Durerea unei pierderi de sarcina (28)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

Fetelor dragi, sunt sigura ca Liana se odihneste acum, ca ne asteapta o galerie de maaaaare amploare pentru cele doua Cristine
LIANA,

MIRELA, eu sunt in z4, luna aceasta nu am ganduri rele cu barza, sa vad rezultatul de la analizele genetice si apoi ma hotarasc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Mirelush, eu vreau mult de tot sa nasc normal cu anestezie epidurala. Asa am nascut si anul trecut si a fost foarte bine, nu m-am chinuit deloc. Mi se pare nasterea ideala. Acuma sa vedem ce surprize ma mai asteapta, sper ca doar placute!
Baby, ma bucur mult ca ai intrat in normalitate cu CM-ul, ca a venit si ca nu sunt probleme. De luna asta puteti sa treceti la treaba, iar noi toate o sa iti tinem pumnii sa vina bebe la tine cit mai repede!
Michelle, ce mai zicea Flavia? Sper sa vina cit mai curind acasa, sa ne povesteasca cum a fost, poate ma mai incurajeaza si pe mine cu nasterea asta. De Dominic ti-a zis ceva, a apucat sa-l vada pe fratiorul cel mic?
Irinabobe, iti tin pumnii sa vii cu vesti bune de la doctor saptamana aceasta. Sa stii ca la 4 saptamani era imposibil sa se vada ceva la eco, mie doctorul a refuzat sa-mi faca eco asa de devreme.
Teo2rina, eu sunt de parere ca daca analizele au fost facute relativ recent, nu mai are sens se le repeti, decit eventual IGM-ul. Vezi si tu ce spune doctorul.
Slimatei, te intelegem daca nu poti sa vorbesti despre ce ai patit, eu iti urez sarcina usoara si un bebe perfect si nu uita, noi suntem aici ori de cite ori vrei sa-ti descarci sufletul.

Cristina, 34+ si bebe scump

POZE BURTICA 1
www.flickr.com/photos/9304217@N08/?deleted=603767135" target="_blank"> POZE BURTICA 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

IreneCAM, ma bucur ca ti-a placut pisicutza mea! Asa ma bucur cind o lauda cineva, ca tare o mai iubesc!!!!
Cristy, tu ce mai faci? V-ati apucat de bebe? Sa ne zici cind sa-ti facem galerie la testgul de sarcina!

Cristina, 34+ si bebe scump

POZE BURTICA 1
www.flickr.com/photos/9304217@N08/?deleted=603767135" target="_blank"> POZE BURTICA 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy74 spune:

Buna fetelor

Eu am fost plecata la mare si am ratat momentul. Asa ca multe FELICITARI FLAVIA, cam cu intarziere, dar nu cred ca te superi tu pe mine, si Davidut bine ai venit pe lume, sa fi sanatos sa cresti mare si voinic.

Cristina Ana noi prestam de zor, dar sunt abia Z10, parca trece timpul asa de incet. Abia astept sa ajung sa-mi fac testul de sarcina.

Pupici pentru toate fetele, eu ma apuc sa citesc din urma, ca ati scris nu gluma...

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Michelle.... nu sunt bine... am mai primit o lovitura..... m-am certat iremediabil cu cineva drag si am ramas fara serviciu.
Sunt singura, sotul meu vine tarziu azi, am plans toata ziua.... de m-am umflat..... n-am mancat nimic azi si nici nu pot, ma simt foarte, foarte rau, sunt varza....
Nici nu pot sa scriu mai mult...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

haide mav capu sus. nu poate fi chiar asa grav. o sa vezi ca dupa ce te linistesti vei gasi o solutie sa rezolvi problema. hai te rog nu dispera acum. ce o sa zica sebi daca te vede asa?

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Flavia, felicitari pentru venirea pe lume a lui David!
Refacere usoara si un bb sanatos.
Sa nu iti faci ganduri negre despre icter, ca stii prea bine ca muuuulti copii fac asta.
I-au masurat bilirubina? Ca Eva a avut-o foarte mare. Dupa ce ne-au dat drumul din spital, la 2 zile dupa nastere, am revenit in spital dupa alte doua pe motiv de bilirubina mare. Si cum nu am avut noroc de soare ca sa o expun la el a trebuit sa o internam sau sa inchiriem bililight-ul sa ii facem acasa timp de vreo doua zile. Si cum in perioada aia aveam o asigurare medicala mai proasta ne-am dus in spital unde a stat la lumina aceea o noapte intreaga. A doua zi dimineata, analizele ii iesisera mai bune, dar a trebuit testata bilirubina timp de 5 zile dupa ce ne-au dat drumul acasa.
Te asteptam cu vesti bune.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remaliss spune:

Felicitari Flavia!! Sa-ti traiasca Davidutzul frumos si sanatos!! Sa va bucurati de minunea de a fi pentru a doua oara parinti! Este minunea lui Dumnezeu si implinirea voastra ca familie!!
Un copil este o raza de soare ce lumineaza viata...
Un copil e o promisiune a lui Dumnezeu ca viata merge
inainte... Un copil e tandrete, frumusete si
dulceata... Un copil e mereu surprinzator, emotionant,
fermecator si captivant. Un copil e o minunata
binecuvantare! Dar in primul rand un copil e dragoste
si bucurie!
IreneCAM , iti multumesc ca a nu ai uitat sa ma intrebi de sanatate...Din pacate nu am vesti grozave, tocmai ce mi-a venit CM.Nu stiu de ce a intarziat atat de mult.Poate si din cauza faptului ca am fost mai stresata in ultimul timp.
Michelle, incerc si eu de cateva luni, ca si tine, dar hai sa nu ne dam batute! Va fi data viitoare!!!

Remaliss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

REMALISS, te rog eu mult, nu fi trista ca a venit CM...priveste jumatatea plina a paharului: peste cateva zile va veni perioada fertila...Tu si Michelle va rog sa va luati frumos de manuta si sa fugiti la odisee! Luati-o si pe Mirelus cu voi, si pe Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remaliss spune:

IreneCAM,ai dreptate, dar cu fiecare luna ce trece si nu se intampla nimic, creste si disperarea...Da, trebuie sa ne pregatim de perioada fertila si s-o exploatam din plin!:)Of, parca timpul e singurul dusman!! Incep sa nu mai am rabdare...Dar, gata cu situatia asta melodramatica si sa ne apucam de treaba, nu? Pupici!

Remaliss

Mergi la inceput