Timisoara, Impreuna! (51)
Raspunsuri - Pagina 15
katik spune:
ziua buna si de la noi!
am tras chiulul bey, dar cu motivare: ieri a suflat tare vintul si a zburat ceva cabluri probabil ca n-a mai amers net-ul! am sunat aseara la 11 la ei (RDS) si azi pe la 12 au si venit si au reparat rapid baieti! au o bulina rosie mare-mare!!!
irinabobe, ti-au spus fetele tot ce este de stiu, io nu mai repet! bine ai venit (pt. cind vei ajunge) in timisoara!!!!
danitin, mai un pik mama si vine el concediul!!! mai numara si tu cite nopti mai trebuie sa dormi (asa facem cu krisztina cind asteapta cu nerabdare vreun eveniment
).
silvana, pupici multi si de la noi! ati facut cel mai bun lucru ce-l puteati face!!!! bafta in continuare, treceti voi peste toate greutatile (mai grele si mai putin grele
). pupam in mod special spiderman-ul paul, cel curajos!!!! dar si pe mamika cea curajoasa!!! ca taticul se descurca el singur
.
ana, vizionat coltul de rai, e f. buna denumirea!!!! pai sa aveti concediu placut, de acuma va spun ca sa nu cumva sa uit la mom X.![]()
pai acu ma duc la trebi cit doarme lumea!sa aveti o zi buna in continuare!
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
poze krisztina
poze robi
danitin spune:
salutare1
doris cum se mai simte ines, daca vad ca nu scrii ma gandesc ca nu/i a buna dar sper sa ma insel. multa sanatate
kaik ce nopti sa numar ca am niste insomnii. gata, m/a terminat stresuu asta. practic ma tarasc spre concediu in felul urmator / dimineata dorm pe mine pana pe la 12 cand ma apuca o depresie de toata frumusetea iar seara dupa 7 is fresh si plina de energie asa ca ma uit la tv pana pe la 2 noaptea si a doua zi o iau de la capat. naspa da las ca plec si cand ma intorc totul va fi altfel
ana ce sa fac / azi am depus un dosar la primarie de vreo 40 de pagini pt firma / ceva aprobari si ma enerveaya birocratia aia de acolo de numa chit ca am dat peste 2 functionare tare amabile. mai am de rezolvat o gramada de hartoage si contracte, pt telesport mai am de dat ceva stiri si eu imi planificasem saptamana asta cu totul altfel smotru mare, tuns, cumparaturi, pregatiri / al meu sot s/a apucat ieri sa smotruie singur si prinre rezultate e si modul in care scriu acu / dupa ce a curatat tastatura nu mai merge shiftu... asa ca
vreau la mare
Mamica de spiridus
Spiridusul in al treilea an
Doris-Alina spune:
quote:
Originally posted by silvana75
...eu mai bocesc din cand in cand singura cand nu ma vede nimeni. Inca nu simt ca aici e casa mea, inca vreau sa vin acasa cu primul avion ... stii cand e cel mai greu, cand ai deja un timp de cand esti departe de casa si constintizezi ca de fapt nu esti in "concediu", nu urmeaza sa te intorci acasa ... dar mergem inainte, eu sper ca va trece, adica sunt sigura ca va trece.
Va pup cu mult drag si dor
Silvana si Paul
Bey...Silva, pai la ce zmeului ti-am dat noi toate cadou albumul ala?
Cand te apuca nostalgiile, ia-l, rasfoieste-l, vorbeste cu noi, telepatic,
mai intreab-o pe Ana , una, alta, ca ea e supercalifragelistica si are puteri miraculoase, mey...

Imbraca-te cu tricoul de la noi si iesi pe strada, asa...de una singura, priveste ce-i in jurul tau, apoi uita-te la papucii lu baba aia de pe tricou, si-ti imaginezi cam cum ai arata aici, in RO , la pensie...asta vrei?

Acuma, gluma, negluma, te inteleg perfect, eu fiind una din aia paterioata rau si lipita sufleteste de ai mei...dar zau...daca vrei facem schimb...plec eu si vii tu? ce zici?
