Timisoara, Impreuna! (51)
Raspunsuri - Pagina 14
katik spune:
si tot eu, va spun noapte buna!!!!!
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
poze krisztina
poze robi
Ana68 spune:
LA MULTI ANI!,EVA si LA MULTI ANI!KRISZTINA ,sa cresteti mari si cuminti si sa aduceti parintilor vostri numai bucurii!
May fetelor...pai da,am avut aventura mare,dar gata...abia am scapat de cosmaruri....
Kati,se pare ca tu ai fost mai in domeniu cu asta si ai inteles mai bine aventura asta...ce spor,mama draga?!Astia ne-a luat sporul de tehnicitate ,cum dracu sa ne mai dea alte sporuri?De luat e ok,de dat....vax albina...
Doris,multa sanatate pentru Ines....lasa mah,ca doar desteptii racesc vara....fac si io haz de necaz...
Noa fete,hai sa aveti o zi excelenta...mai vorbim!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
katik spune:
neatza!
ana, multumesc de urari!!!! mda, si noua sunt pe care sa ne taie un spor, cum zici de luat, e ok, de dat...nimik (ca sa ma exprim elegant!).
doris, cum se simte ines?hai sa ne zici, macar in doua cuvintele!
danitin, pe unde umbli? bate vint de concediu?ocupata banui ca esti, ca doar a inceput campionatul si poli a jucat acasa. ce mai face spiridusul? va merge la gradi de la toamna?
pai va pup, sa aveti o saptamina usoara si racoroasa!
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
poze krisztina
poze robi
danitin spune:
salutare... bate vant de concediu da degeaba... ca bate numa in mintea mea, pana sa plec mai eeee...
doris dac vrei dau nr tel dr ilie, are cabinet miercuri, fff bun. Multa sanatate
ana mai scrisei un mesaj da am apasat o tasta aiurea si s/a sters asa ca reiau pe scurt. Chiar dac ai pove cu mult umor mie nu mi s/a parut de gluma. pai aia/s mebuni sa va cocoate acolo fara echipament de protectie, far sa va asigure cumva, super naspa
katik am fost ieri la meci, super fain, a jucat poli cum n/am mai vayut. ayi am un releu da treburile pt firma ma termina, pe ultima suta de metrii mai trebuie sa rezolv o groaza si nema chef. Spiridusu; yice nu mai plecam odata la maie_
Am scris ca analfabetu da am o stare de 2 bani asa ca va las, sa nu transmit mai departe
Mamica de spiridus
Spiridusul in al treilea an
danitin spune:
A, kaik, acu am vazut ca intrebai de gradi... pai cred ca la anu o ducem la un club pt copii, unde sa stea intre 4 si 6 ore, cu program mai lejer, in sensul ca poate sa mearga si de la ora 10, sa se acomodeye. abia pe urma la gradi de/adevaratelea, sa mai simta si ea copilaria fara griji inca o vreme...
Mamica de spiridus
Ana68 spune:
Mey fetele....aici lawww.perla-paltinisului.ro/index1.html" target="_blank">PERLA PALTINISULUI
o sa mergem din 13 august....ce ziceti?E fain?Io una am ramas iremediabil indragostita de locsorul asta rupt din rai...
irinabobe spune:
buna. scuze pentru deranj. fetelor va rog ma ajutati si pe mine cu cateva informatii?
saptamana asta ajung si eu in timisoara pt cateva zile si cum nu am avut concediu anul asta as vrea ca zilele astea sa ma duc la piscina si cumparaturi. imi puneti si mie unde gasesc o piscina ceva? voi sta la hotel timisoara. si unde e un loc unde sa gasesc mai multe magazine la un loc sau targ?
si alta problema cati km sunt pana in primul oras in ungaria?
ma bate gandul daca tot ajung acolo sa trec si pana la unguri, daca imi recomandati unde anume sa ma duc sa nu fie foarte departe.
va multumesc mult.
silvana75 spune:
Salutare Timisoara,
Ce bine de unii care au fost sau urmeaza sa mearga in concediu!! Eu dupa cum v-am mai scris merg toata ziua in "concediu" prin parc, asta e concediu meu pe anul asta.
Ana, ce sa-ti zic? Eu ma pregatisem inainte de plecare de tot ce poate fi mai greu dar spre bucuria mea nu a fost asa de greu. Greu e ca esti departe de casa, de parinti si prieteni dar acomodarea, gasirea unui loc de munca si toate celelalte nu au fost grele. Noi am avut noroc ca Florin stie engleza si in plus l-a ajutat foarte mult experienta Coca Cola in gasirea locului de munca. Aici cu un salariu de incepator ne descurcam foarte bine. Momentan Florin lucreaza temporar, iar din septembrie speram sa-l angajeze permanent si automat salariul va creste considerabil.
