Timisoara, Impreuna! (51)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Baaaaayyyyy....scrisesem un pomelnic aici cu aventura mea pe cazan la Turceni....lung si mult si va tot spuneam io cum am urcat pe cazanul 4 la 80 de grade celsius la termocentrala....si s-a luat curentul si am pierdut tot ce am scris....asa ca sunt intoarsa rau de la tzatza...bashca astia la servici ne futizeaza....asta e vara,ca-s concedii...si uite asa ma opresc aici ca sa nu va 'nervez si pe voi...
Pa,pupicei si vorbim noi cand sunt in conditii optime...

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Vreeeeeaaaauuuuu racoareeeeee!!!!!!!!

Nuuu maaaaiiii rezissssssstttttttt...........
Doamne sunt total COD ROSUUUU????
Ne termina Dumnezeu dintr-o miscare.Si eu vreau la Antarctica,ca nu se mai poate.Mai bine rezist la -20 de grade decat la +50 cate sunt deja afara.In casa cat e treza Maya nu pot sa dau drumul la AC,plus ca madam e si ragusita si e pe Eurespal si Nurofen.

Dorisuca spune ce te-a determinat sa faci acest lucru daca nu vrei sa punem toate pe tine.
Piscina nu am luat si nu o sa iau de la noi din Tm,am auzit ca o sa gasesc asa cum vreau eu la Carefour(nu stiu daca am scris corect) asa ca o sa facem o scurta oprire la Brasov si mai luam si de pe acolo cate ceva.

Ana sa le ceri la astia ceva lovele pt daunele pricinuite poate ca a adormit nenea cu mana pe maneta si sa luat curentul.
Daca tot ai spus ca mergi la poate ne vedem pe acolo.Noi vom fi in perioada 18-24 august la Olimp,dar mai trecem si prin celelalte statiuni,poate ne vedem la si mai trocerim putin.

Katik te luam cu noi,mai ai putina rabdare
Eu la Maya nu ii dau cu nimic pe bubite,nu are multe,cateva la gatutz dar la spate atat,dar dusuri si cate 3-4/zi si sta ca o ratza in chiuveta
Am auzit si eu ca apa cu bicarbonat e buna dar nu in exces,iar cu pudra si uleiuri grase sau creme nu ti-*as sugera,mai rau fac.

Fetelor eu ma topesc pe picioare de la caldura asta.
Fac astia de la super marketuri la bani cu mine,la cat
cumapr si apaaaaaa.......
Bag cat sunt in casa la greu si Maya la fel...ar sta numai in apa.
Daar m-am trezit azi dimineata pe la 6.30 cu o durere de cap de am crezut ca imi explodeaza,mi-a facut si Clau masaj si mama,am luat si un Ketorol si abia de ma lasat putin.Abia astept sa vina frigul...
Va las ca trebuie sa schimb kupilul,ca a facut kk si puuutteeee...

Aaaaa am uitat ceva am mai bagat un filmuletz cu Julio Iglesias de la concert si 2 poze.Filmuletzele au fost filmate cu aparatul foto Lumix,nu cu telefonul,ca parca a spus cineva cu ce am filmat.
Va pup,gata am plecat

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre
http://community.webshots.com/user/gonghy
Poze cu noi
Laura si bebe Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Aleluia... a venit Apocalipsa, zau...asfaltul se transforma in smoala imediat... v-ati pus ultimele dorinte?

In fine, gluma, gluma, dar e crunt...si eu suport iarna super bine, daca iti este frig, mai pui un pulover pe tine, dar acum, ce zmeului sa mai dai jos, pielea, eventual?
Azi mi s-a parut cea mai fierbinte zi...voua nu?

Ana, lasa-i mama, nu te enerva, acuma zau, aproape toata lumea din jurul meu e crizata de la canicula, e normal...
Cand ai dispozitie sa ne scrii inca o data, ca noi asteptam...

Danitin, Katik, si Laura despre motivatia mea si reteta de slabit miraculoasa, nu va pot scrie aici, ca nu am chef sa ofer momente de umor gratuit...la unele oame...asa ca pe privat sau ms, va stau la dispozitie, asta daca nu reusim sa ne mobilizam pentru o intalnire...
Ce pot sa va spun, este ca mie pana acum nu mi-a facut nici un clic creierul, acuma a dat un semnal, mai tarziu, dar tot e bine...

