Cu ce este mai bun crestinismul decat alta religie

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:
Originally posted by xenocid
Se pare ca nici prezentul nu duce lipsa de prosti (aparent e chiar inflatie).
Cu luare aminte sa ascultam de sfinti parinti:
Sfintii trei ierarhi si geocentrismul:

conchita, te-am auzit :-))
Sincer, chiar vroiam sa-l altoiesc si pe xenocid, insa nu sint sigura cui ii era adresat epitetul!!! Fiindca daca ManyHope ii era tinta, atunci se face si dumnealui c-un avertisment

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

La dracu!
Era vorba de Pr. Bädulescu autorul delirului geocentric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryam spune:

pe viitor o sa incerc sa le cosmetizez un pic sa iasa mai frumoase, cat despre cei care subliniaza doar ce le convine, brrrrrr nu-mi place si gata.
Ma balbai, ma repet, ma si ma...nu stiam ca a avut tata si pe pamant si ca,asa cum eu nu cred are in cer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DE ASTA AM INTREBAT.

E voie cu copy/paste de la alte topicuri?

"Citeste...in numele Domnului tau care a creat!!!"

Mergi la inceput

http://www.laurentiudumitru.ro/curmalele.php

mie mi-a placut...

"Citeste...in numele Domnului tau care a creat!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ache spune:

da, frumos articol...cu precizarea ca din cunostiintele mele curmalele alea nu ai voie sa le culegi, sunt prroprietatea primariei...asta daca te vede politia, ca nu e cate unul de pom ...si anul asta au imbracat corchinii in plasa, sa nu mai cada pe jos...eu una chiar ca nu m-am gandit ca se poate face tuica din curmale

anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

manyHope,ai o bila alba de la mine(daca te intereseaza si daca conteaza,evident)!

Parerea ta ´´desenata´´ si trambitata,este opusa parerii mele.
Dar stai,ca daca-mi aduc aminte tu defapt in contraziceai pe Dimont si nu pe mine....dar totusi m-ai ´´apostrofat´´ ca am tupeul sa postez asemenea monstruozitati....(sincer,nu stiu ce ti s-a parut tie atat de blasfemitor) Cata inversunare..

Tu ar trebui sa fii totusi mai ingaduitoare,mai pioasa,ca o crestina practicanta ce te afli.Si nu ca mine,oaia ratacita...( a se citi o persoana toleranta(!) si fara orizonturi inguste)

Ma rog...idea este ca nu o sa fac acum analiaza pe textul tau,pentru a-ti raspunde la fiecare idee,deoarece vom ajunge cred la ZZ....sau ne vom contrazice pana la epuizare,pana ne vom enerva amandoua,fiecare ´´neintelegand si condamnand´´ ideile celeilalte.

Dar ma bucur ca te-am scos din ´´amorteala´´ cu postarile mele.

Ok,deci bila alba o ai pentru umorul tau.
citindu-te,am descoperit(pe langa alte cele) un umor fantastic,care mie imi place si-l apreciez.Si sa stii ca vorbesc foarte serios.

Mi-a placut intotdeauna ironia umoristica si sarcasmul invelit in umor englezesc.Si nu oricine poate face asta.

Merci pentru mesajul tau de bun venit prin zona.
O sa mai vezi lucruri postate de mine,dar promite-mi ca o sa raspunzi in stilul umoristic,chiar daca esti impotriva sau pentru.

iti doresc o noapte buna!

LadyJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

quote:
Originally posted by lilanda

quote:

Sincer, chiar vroiam sa-l altoiesc si pe xenocid, insa nu sint sigura cui ii era adresat epitetul!!! Fiindca daca ManyHope ii era tinta, atunci se face si dumnealui c-un avertisment

nu mai conteaza, mi-a trecut supararea, puteti sa-l menajati in continuare. oricum nu-l schimba nimic, se va purta cu acelasi spirit gregar, neinstare sa zica si el cuiva o vorba buna/decenta/politicoasa de atatia ani de cand e pe forumul asta. ziceam ca mie imi trece repede supararea, inchid topicul, citesc altceva si in 5 secunde pot zambi si ma pot bucura iarasi. numa ca mi se mai face rosu in fata ochilor cateodata cand il vad cu cata rautate si cat de grobian se poarta (pe un forum majoritar cu femei, cu mame, cu gravidute!) si imi amintesc cum le-a alungat pe fetele de la Ortodoxie si nu a zis nimeni nimic atunci, nici ca e contra regulamentului, nici ca nu e frumos/respectuos, nici ca e moderator si-asa ceva nu se face. in fine, il bag la loc pe ignore, stai linistita, ca nu iti voi mai semnala nimic in ce-l priveste. oricum e inutil.

