Pacientele optimiste si gravi ale dr Tutunaru - 36

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

quote:
Originally posted by alexia28

Magdita trebuie sa suni sa intrebi la IDS daca se fac analizele sambata, ca pret o sa te coste cateva milioane bune, ma gandesc ca importante acum ar fi clamydia, ureaplasma, mycoplasma, babes papanicolau, examen secretie, cele infectioase nu cred ca sunt chiar asa o necesitate acum plus ca toxoplasma nu are treaba cu catelul tau, si eu am caine, are treaba cu excrementele de la pisic, cu carne nepreparata bine....
BAfta multa

.....vad ca tot mai multe fete nu vin la intalneala

Alexia si minunea mea

Alexuta,
Am sunat la IDS si au program si sambata, dar fac numai analizele speciale (chlamydia, etc ). Pentru Pap si examenul de secretie trebuie sa merg vineri, intre orele 12-16.
Eu am intrat si pe site-ul lor si am vazut preturile, dar denumirile ma cam baga in ceata. De ex.,pentru Chlamydia erau 4 analize :
1.Ac anti Chlamydia Trachomatis IgA 38 lei
2.Ac anti Chlamydia Trachomatis IgG 38 lei
3.Ac anti Chlamydia Trachomatis IgM 38 lei
4.Chlamydia Trachomatis PCR 200 lei
Din cate stiu eu, importante sunt cele IgG si IgM. dar probabil ma framant degeaba, pentru ca oricum o sa le fac sambata, dupa intalnirea cu dr.T. Si o sa stiu exact ce trebuie facut.
Insa am o alta nelamurire : pentru examenul de secretie vaginala am gasit mai multe analize, again:
1.Antibiograma cultura secretie vaginala
2.Cultura din secretii vaginale(inclusiv antibiograma)
O fi acelasi lucru? Practic au acelasi pret, 15 lei?
Scuze ca poate par pisaloaga, dar va intreb pe voi ca ati mai trecut prin asa ceva si eu vreau sa fac totul bine.
Mersi mult pentru toate informatiile si pup burticutza, sa se faca mare, mare........ si sa iasa bebe scump.
Magdita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ysa26 spune:

Bebekom chiar azi fac 2 saptamani de cand am facut laparo si ma simt foarte bine.Primele doua zile au fost mai rau de la gazul ala, in rest taieturile sunt foarte micute.
Sa stai linistita, k sunt fete care au fost chiar in prima zi de cm, cand e abundent si a fost ok.
Dak mai ai intrebari, sunt aici sa te ajut cu ce pot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexela spune:

Ysa, ti-am trimis un pm!

http://tt.lilypie.com/wNvfp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Alexela iti urez bafta maine la laparo si sa vii cu un rezultat bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexela spune:

Din nou va multumesc mult tuturor pt incurajari!
Sper sa fie bine!
Un pupik pt fiecare!

http://tt.lilypie.com/wNvfp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebekom spune:

Alexela, tinem pumnii! Sa te intorci sanatoasa si peste putin timp sa se iveasca si !
ysa26,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ysa26 spune:

Alexela cred k la ora asta ai iesit deja din sala de operatii. Sper k rezultatul e unul ok . Refacere usoara si sa te pui repede pe treaba!
Bebekom
M-am pus serios pe baut ceaiuri, de luat vitamine, mananc mai sanatos, mi-am facut unele restrictii la alimente, dar totul pt o cauza nobila.

toate fetele fara exceptii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nuchi spune:

Alexela, iti doresc un rezultat bun in urma caruia sa vezi cat mai curand II. Dupa cata dorinta si tinerete e la voi trebuie sa inteleaga si ca e timpul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_p spune:

Fetelor, intru in graba de la mama, ca la mine acasa nu merge netul. Va spun ca Alexela este bine, i-a gasit doua chisturi pe care i le-a indepartat si ramane pana maine in spital, fiindca i-a pus dren.
Mai multe ne va spune ea cand va veni acasa.
Va pup pe toate!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Multumim pentru informatii ana_p, eu chiar ma gandeam cum se simte alexela, careia ii urez sa se refaca in cel mai scurt timp posibil si sa aiba rezultate dupa aceasta laparoscopie.
[b][red]SA VINA BB !!!!!!!!!!!

Mergi la inceput