Laurelu, in Constanta este Carrefour, au si acolo, am vazut noi...dar si pe plaja, la magazine gasesti cate vrei, de fapt gasesti absolut orice, bani sa ai...
Si Ines suporta greu caldura, dusuri la greu, piscina in curte la Buni, sub umbrela, mananca numai seara pe racoare, in rest, multam la D-zeu cu hidratarea sta f. bine.
Ati auzit ca in august vom avea aceleasi temperaturi?
Poate nu...sper ca nu...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

POZE CU NOI

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

sara buna la lume!

anaaa, da' ce-ai cautat mama bash acolo sus. cu ce le-ai greshit tu la aia? si io ma mai cataram cit eram la lucru pe statii de betoane, macarale, dar bash asa sus si la cald n-am fost inca.hai ca ne pove cind te lasa lumea in pace.
pai iaca acu nu mai pot scrie ca ma da sotzul afara din fatza calculatorului ca are de lucru, ne vedem/auzim dimineata!
sa aveti o noapte racoroasa!

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
poze krisztina
poze robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Salutare Timisoara,

Sunt scurt la prietena mea, am intrat doar sa va salut sa va zic ca suntem super bine si sanatosi.
Multumim din suflet pentru gandurile si urarile de ziua lu' Florin. Va dorim si noi sanatate, noroc si fericire.
De 4 iulie am fost la o cunostinta la gratar, am vazut cel mai spectaculos foc de artificii din viata mea. Paul a fost in culmea fericirii.
Eu am sustinut examenul scris pentru permis auto si bineinteles ca l-am luat cu brio, din 35 intrebari am gresit doar 2. Aici dupa promovarea examenului scris se elibereaza o dovada cum ca ai promovat scrisu si poti conduce timp de 1 an, dar doar alaturi de cineva care are carnet.
In rest ma stie si ultimul fir de iarba din parc ca toata ziua bantui cu Paul si asteptam odata inceperea gradinitie.

Cam atat despre noi.
Va pup si scuze ca nu va iau pe rand da' sunt pe fuga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Neatza...dimineata pe racoare...

Vai alta viata, nu se compara...
Ce bine e!

Am vorbit cu Gabi, vine sambata acasa, ca i-o fi ajuns si ei cat a stat prin strainatati.

La Multi ani, Eva!

Sa cresti mare, sa fii sanatoasa, ca frumoasa esti...
Gabi, sa-ti traiasca printesa!
Te asteptam sa revii cu multe povestiri!

Silva, Felicitari pentru carnet!
Ma bucur pentru voi, noi am vb azi noapte mai mult, astept sa-ti pui net, sa vb mai des!
Pusi!

Ce faceti dragelor?
Pe unde sunteti?

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

POZE CU NOI

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Salutare fetelor,

Hai ca ma dau pe net mai pe racoare azi,bine ca bate vantul asta si s-a mai dus vipia,ca nu se mai putea....
Da mah,ieri scrisesem un pomelnic colea si cand sa dau si eu de capatul povestii se ia curentul...sa mor si nu alta...p-orma suna sefu' si ne cheama la el...si...gata ca iar ma starnesc si ma apuca dracii...

Laura,noua nici apa pe drum nu ne-a dat,mama draga,ca am mers pe temperaturi de peste 40 grade,dar-mi-te daune...La Cta o sa ajung undeva in perioada 10-12 iulie...asa ca nu cred ca ne intalnim,sorry!
Doris....citeam ieri ce ai scris cu slabitul si ma gandeam sa scriu felicitari pentru treaba asta....de fapt am scris,dar s-a luat curentu'...Na bun,care-i motivatia,ca ziceai tu ceva de motivatie si alea-alea...Cu intalneala...nush ce sa zic,ca am si pe nepoatele lui Marius acasa,sa stea cu Luana si de obicei le scoatem pe seara la plimbarica,saracutele stau zi lumina in casa cu gorobetii,nu le dam voie sa iasa afara,ca ne e teama sa le lasat cu maimuta de Luana...asa ca sunt cumva legata de copii...
Kati,bubitele astea sunt de belea mare si nu prea trec asa usurel.Si eu ca si tine am folosit pudra mentolata,alcool mentolat,dusuri la greu....ce altceva sa fac?!
Silvana...mey...felicitari de examenul luat!Nici nu ma asteptam altfel sa faci,decat sa iei examenul cu brio...nah!amu' esti soferita...bravo!Ma bucur sa citesc ca sunteti bine si ca va merge bine.V-ati mutat de la prietena voastra?Ati gasit ceva in chirie sau v-ati cumparat casuta?Paul ce face?Il dati la scoala sau la gradi in continuare?Cum s-a invatat cu limba?Tu cum te-ai obisnuit cu limba?Na,hai ca te-am bombardat cu intrebarile...Va pup si sa aveti parte numai de bine!

No,ca tot m-ati intrebat de aventura aventurilor care am avut-o in Gorj...pai sa va spun,cat 'oi putea,pana nu se ia iar curentul....
Pai am fost la masuratori de echipamente de radiocomunicatii,in zona si am mers la Complexul Energetic Turceni,cred ca ati auzit de asta....e ceva imens,face curent electric pentru trei sfert de tara....in fine si trebuia masurat un repetor care este pozitionat pe cazanul 4.Sunt cam 6 cazane,unde arde carbunele ,in interiorul unui cazan sunt cam 1800 de grade Celsius....na,si sa nu intru in amanunte...de acolo prin termocentrala si ce mai e acolo se produce energia electrica.Nah bun si am traversat aproape toata termocentrala,care e pe 3 nivele,asa e de imensa...unde temperatura e undeva intre 50-55 de grade si de acolo pe niste culoare am mers la un lift,care semana cu un lift de ala de intra minerii in mina....si cu asta am urcat pana aproape de cota 85...cu cat urcam cu atat temperatura era mai mare si la cota respectiva erau undeva in jur de 60-70 de grade.Nea' ala de a mers cu noi sus ne-a avertizat ca in momentul in care o sa iesm din lift si trecem pasarela o sa ne izbeasca o arsita care vine de la cazan...e si am iesit din lift,aerul irespirabil,cenusa peste tot(si eu ca o mare duamna,mare caracter,eram imbracata in culori extrem de deschise)si ne-am apropiat de o pasarela ingusta peste haul de dedesupt,pe care am traversat-o tremurand si cand am ajuns la capatul ei am ramas brusc fara respiratie,caci izbitura aia de caldura a fost atat de puternica si socul asa mare,ca mi s-au taiat picioarele.Si a trebuit sa trec pe langa cazanul asta pe o portiune de 7-8 metrii,sa fac slalom printre stalpii de otel care ardeau ca naiba,pusi pe mijlocul pasarelei,alta pasarela....la o temperatura de 80-85 de grade Celsius...si de acolo am urcat inca vreo 20 de metrii pe o scara atat de abrupta si ingusta ca a trebuit sa urc intr-o parte,ca nu aveam loc pe ea,pana la cota 92 deasupra pamantului si cota 230 deasupra nivelului marii...imi luasera foc toate bijuteriile pe mine,simteam ca-mi cad urechile...ce sa respir?!ca imi ardeau plamanii...am pus mana pe bara scarii sa ma tin si mi-am retras-o de urgenta,ca ardea efectiv....si pentru ca nu aveam cum sa urc fara sa ma tin,asa erau de inguste treptele...mi-am lasat un rand de piele din palme pe balustrada aia si m-am umplut de funingine.In fine,sus pe acoperis era mai bine,ca tabla era grosa de vreo 30 de cm,valurita toata,ca era capacul cazanului...ei si pe acoperisul asta era un cotet si in cotet repetorul asta ce trebuia masurat.In cotet erau 3 aparate de aer conditionat si cand am intrat de la 50 de grade de pe acoperis la 25 de grade in cotet....alt soc....Nah,de urcat am urcat,da' cum mai cobor?Ca la urcare nu am realizat cat de abrupta era scara,abia cand m-am uitat de sus in jos si am vazut pe unde am urcat m-am albit toata.Cum sa ma tin eu de balustrada aia fierbinte?Am tinut eu capul intr-o parte,sa nu imi bata chiar in mecla dogoarea aia de la cuptor....dar pielicica palmelor mele a ramas pe balustrada,ca nu am putut cobora un pas dupa altul,era prea ingusta scara asa ca puneam pas langa pas si a durat o vesnicie pana am ajuns la pasarela,am trecut iar cei 7-8 metrii de slalom pe langa cazan,la 85 de grade,apoi cealalta pasarela,p-orma liftul ala care se hurducaia din toate suruburile,centrala termica,unde la intoarcere mi s-a parut placuta temperatura aia de 50 de grade si apoi in cladirea de birouri unde aerul conditionat mergea in blana si erau 23 de grade si afara in strada ....unde imi venea sa pup cimentul,cand m-am vazut cu picioarele pe pamant.Si asta n-a fost tot pe ziua aia,ca am plecat in cariera de carbune de la Matasari,cale de o ora de mers cu masina,la alt repetor,cocotat in varf de deal....unde a trebuit sa urc pe o cararuie nu mai lata de 20 de cm,in dreapta peretele de deal si in stanga haul si eu cu sandalute de oras pe picioare de ziceai ca sunt pe schiuri....Vreau sa va spun ca in ziua aia am fost alba la gura de spumele pe care le-am facut injurand sarguincios si gospodareste....Si la dealul asta de urcat a fost usor,da' la coborare am venit mai mult pe cur,decat pe picioare,printre scaieti si spini...ce mai?!Indiana Jones curat-murdar!Fetelor,cand am ajuns la hotel hainutele mele erau un cenusiu negricios si picioarele aratau de parca prasisem 5 hectare de porumb,plina de cenusa si praf amestecate cu transpiratia picioarelor mele,pe fata aveam dare de jeg negru...daca m-ati fi vazut ce mare duamna eram...cred ca au ras si curcile de mine...Am zis ca veci pururi nu mai urc pe cuptor la termocentrala....da' de-oi fi fortata vreodata sa mai fac asta,data urmatoare imi iau,bai frate,echipament de munte cu mine,pe bune....cu bocanci si pantaloni adecvati...Stau si ma gandesc cat s-or fi distrat aia de acolo pe seama mea,va dati seama???Si colegul meu,aproape la 57 de ani,a urcat sus acolo si p-orma imi spunea ca i-a fost frica si se gandea la mine ca de lesin,cum ma cara jos?!Eu ma gandeam sa nu faca infarct....Adevarul e ca am intrat in panica si mi-a fost o frica...nu stiu cum sa va explic,chiar ma gandeam ca nu mai ajung vie jos....
Na,asta a fost ditamai aventura mea...pe scurt.
Va pun aici poza sa vedeti unde am urcat...cladirea incercuita cu rosu a fost protagonista aventurii mele,pe acoperisul ei am urcat...
CAZANUL