Ajutati-o pe Diana
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Alaptatul Help-Line
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

O zic tot off topic aici, ca si-asa nu se stie ce-i cu subiectul asta!! conchita, iti mai spuse cineva ca atunci cind te superi, esti ca o tornada?? Te rasucesti de doo ori si pui totul la pamint!! Norocul tau e ca te calmezi repede!! :-)) Despre xenocid, realizez ca poate fi enervant...l-am urmarit!! Insa te contrazic atunci cind spui ca e rau si grobian. In plus e destul de subtil, incit sa nu-l prinzi cu cartonas...iti facui mai sus o demonstratie!! Si iarasi nu sint de acord cind spui ca din cauza lui au plecat fetele de la ortodoxie; vad totusi, ca desi xenocid e prezent pe-acolo, multe fete posteaza. Doar pe gindacel n-o vad, insa din cite tin io minte, ea plecat din cauza unui alt scandal de pe forum, in care impricinatu' n-avu nicio implicare...si doar mi se pare mie ca totusi voi va placeti???

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by conchita

quote:

quote:

nu mai conteaza, mi-a trecut supararea, puteti sa-l menajati in continuare. oricum nu-l schimba nimic, se va purta cu acelasi spirit gregar, neinstare sa zica si el cuiva o vorba buna/decenta/politicoasa de atatia ani de cand e pe forumul asta. ziceam ca mie imi trece repede supararea, inchid topicul, citesc altceva si in 5 secunde pot zambi si ma pot bucura iarasi. numa ca mi se mai face rosu in fata ochilor cateodata cand il vad cu cata rautate si cat de grobian se poarta (pe un forum majoritar cu femei, cu mame, cu gravidute!) si imi amintesc cum le-a alungat pe fetele de la Ortodoxie si nu a zis nimeni nimic atunci, nici ca e contra regulamentului, nici ca nu e frumos/respectuos, nici ca e moderator si-asa ceva nu se face. in fine, il bag la loc pe ignore, stai linistita, ca nu iti voi mai semnala nimic in ce-l priveste. oricum e inutil.

Ajutati-o pe Diana
Alaptatul Help-Line

Am subliniat in mes de mai sus ceea ce constituie o minciuna si un atac la persoana... ptr ca fac parte dintre pers care au primit si vorbe bune si politicoase si decente. Poate pentru ca in viata fiecare primeste ce merita, dupa ceea ce este!!!
Daca doreste cineva poate observa ca cine minte o data, apaaaaaaaaaiiiiiii draga minte mereu...sau oricum, destul de des.

Rusinica, rusinica, rusinica

PS: aceasta postare APARTINE aceleiasi autoare:

"adica daca nu aduci dovezi, permite-mi sa consider ca minti si calomniezi. sau te referi la hannen si maryam, caz in care nu ma bag, ca nu le citesc mesajele".

DE ce nu se iau masuri impotriva celor care ataca persoane asa cum scrie in regulament?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

quote:
Originally posted by maryam

quote:
Originally posted by conchita

quote:

quote:

Ajutati-o pe Diana
Alaptatul Help-Line

[size=3][green]Am subliniat in mes de mai sus ceea ce constituie o minciuna si un atac la persoana... ptr ca fac parte dintre pers care au primit si vorbe bune si politicoase si decente. Poate pentru ca in viata fiecare primeste ce merita, dupa ceea ce este!!! Daca doreste cineva poate observa ca cine minte o data, apaaaaaaaaaiiiiiii draga minte mereu...sau oricum, destul de des.

Rusinica, rusinica, rusinica

DE ce nu se iau masuri impotriva celor care ataca persoane asa cum scrie in regulament?

Maryam, pai tocmai ce ai facut si 'mneatale un micutz atacutz la personica (a, am subliniat pasajul la care ma refer).
Ai atacat cel putin doua persoane, una dintre ele fiind eu ..

Edit: daca stau bine sa ma gandesc, avand in vedere ca nu cred ca exista un membru al acestui forum care sa nu fi fost macar odata victima unui atac nejustificat din partea cuiva, tocmai ai atacat tot forumu' asta .

-------------------------
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! ! !
-------------------------
[font=Comic Sans MS]Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitzã" :-)) - din jurnalul unei mãmici de bãietzel.

Mergi la inceput