E greu, sigur, stiai asta, dar daca te incurajeaza cu ceva, iti spun, ca voi v-ati aranjat destul de repede si de bine intr-un timp scurt, fata de altii.
Viitorul pentru Paul va fi cu siguranta ceva ce aici, eu pentru Ines, doar imi imaginez in visele frumoase...
Stii ca ne gandim la tine, te sustinem oricand ai nevoie, sufleteste, asa ca nu esti singura...
Ia citeste asta, mie imi place la nebunie.
Motto:
Toti oamenii te aud cand vorbesti. Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.
Pupam fata cu doruri multe
si pe spiderman-ul Paul
Ana, Danitin, Katik, aici sunt...
Merci ca v-ati facut griji si v-ati gandit la noi...Ines e ok, o zi a durat toata nebunia, se pare totusi ca am mancat ceva alterat, ca dupa Ines a patit-o la fel Buni, iar ieri noapte eu...mie mi-a fost tare rau, acum tin inca regim.
Inghetata sau forneti, habar nu am, ca in rest tot a fost gatit acasa.
Din cauza caldurii mi-am mutat orele numai de dimineata de la 8,30-11,30, asa ca nu prea mai am timp dimineata de cafea aici cu voi...
In 14 aug, am examen cu o grupa, sunt in focuri cu ei, ca-s toti tare lenesi dupa concedii...
Am fost la ziua lui David, la Vali, ne-am simtit excelent, cand am timp va pun cateva poze sa-l vedeti...
Vali va pupa...
In sept plecam si noi in Maramures, la Somcuta Mare, si bineinteles, apoi la matusa in Baia Mare.
Ana, m-ai omorat cu Pensiunea aia, e de vis locatia...sa aveti un concediu minunat si sa faci poze...multe...
Si totusi, ne mai vedem anul asta sau nu?
haideti fara atatea programari, ne vedem vineri dupa masa, pe la 18?
Sau sambata?
Macar o ora...
Danitin, am citit ceva de cluburi pentru Spiridus, ia detaliaza, ca si pe mine ma intereseaza, ai gasit ceva? preturi, locatie?
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
POZE CU NOI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
Ana68 spune:
Salutare tuturor....
Bay Doris mama,te dadusem ,bre,disparuta...ma pregateam sa te anunt la Radio Vacanta
...Serios vorbind,ma bucur mult ca v-ati revenit si ca ati trecut cu bine prin necazul ala....Multam' de urare vis-a-vis de vacanta.Noi am mai fost acolo,cu americanii,am stat o noapte si mi-a placut extraordinar de mult.Peisajul e de vis...asa ca am decis sa revenim acolo...Da' las' ca nici cu tine nu-mi e rusine,bre
....mergeti la Maramu'...am fost si noi acolo ...superbe locuri...si as merge iar acolo oricand...cred ca abia asteptati...super fain!Cu intalneala....vineri zici?Pai la ora 18 unde?
Io incerc sa vin,draga mea...daca nu se poate...ata ete,dar incerc sa fac tot posibilul sa vin....
Kati...sa inteleg ca v-a venit internetu' acasa acum,da?
Treburile le terminasi sau nici la tine nu se termina veci pururi?![]()
Dana,pai si tu vaz ca ai de alergat la greu....mama ei de birocratie...Pai mai lasa-le de o parte si mai ai grija si de tine...Ce mai face Loriana?
Laura.....may,sper ca nu te-ai suparat pe mine....asa-i?Pune tu,draga mea,la spate ce zice unu' si altu'...si fiecare cu parerea lui....de ce tre' sa superi pentru opinia fiecaruia ,ca doar nu esti Sisif sa duci tu grijile lumii in spate....Hai incoa' la mama sa iti traga un pup mare si cu drag
...si nu mai fi suparata...lasa pe altii sa faca riduri!![]()
Noa,gagici....va pupa fata si sa aveti o zi super!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Ana68 spune:
Buna dimineata....buna ziua...sa aveti o zi super!Pupaturi la fete!![]()
Editez:PS.Lauraaaaaa....may,tu esti suparata pe mine?Zi acilea ca o sa mor de stress....pe bune...
Ana68 spune:
'Neata la toata lumea....
