Durerea unei pierderi de sarcina (28)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

REMALISS, asa te vreau!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remaliss spune:

IreneCAM,cand trebuie sa primesti analizele genetice? Crezi ca nu vor fi cum iti doresti? Sa dea Dumnezeu sa fie bine!

Remaliss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dan_ny spune:

lianaaaaa...pregatesti coregrafia urmatoare?!?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

mcrissa sigur..sigur nu avem de unde sa stim..da ei in mare cresc cam 2 mm pe zi..deci fa si tu un calcul..in general ei se sparg parca pe la 24..25mm..nu mai stiu sigur..bine ar fi sa faci o monitorizare echografica si atunci stii sigur..sau ma rog cat de cat..te pupp si baftaa..si mai fa si pauza intre zile ca sa aibe timp gigeii sa'si revina
stai ca facui calculu..deci joi au fost 15..presupunem ca vineri 17,sambata 21,duminica23..sper ca ai prestat la greu ieri..si azi e o zi bunaaaa..asa ca da'i drumu de'aci..fugaaa laaasau cum vrei tu..noi tinem pumniii
Teo sunt aci in zonava cetesc dar nu am timp sa si raspund..am neste treburi importante..in leg cu analizele io zic pt linistea ta ar fi bine sa le faci din nou..ca ce????daca iti spun io sa nu le faci tu te iei dupa mine?nuuu incepi sa fii stresata..si sa te intrebi...breeee io m'am luat dupa nebuna de olteancaoare am facut bine????deci pune mana si fa'leee
Michelleee nu's cum se face da cand sunt io ocupata esti si tu..si invers..om avea vreo legatura?,,tin pumniii ca vazui ca mai ai un pic
Slimatei felicitariii
mirela sunt aciplecasi cu barca dupa mine?sau trimisasi doar marineru?
irinabobe muicaaa pai dupa nastere io ma treziii dis de dimineata..da ce sa fac daca avui treburi multehaiii hraneste bine"seuoaicaa"ca sa am cui sa'i fac galeriece??????nu radeee fatooooo..nu rade!!!ca maine apar aci si incep sa urluuuu cat ma tin plamanii..ca doar amsi jur ca nu voi obosii
IreneCAM mi'ar place muica sa ai dreptate..da io am munci..multe..munci
aaaaa da di she credeti muica voi ca am obosit???ha???pai din atat?ia sa vedeti voi cand o sa urmati una dupa alat sa va fac galerie..ia sa vedeti ce rezistenta am..
cristina_ana pisica ..ca ..pisica..da mie imi placu burticaaaaaaa
cristy74spor la prestat!!
ciuf te pup olteancoooo
dan_ny bree cum le stii tu pe toate
mav si maine e o zi..capuu sus ,,sa nu te mai vaz ca plangi ca nu's ce'ti fac..pupppp io

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Michellecum sa ma supar pe tine???? Nimeni nu se poate supara pe tine, esti asa de finuta si draguta, nici nu imi vine sa cred ca crezut asta Mess meu nu merge de ceva timp acum, tot incerc sa il repar dar nu prea reusesc. Dar tot nu ma las eu. Ti-am lasat si eu mesaj. Am sa intru maine dimineata la mine sa vad daca te pot prinde.
Mav nu te supara si plange, sunt sigura ca maine va fi o zi mai buna pt tine. Poate ca trebuia sa iti schimbi locul de munca, pare a fi destul de stresant. Noi suntem toate aici pt tine.
mcrissa sper ca sa isi arate roadele la in iulie, eu le tin galerie sa se prinda, abea astept sa vad semnul in dreptul numelui tau si a lui Michelle si Liana si andreea si mirela si toate cele care isi doresc sa fie . Da Doamne multe gravidute luna asta si luna iulie.
Va pup pe toate si ma duc sa vad cum a iesit camera lui Ingrid. Am varuit din nou peretii ca nu mi-a placut cum au fost. O sa va trimit poze.

What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul

ingerasul meu Paul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

36+ Ingrid Ecaterina si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Buna fetelor!
Liana m-am ajutat de ochianul marinarului sa te zaresc pentru ca nu te mai vedeam pe aici!Daca zici ca esti foarte ocupata atunci te lasam sa-ti faci treaba ca acum vine vremea sa facem galerie celor 2 Cristinici si trebuie sa avem timp liber.Spor la treaba!
Mav incearca sa te linistesti, ai avut progleme mai serioase si ai trecut peste ele dar asta,hai nu fi trista,nu uita ca orice sut in e un pas inainte!
Cristina nu ne spui cum a fost la medic?Ce noutati ai?
Remaliss imi pare rau ca ti-a venit CM,stiu cum este,dezamagirea este mare dar nu te intrista,urmeaza o noua luna de incercari si sa dea DD sa fie cu noroc!
Irene sunt sigura ca rezultatele la analizele genetice vor fi in regula,nu se poate altfel.Si atunci nu trebuie sa ratezi luna asta.
Michelle ce-i cu tine?Nu prea mai esti activa!Vrei sa venim si noi cu parul?
Laura ne este dor de tine!Ce ne mai spui de bebe?

Va pe toate!

Mirela
Come on baby!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

tuturor si o zi minunata va doresc, dragelor. ieri am intrat putin ca mi-a fost cam rau... iar azi am mult de alergat si nu am masina acasa,of!si ce caldura!

Marina, o in 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

liana merci pentru calcule.m-ai salvat!ca nu mai poooto sa mai fac si eu o pauza ca parca am fost la 100 metri garduri.am febra musculara la burta, la fese, la picioare, nici nu mai am nevoie sa merg la sala de martea trecuta am prestat in fiecare seara, mai putin joi cand am fost la dr si stiam sigur ca nu se prinde nimic.am sa-i las si pe ei sa se mai refaca.esti pregatita pentru viitoarea galerie pentru cele doua Cristine?sa stam aici pe baricade si sa punem majoretele la munca
cristina26 merci mult pentru galerie.eu acum ma refac sa fiu odihnita sa putem face galerie pentru bebe Ingrid.dar mai are de stat putin mititica la mami in burtica
mav dupa ploaie rasare soarele.o sa vezi ca toate se vor schimba in bine
mirelus pe unde esti?sa nu te ascunzi ca trebuie sa numaram impreuna

Cristina in asteptarea mormolocului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Mcrissa sunt aici! Abia astept sa vina vremea pentru testare!Si noi mai facem o pauza pentru ca am cam obosit si oricum cred ca a trecut perioada fertila.
Cristina26 asteptam pozele cu camera lui Ingrid.Imi place asa de mult numele,daca as avea o fetita asa mi-ar placea sa o cheme.
Teo2rina ai grija pe caldura asta.Au anuntat 40 de grade!O sa ne topim!

Mirela
Come on baby!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

fetelor la noapte plec in Austria..surpiza lui grasu v'am pupat ca nu stiu daca mai pot intra pana ple..
las pe maini bunee..asa ca voi aveti grija de cele care o ia pe "aratura"
butoiul l'am distrus asa ca numai aveti treaba cu el
v'am pupatttttt pe toateeee..sa fiti cuminti..si daca o fi sa nasca vreuna pana vin io..chiar daca nu's aci..voi stiiica io stiu totsi voi uralaa sa ma auziti si de acolo

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput