Timisoara, Impreuna! (51)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Katik, ok, ramane pe maine sambata, la Mall???
Hai ca mai sun si pe fete sa vedem care vin...macar o ora la o cafea...revin cu noi informatii....

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

POZE CU NOI

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

doris,la gradi la fii-mea se fac grupe din alea mixte, cu copii de diferite virste, amestecati, se joaca doar, in curte, in parc etc.asta pina incepe gradi normal, in septembrie.
unde ai inscris-o pe ines? nu ti-a placut gradi la care a fost?

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
poze krisztina
poze robi

Mergi la inceput

Katik, nu mi-a mai placut, o sa va pove la intalnire...asa ca am ales www.palestre.ro/" target="_blank">aceasta varianta
E mult mai scumpa, dar asta e...vreau o educatie buna pentru ea si conditii la fel...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

POZE CU NOI

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Kati,multa sanatate la gorobetii tai...imi pare rau sa aud ca fatuca are rosu in gat...Si baiatul Dianei68 e pe antibiotic,tot cu puroi in gat...
Doris,am vazut si eu pozele cu gradi,mi se pare ca arata foarte frumos....chiar minunat.Sper ca Ines se va simti minunat acolo!
De plecat plecam in 11 august dimineata....
Iar la intalneala de maine ramane la ora 18 la Mall la trotuarul rulant...e bine asa?!Fac tot posibilul sa ajung...
Pupici!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Da, Ana, maine la 18 la Mall, la trotuarul rulant, intalnire
Vine si Anda...
Danitin pleaca la casuta, scrie niste articole, m-a rugat sa va salut si sa va pup din partea ei...
Mai scriu maine cine mai vine, ok?

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Neatza, Timisoara!

Katik, cum sunt copii? sper ca mai bine...
Eu zic sa lasam intalnirea pe altadata, ca azi e asa vreme urata, si va ploua toata ziua...mai vorbim , poate saptamana viitoare, ok?

Un we linistit va doresc!

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salutare,

No fete,iaca ce vreme de octombrie e afara....Doris,vad ca si pe tine te deprima vremea asta nashpa.....Bun,deci amanam intalneala...Pai io va pup si cand am timp mai intru io p-acilea.Sa aveti un weekend cat mai bun!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

salutare!
fetelor, multam de gindurile bune!
ai mei "gorobetzi" sunt binisor, krisztina chiar bine de tot, incit imi roade neuronii cu totul, mai putin mincarea. robi e miriici tare, il doare urechea, doarme tot cu pauze multe si dese, de papat cam pauza si el, bine macar ca bea.
cu intilneala, ok! dar pina pleaca ana in conced, ok?
nasol cu vremea asta, oare cit tine asa, ca tare greu e de stat cu cupiii in casa
no, va pup, sa aveti un we placut, atit cit se poate in conditiile date

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)

Mergi la inceput

bey, inca nu v-ati intors acasa?inca mai chefuiti? imi pare rau ca n-am mai putut ramine un pic, chiar mi-a picat bine sa va vad!!!!
poate data viitoare...
va pup, noapte buna!!!!

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dearChris spune:

quote:
Originally posted by katik

no ca am gresit!
se cheama b-dul revolutiei din 1989?
daca da,merge tramvaiul 8 si 1.

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
poze krisztina
poze robi

Katik, multumesc mult, dar cred ca o sa iau pana la urma un taxi si..se descurca taximetristul. Vroiam sa ajung la DHL (la mine in oras nu au astia punct de lucru) si pe site-ul dhl scrie 4, Revolutiei Blvd., Timisoara. O fi acelasi cu Revolutiei din 1989. o sa vad eu...
Multumesc inca o data. si scuze de deranj.

Mergi la inceput