Hai ca va pup si mai vorbim...o zi cat mai buna va doresc!

Mergi la inceput

LA MULTI ANI PENTRU EVA si de la mine!Pupam don'sorica,sa aiba o zi de nastere minunata ,cu bucurii si distractie multa!Sa va traisca fata sanatoasa,Gabi draga!

Mergi la inceput

quote:
...Am zis ca veci pururi nu mai urc pe cuptor la termocentrala....da' de-oi fi fortata vreodata sa mai fac asta,data urmatoare imi iau,bai frate,echipament de munte cu mine,pe bune....cu bocanci si pantaloni adecvati...Stau si ma gandesc cat s-or fi distrat aia de acolo pe seama mea,va dati seama???

Anoooo daca o mai fi sa te trimita ii spui la seful tau sa iti de-a echipament special de protectie si salariul lui pe 1 luna

Am ras cu o pofta ca tare bine cred ca am sa dorm la noapte.

Va pup ca e tarziu,noapte buna tuturor!
Ai un dar de a povestii
De ce nu incepi draghe sa scrii ceva,ca har ai slava Domnului,cine ma contrazice pun pe ea

Povestea fetitei noastre
Poze cu noi
Laura si bebe Maya

Mergi la inceput

Aaaaa Ana am uitat ceva 10-12 iulie anul asta??

Povestea fetitei noastre
Poze cu noi
Laura si bebe Maya

Mergi la inceput