Pacientele optimiste si gravi ale dr Tutunaru - 36

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_p spune:

Magdita, ai primit PM-ul de la mine?

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebekom spune:

Alexela, te asteptam cu vesti bune si cu multe, multe amanunte. Si iti doresc inca o data ca sa soseasca curand in viata ta!
ysa26, ma bucur sa vad cat esti de constiincioasa; sunt sigura ca o sa devii cat de curand. Eu iti tin pumnii! Si am si eu o curiozitate, sa nu te superi : ce varsta ai?! 26? te intreb pt ca la mine problema ar fi la sot si ma gandeam ca totul ar tr sa fie bine la laparo( am 28 de ani ). Imi fac si eu sperante...
mmc_nd, tot in vacanta? Imi e dor de tine! Iti doresc sa te relaxezi cat mai mult si sa te intorci .
Pup fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ysa26 spune:

Bebekom acum am 27 ani, cand am devenit membru pe acest forum aveam 26. Sper sa nu ai nici un fel de probleme si la sotul tau sa dea D-zeu sa fie bine pana la urma. Te
Alexela sunt alaturi de tine, te

toate fetele: mamici, -dute, aspirante.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

quote:
Originally posted by ana_p

Magdita, ai primit PM-ul de la mine?

Ana

Mersi mult pentru PM iubita, e primul meu PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Alexela iti doresc refacere grabnica si cat mai curand II!Daca singura problema a fost cele doua chisturi,acum esti 100% apta pentru !Te asteptam cu amanunte!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Alexela, refacere usoara!
Remember : intalneala azi, dupa ora 18, la terasa Ioanei, Bd Lacul Tei, nr 65! Poate se ma hotaraste vreuna sa vina! deocamdata lista arata asa: Alexia, Ioana, Ana_p, Teo, Sim Stoian, Marina+Emma, eu. Abia astept sa ne vedem, si sa mananc mancarea mea preferata!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

de abia astept sa va vad....Feli cred ca o mai vina o invitata, este de la endometrioza si mai sta cateva zile in Romania, sper sa reuseasca sa ajunga....pup fetele.....si eu de abia astept sa mananc ceva bun bun, o noua descoperire

Alexela refacere rapida

Alexia si minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_p spune:

Fetelor, imi pare tare rau, dar nu pot veni la intalnire, fiindca al meu sot tocmai mi-a facut o surpriza placuta: plecam la munte diseara si stam pana duminica. Ma bucur mult, fiindca incerc de mult sa il conving sa se mai "rupa" cateva zile de serviciu si vad ca am reusit nesperat.... Asa ca va urez intalnire placuta, eu fug sa-mi iau analizele si apoi sa pregatesc bagajelul. Data viitoare imi doresc sa va vad pe cat mai multe! Scuze ca v-am anuntat asa in pripa, dar chiar nu ma asteptam

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Fetele,

va urez o intalnire cat mai placuta diseara, sa va distrati si sa gustati cu mare placere din bunatatile Ioanei.Imi pare tare rau ca intalnirea nu se tine vinerea viitoare, cand as fi venit si eu. Asta e, sunt convinsa ca o sa mai fie si alte intalniri.

Alexia, felicitari inca o data pentru sarcina, ca doar pe tine te sarbatoresc fetele. Pastreaza ceiut magic pentru toate!!!

Ana_p, iti urez un week-end excelent la munte si sa vii relaxata. Ce surpriza draguta ti-a facut sotul tau!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Magdita, nu-i nimic, ne vedem si vinerea viitoare! Si poate atunci vor reusi sa vina si Ana_p, Anca B, poate se reface si Alexela, poate se mai hotarasc si alte fete... ce ziceti?
Mie imi place tare mult mancarea de la Ioana si nu ratez nici o ocazie.
Ana_p, distractie placuta!

poze

Mergi la inceput