Nu stiu ce se petrece aici in subiectul asta...habar nu am si imi pare rau sa fie vreo problema...si nu inteleg de ce nu mai scrieti p-aici....Ce s-a petrecut?De vreo 2 zile eu sutez ,io dau cu capul...
Daca e vreo problema ,va rog spuneti-mi si mie,macar sa fiu si eu la curent cu noutatile...
Imi cer scuze daca va supar cu tonul asta al meu belicos de dimineata....insa sunt uimita de absenta voastra...Inteleg ca e vara si vacanta,insa nu cred ca toata lumea e plecata...
Oricum....eu va pup pe toate fara nici o deosebire,va doresc un weekend super si ne mai vorbim,poate,peste 3 saptamani.
Sa auzim numai de bine!
Doris-Alina spune:
Neatza,
Ana, chiar vroiam sa intreb si eu...ce se intampla???
Eu am scris, am ore de dimineata, azi am liber, in rest, am cam umblat dupa gradi pentru ines, am rezolvat si asta acum...
Unde-i Katik?
Ca ne facea cafelutza?
Gabi s-a intors, mi-a promis ca o sa ne scrie...
Anda acum cateva zile era racita...
De Laura nu dau nicicum, i-am tot lasat mesaj pe ms...nu ne nimerim, cand intra ea nu sunt eu si invers...
Danitin e ocupata, am vb la tel cu ea...
Ana, hai sa bem cafeaua aici, eu am facut-o deja, si mai vb...iesim azi?
Sa mai sun si pe fete, sa vad care vin...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
POZE CU NOI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
katik spune:
neatza!!!
fetelor, io tare greu mai apuc: sotzul inca mai are un pik de concediu, are de lucru o gramada la calc deci io nu mai incap. cind apuc o fereastra, citesc repede dar nu mai apuc sa scriu

plus ca fii-mea a facut din nou puroi in git. aseara pun mina pe ea, calda, pun termometrul, 38. ma uit in git, puroi cit casa
. n-a zis ca o doare gitul, am vazut io ca nu a mincat aproape nimik ieri toata ziua si eu, mama denaturata ce ma aflu am zis ca o fi mofturi

. asa ca i-am dat eu de aseara antibioticul care l-a avut si in iunie, cind a facut acelasi lucru, si azi dupa-masa vad daca s-a intors pediatra din concediu. mi-e frica sa n-o fi luat-o din nou si robi.
a crescut si fiu-meu, cere tot mai multa atentie, deci am program, nu gluma.
de luni, sotzul se duce la lucru, cind ii trece gitul la krisztina o duc la gradi ai atunci semnez condica mai des, zilnic chiar, ca in vremurile bune, dar acum, asa, mai cu pauze!
ana mama, hai nu te supa!
sa-ti treaca!!!!
doris, si tie:
si stiti, in citeva zile chiar n-am apucat nici macar cafeaua sa mi-o beau, doar dupa-masa pe la 3 o gura si atit. acuma m-am prins de ce ma durea capul de crapa: sunt
dependenta de cafea
va pup si sa nu fiti suparate pe mine! ma voi revansa!![]()
poze krisztina
poze robi
katik spune:
mai fetelor, cu intilnirea, io cred ca nu pot azi dupa-masa ca ma duc cu copiii la dr. amindoi is miriiti rau, asa ca oricum nu mi-ar sta capul la intilnire. poate miine?!(simbata?!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
poze krisztina
poze robi
Doris-Alina spune:
Katik, mami, pupam printesa,
sa-i treaca, a mancat inghetata?
Sanatate multa!
Gradinita ei are program si pe vara?
Si eu am inscris-o pe Ines la alta gradi, una super faina...f.f.f.greu...am avut consiliu de familie, ca nu am mai vrut sa o duc acolo unde era.
Ana, tu in 10 pleci, nu? am retinut eu bine?
Pana in 14 august si eu sunt super agasata cu scoala, in 14 am examen, termina o grupa si atunci voi fi mai libera...cat mai tin caldurile fac orele de dimineata sper pe la sf lui august sa revin la programul normal, de dupa masa.
POZE CU NOI