ceea ce-ti place trebuie sa-ti placa ceea ce ai!!!
http://tt.lilypie.com/7nGZm4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

buna Crisa
bine ai venit
a mea soacra in general e buna, dar are toane si de "nebuna' (ambele sensuri)
a ta cum e?

Mergi la inceput

Salutare fetele!
CrisaS bineinteles ca te primim, numai sa ne spui ce fel de soacra ai sa stiu unde te trec la listuta. Si daca vrei sa ne spui ziua ta de nastere, tot pentru listutza.

Cu o mie de scuze pentru Camelia sa-ti traiasca baietzelul! Eu fix de ziua lui am venit din concediu si treburi peste cap... asa ca am uitat .

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Hop si eu...mai rarut, ca-i mai dragut
Kitzy am citit ca esti insarcinata si m-am bucurat, dar apoi am vazut ca ai pierdut sarcina. Imi pare rau, dar cum au spus fetele, e mai bine asa, decat sa fii ajuns la ceva complicatii. Si lasa temerile deoparte. sa vezi ce repede vine bb..
Eu am terminat cu sesiunjea si am inceput alte examene. M-am inscris la ISU pt un post de subofiter. Vreau sa va spun ca a fost show adevarat pana acum cu fisa medicala. La intocmirea ei nu am avut probleme
dar cand sa o predau au aparut
3 zile mam luptat cu cei de la personal sa mi-o ia si sa o trimita la bucuresti pt derogare pt ca am ochelari. Am ajuns sa facraport la comandant, contestatie catre comisia de examinare, am scris si la bucuresti, am vb la directia medicala si au spus ca ma incadrez..si cu chiu cu vai abia ieri mi-au luat fisasa o trimita. Acuma astept sa vad cand ajunge inapoi. Sau daca au trimis-o macar.
In rest suntem bine, sambata o sarbatorim pe bibi, desi pe 30 e ziua ei. Noi pe 30 plecam la arad, apoi ne intoarcem si pe 20 august plecam la mare.
Sora mea a luat nota mai mare la romana dupa contestatie la bac. Si-a depus dosarul la sibiu si azi se dau rezultatele. Dar a dat examen si la brasov la facultate si a intrat la marketing la locurile fara taxa. Problema e ca da examen si eala ISU si daca intra si aici chiar nu stie ce sa aleaga. Viata de student, sau un loc sigur de munca, bine platiti si sa faca facultateala ID. Voi ce ati alege? Ca noi nu stim ce sa o sfatuim. Si nici ea nu stie.
noricile. Mai revin

Andreea si Bianca Maria
POZE

Mergi la inceput

Andreea bravo voua. Cu sora ta, nu stiu ce sa zic, daca poate face facultatea la ID si sa aiba si un serviciu asa bun cum spui tu, eu as alege varianta asta. Ca si eu am lucrat toata facultatea si am facut-o in regim normal. Bine, eu cu programul de 4 ore din invatamant m-am descurcat. Daca e fata desteapta si invata bine si ea crede ca e in stare sa faca la ID, de ce nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Cu o mie de scuze pentru Camelia sa-ti traiasca baietzelul! Eu fix de ziua lui am venit din concediu si treburi peste cap... asa ca am uitat .

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.[/font=Comic Sans MS]

[/quote]

Aly,merci mult ...stai linistita ca nu-i nici o problema,si noi am venit pe 22,seara,dintr-o minivacanta pe Valea Oltului iar de ziua lui Mihai au venit prietenii Georgianei cu mamicile si asa ne-am chefuit...chiar daca am avut cateva peripetii in excursie!
Va pe toate!

Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

quote:
Originally posted by Alynutza

[font=Comic Sans MS]Salutare fetele!
CrisaS bineinteles ca te primim, numai sa ne spui ce fel de soacra ai sa stiu unde te trec la listuta. Si daca vrei sa ne spui ziua ta de nastere, tot pentru listutza.

A mea e ''buna'' rau. M-am nascut intr-o zi de februarie , 14, 1976, din mare dragoste.
Crisa

Cind nu ai ceea ce-ti place trebuie sa-ti placa ceea ce ai!!!
http://tt.lilypie.com/7nGZm4.png

Mergi la inceput