Pacientele optimiste si gravi ale dr Tutunaru - 36

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ysa26 spune:

Eheee, intalneala mare e astazi.Ce n-as da in momentul asta sa fiu din Buc., dar asta e... Astept pozici cu voi.
Ana_p distractie placuta la munte! Ce surpriza frumoasa ti-a facut sotul...
Alexela refacere usoara!Nu mi-am luat gandul de la tine.
Alexia sarbatorita...Sa dea D-zeu sa ai o sarcina usoara si la termen, un bebic sanatos, mancacios si frumos k tine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Fetelor eu plek in vacanta o saptamana. Sper ca atunci cand vin sa fie cat mai multe -te.
Alexela iti doresc recuperare grabnica si sa treci la treaba cat mai repede, caci din cate am inteles ai avut un rezultat favorabil.
Cat despre mine, sunt z45 si incanu mi-a venit CM. Offff Doamne oare cat voi mai astepta, ca sa pot incepe injectiile cu Diphe.
Va pup pe toate si mull succes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_p spune:

Fetelor, va spun repede inca o veste despre Alexela: se simte bine, dar inca nu a plecat acasa, fiindca i-a mai curs sange in dren si dr. T a decis sa o mai tina pana maine. Va multumeste tuturor ca va ganditi la ea si abia asteapta sa vorbiti.

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Fetelor, eu acum m-am trezit, dar nu ma simt prea bine. Sunt cam ametita si ma doare putin burta, asa ca nu stiu daca ajung la intalnire. Ieri am umblat cam mult si se pare ca nu e bine, trebuie sa o las mai usor. toate fetele, in special pe Alexia.

Sim 32+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Sim, imi pare rau ca n-ai putut ajunge, dar bineinteles ca bb e pe primul loc!
Intalnirea a fost super, ca de obicei, iar m-am intors tarziu acasa, cu zambetul pe buze, sotul meu a zis ca m-am imbatat, dar de data asta nici macar n-am baut bere! Nu, zambetul venea de la faptul ca mi-am incarcat bateriile, am ras, m-am relaxat... Mai mult, le las pe fete sa scrie, ca eu am muncit sa pun pozicile! aici

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexela spune:

Doamne, ce bine e ACASA!!!!!!!!!!!!!!!
Tutunicile mele dragi, astazi am ajuns acasa, pe la 11, pana acum am mai stat in pat si acum mi-am facut curaj si am intrat sa va scriu.
In primul rand, va multumesc din tot sufletelul meu pt gandurile frumoase, fie ca DD sa va dea mereu numai lucruri bune, dupa cum va este sufletul!!!
Asa cum v-a spus si Ana_p, sunt ok. Rezultatul a fost unul bun, doar doua chisturi, unul de 3, altul de 6 mm, pe care mi le-a scos. In plus, ovarele erau putin ingrosate, cu aspect polichistic, si le-a facut punctii, ca sa nu mai am probleme cuovulatia. Tutu a zis ca e foarte important ca trompele sunt in stare perfecta de functionare, si mai important, ca nu am endometrioza. A zis ca daca tot intarzie sa apara bb, pot incepe niste inseminari. Dar eu simt ca nu va fi cazul!!!
Despre operatie, ce sa va zic!??? Nu mi s-a parut grea, la anestezie nu am reactionat urat, doar niste varsaturi chiar in ziua operatiei si putin ameteli, dar am trecut peste. Cel mai tare ma chinuie, insa, spatele si umerii, de-aia inca nici nu pot sa stau dreapta.
M-a tinut mai mult in spital pt ca mi-a pus dren si tot nu se oprea sangele sa curga. De dimineata, insa, nu mai era decat ser pe tubul ala si a hotarat Tutu sa ma lase sa plec.
Personalul din spital mi s-a parut super ok, si asta in conditiile in care eu, personal, nu am dat nimanui nici un ban, doar ce a apucat sotul sa mai dea chiar joi, dar foarte putin. Asa ca jos palaria pt asistente si infirmiere, mai putin pt medicii de garda... Nu dau numa! Apropos de garda, daca cineva e interesat, maine este Tutu de garda, astazi e Ioana.
Deocamdata cam atat, ma bucur mult ca sunt acasa, ma bucur ca va ganditi la mine si ii multumesc lui DD ca sunt sanatoasa!!! Lucru pe care vi-l doresc din tot sufletul si voua!!!
Va pup mult de tot pe fiecare!

http://tt.lilypie.com/wNvfp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexela spune:

Fetelor, am uitat sa va spun ceva important. Zeno, poate ar fi bine sa faci completarea la ghidul de pe prima pagina. Pt fetele care urmeaza sa mai faca laparo, dupa ce va faceti foaia de prezentare si luati semnatura si tot ce mai trebuie de la rezidenti sau de la Tutu, intrebati daca mai este nevoie de parafa lui Vladareanu, pt ca eu miercuri, la analize, v-am zis ca am asteptat o gramadam fiindca nu mi s-a zis si am stat de vreo 3 ori la coada jos, la internari. Asa ca mai bine intrebati de la inceput!
Sa ne spuneti cum a fost la intalnire!!!

http://tt.lilypie.com/wNvfp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ysa26 spune:

Alexela ma bucur foarte mult pt tine k rezultatul e unul ok. Iti doresc refacere usoara si sa va puneti cat mai repede pe treaba!!!
La mine durerea de umerii s-a resimtit cam 5-6 zile de la interventie,dar acum dupa 20 zile sunt foarte bine si taieturile au facut cojita si se curata acum,dar nu sunt dureroase.Mai mari sunt emotiile prin care treci pana faci laparo decat durerea.

Felicia multumim pt poze. Ce sa mai spun, sunteti foarte frumoase, jos palaria.
Marina ai o minune de fetita,rar sa vezi un copilas atat de dragalas.
Luna asta nu am facut monitorizari, m-am luat dupa mucus, dar nu stiu dak am ovulat pe partea stg unde e trompa functionala. Si nici luna urmatoare nu ma pot duce la monitorizari k in perioada fertila sunt in Antalya, dar cred k voi face o eco inainte de a pleca sa vad cam ce valori am si pe ce parte s-au format foliculii.Am tot vorbit cu sotul k poate in aceasta vacanta se va prinde ceva.Mi-am pus multe sperante, acum voi vedea dak si sansa e de partea mea.

Va pupacesc pe toate fara exceptii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac100 spune:

Buna fete!
La mine ieri a fost z 1... dar oricum nu am mai facut nici stimulare nici monitorizare dupa laparo.
Azi merg sa iau rezultatele la analizele hormonale recomandatre de doctorita Neamtu.
Pe 27 iunie merg la dansa la control.
A mai fost vreuna din fete la dansa? A avut rezultate?

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

quote:
Originally posted by danielac100

Buna fete!
La mine ieri a fost z 1... dar oricum nu am mai facut nici stimulare nici monitorizare dupa laparo.
Azi merg sa iau rezultatele la analizele hormonale recomandatre de doctorita Neamtu.
Pe 27 iunie merg la dansa la control.
A mai fost vreuna din fete la dansa? A avut rezultate?

Daniela

Da Daniela, eu am fost in luna in care am ramas insarcinata, am fost de doua ori mi-a facut doua eco transvaginale. Mie imi place tare mult de dansa, mi-a controlat si tiroida si sanii, si in plus ceea ce probabil a contat f mult mi-a scos din cap ideea ca nu pot ramane insarcinata cu problemele mele, mi-a zis ca sunt sanatoasa si ma vede gravida natural. Si asa a fost.
Bafta multa

Alexia si minunea mea

Mergi la inceput