Timisoara, Impreuna! (51)
Raspunsuri - Pagina 13
Ana68 spune:
'Neata....
May Laura...inca sunt sub impresia aventurii traite,may draga...
asa ca d-aia inca nu mi s-a racorit creieru' si am scris 10-12 iulie....Vroiam sa scriu 10-12 august,sorry!![]()
Na,bine ca te-am distrat cu povestea mea....ma bucur...insa cu scrisul ala...am mai zis eu:n-am sponsor!Nu esti prima pretenuta care ma sfatuieste si poate nu vei fi nici ultima,insa nu ma tine buzunaru' sa sustin o tiparitura si in plus eu chiar nu stiu sa scriu,cred ca se respecta anumite criterii...ma rog,'or fi fiind niste reguli ceva....Da' vorba cuiva:le pastrez colea ca poate m-o descoperi si pe mine careva...heheheheh![]()
Hai pupici la toata lumea si sa aveti o zi cat mai buna!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Hildegard spune:
BUNA,
Ma scuzati ca va deranjez dar ma putei ajuta cu o informatie?
azi plecam spre TM si vreau sa-i gasesc la stefan huggies swimmers de baie. Unde as pute gasi? Stie cineva? In Arad nu sunt.
Va rog din suflet.
Multumesc mult!
de-ale gurii
Veronica si
Stefan Peter
(1 an si 8 luni)
katik spune:
hildegard,bine ai trecut pe la noi! eu am mai auzit pe fete cum ca ar fi pe la sensiblu sau pe la selgros sau metro. eu la real n-am vazut, ieri m-am uitat (sau poate n-am vazut eu
).
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
poze krisztina
poze robi
katik spune:
LA MULTI ANI EVA!!!!!
gabi, sa-ti traiasca printesa, sa fie sanatoasa si voioasa si sa va aduca numai bucurii!!!
na, acu dau si eu buna ziua la lume!![]()
eu mi-s intr-un we continuuuuuu![]()
![]()
![]()
![]()
am citi cu interes aventura ta, anaaaaa!!! si m-am ingrozit, nu glumesc deloc!!!dar sefii tai au innebunit! chiar asa, cere-le spor de periculozitate!hai mai, cauta pe nenea sponsorul si scrie matalica acolo o carticica.
silvana, felicitari pt. permis!!! bravo!!!!! acu gata, esti soferitza!!!!!
doris, pe unde te-ai pitit iara? vezi ca mai vine o tura de canicula!!!!
laura, gata bagajele? acusika plecati si voi la mare-soare!!!!(farmacia ai inpachetat-o?
)
ma duc si eu la bucatarie sa fabric ceva sandviciuri ca d-l sotz pleaca la pescuit(prin urmare deseara am liber la calc
. sper sa am si cu cine sa ma conversez
).
sa aveti we placut, va pupez pe toate!
poze krisztina
poze robi
dearChris spune:
Buna! ma ajutati va rog cu o informatie? Este vreun tramvai, autobuz (ceva ieftin
) care sa ma duca de la gara de nord pana in Blvd Revolutiei nr 4? - sau prin apropiere! 

Multumesc mult.
katik spune:
dearChris, ioi, da' care o fi b-dul revolutiei?
. de fapt, ce cauti, poate asa mai vin pe-acasa!daca e cea pe care o banui, merge troleibuzul 11,14 sigur, de 18 nu mai sunt asa sigura.
caut o harta a timisorii si revin daca ma lamuresc!
poze krisztina
poze robi
katik spune:
no ca am gresit!
se cheama b-dul revolutiei din 1989?
daca da,merge tramvaiul 8 si 1.
poze krisztina
poze robi
Doris-Alina spune:
La multi anisori, Krisztina!

Sa fii sanatoasa, cuminte, sa-ti dea D-zeu mult noroc si sa le aduci parintilor numai bucurii!
O zi frumoasa iti dorim!
Katik, sa-ti traiasca printesa!
Ana, am citit, dar mai ales am vazut pe unde zmeului te-ai cocotzat...Bey...nu am stiut ca ai aptitudini de alpinista!
Fetelor, nu am ami intrat ca de doua zile Ines mi-a facut asa brusc si subit 39-40 febra...disperata fiind, il sun pe Muscoi, e in concediu....vine in aug...sa mor nu alta, eu sunt distrusa fara el...
Asa ca ieri dimineata, dupa o noapte de febra mare, am dus-o la Spitalul de copii, in Policlinica, la Dr. Stanescu.
Mi-a consultat-o si cica are amigdalita urata...desi acasa m-am uitat si eu in gatul ei si nu am vazut nimic, in fine...
Fata acuza dureri de burtica, vomita,are diaree, a mancat forneti cu pizza, mi-a zis mama, cred ca de acolo are ea ceva...
Acum ia tratament, mai ales regim strict, lichide la greu, febra a mai scazut, om vedea azi cum e...
Na cam atat...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
POZE CU NOI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
katik spune:
neatza!
doris, pupam printesa sa treaca! eu cred ca este o viroza care se lasa si cu pb digestive si de git(nu cred ca a fost fornetti de vina). asa a avut saptamina trecuta vecinul nostru, chiar mi-a fost teama sa nu ia si ai mei.
multumesc de urari!
iaca va servesc cu cite o felie de tort:

si ceva de baut:

sa ne traiasca copiii, sa fie sanatosi si voiosi!!!
poze krisztina
poze robi