Pe Paul il voi da la gradinita iar de la anul in clasa I.
Spre bucuria mea fiu-miu s-a acomodat usor si repede cu tot si toate. Ma mai intreaba uneori de cei din Romania, povestim de ei si ne uitam la poze ceea ce pentru mine inca e foarte greu dar nu vreau ca el sa uite nimic sau aproape nimic.
Florin se tine tare pe pozitii cand vine vorba de cei de acasa, cred ca e mandria barbateasca, in schimb eu mai bocesc din cand in cand singura cand nu ma vede nimeni. Inca nu simt ca aici e casa mea, inca vreau sa vin acasa cu primul avion ... stii cand e cel mai greu, cand ai deja un timp de cand esti departe de casa si constintizezi ca de fapt nu esti in "concediu", nu urmeaza sa te intorci acasa ... dar mergem inainte, eu sper ca va trece, adica sunt sigura ca va trece.
Va pup cu mult drag si dor
Silvana si Paul
danitin spune:
Silva draga mea, mult curaj si ... fruntea sus. ati facut ceea ce trebuia! si SIGUR va fi bine. E normal sa/ti fie dor dar ... gandeste-te ce perspective i se deschid lui Paul, gandeste-te la viata super faina pe care o veti avea pe muna vostra si .. la noi care suntem mereu cu gandul alaturi de tine
irinabobe hotelul la care vei sta e chiar in buricu targului. din pacate prin centru sunt magazine cam naspa. acu depinde si de preturi. dac te tin buzunarele recomandarea ar fi mall. dac nu exista euro si ... piata flavia sau aurora. cat despre unguri recoman mako pt relaxare si szeged ca oras apropiat.
Mamica de spiridus
Ana68 spune:
Salutare ...
Silvana,te inteleg perfect...si important ca sunteti sanatosi si ca Paul s-a adaptat excelent la noua situatie...oricum era de asteptat,e micut...E bine ca vorbesti cu el ,ca sa nu uite...Zic si eu ca si Dana:cel mai bine este sa gandesti in perspectiva,in viitor...Paul si chiar si voi,v-ati schimbat cumva norocul,e altceva si ii oferi copilului tau o viata mai buna,nu neaparat si mai usoara,insa posibilitatile sunt altele.De venit aici,Slava Domnului!,veti veni,doar...Sa sti ca si eu ma gandesc la tine des...mai ales ca americanii mei ma streseaza deja cu invitatia lor de a merge acolo macar o luna,daca nu cumva as putea sa ma mut definitiv cu catel si purcel,dupa parerea lor...Le tot explic cam cum sta treaba si le-am dat si link cu ce ar trebui io sa fac ca sa obtin,eventual,o viza turistica...numa' sa ma lase naibii odata in pace cu insistentele....Asa ca cine stie?Poate intr-un viitor nu prea indepartat o sa ne intalnim pe meleaguri apache...
hehehehe...Va pup si va doresc numai succese!
Irina,cum zicea si Danitin,o sa stai in buricul targului,in Piata Operei...poti vizita,in primul rand,centrul orasului.Apoi pentru shopping ,depinde ce preferi sa cumperi,exista Iulius Mall,Magazinul Bega,Terra,Kappa si Euro(eventual)...Exista ,de asemeni,mai mult pe partea de alimentar,dar nu numai,Billa(2 bucati),Kaufland(2bucati),Selgros,Real,Metro(2 bucati)si numeroase piete ,doua mai mari fiind Piata 700 si Piata Badea Cartan.De asemeni,exista "Fashia Gaza",cum i se spune aici,pe o strada intreaga numai magazine.Apoi,daca te intereseaza lucruri aduse din Germania si Ungaria,exista doua piete imense,una functionad mai mult in weekend si cealalta si in cursul saptamanii si anume Flavia(mai mult in weekend) si Aurora(si restul saptamanii).
Ca sa treci la unguri,cel mai mare oras,unde majoritatea merg,este Seged....sunt si alte orase faine si anume Mako,Gyula si nu mai stiu...Treci cu buletinul,adultii,iar pentru copii am inteles ca iti trebuie pasaport,ce este fara buletin.Distanta e cam de 100-120km,depinde unde vrei sa mergi.Am colegi care merg la cumparaturi in Seged,pleaca din Timisoara in jur de ora 10 si se intorc cam pe la ora 17 acasa...Sa ai parte de multa distractie!
Dana....hellooooo
....ce faci dragalaso?!Cum iti merge?
Doris,ce mai face Ines?Hai sa zici cum se mai simte fata...
Kati,ai tras chiulu' la cafa,bre....![]()
Hai ca va pup si sa aveti o zo cat mai buna!