Durerea unei pierderi de sarcina (28)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

Liana, drum bun si distractie placuta!!!!!!oau, ce frumos!!!!!
Mirela, nu stiu ce am sa fac cu temperatura asta mare, ca voi fi plecata dupa pranz...cred ca o sa innebunesc.

Marina, o in 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Liana wow,asta da surpriza!!!
Drum bun si distractie placuta!

Teo2rina e rau ca trebuie sa iesi pe caldura asta,macar sa bei multe lichide sa nu te deshidratezi!

Fetelor, ce mai stiti de Flavia?A ajuns cu bebe acasa?

Mirela
Come on baby!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Liana, ce super-surpriza ti-a facut grasu' tau!!!! Uite o pentru el de la mine! Asa da barbat! Distractie placuta si sa veniti odihniti si fericiti!!!!
Mirelush, esti dragutza ca te gandesti la mine! Am fost ieri la doctor si m-am linistit, bebe e super bine, a ajuns deja la 2500 grame. Spun asta pentru ca eu am fost foarte stresata in ultimele zile pentru ca nu ma mai ingrasasem deloc de o luna si toata lumea imi spunea ca am burta prea mica, asa ca intrasem intr-o super-panica. Dar uite ca bebe a crescut in timp ce eu am slabit! Si doctorul a zis ca avand in vedere antecedentele mele de anul trecut, e bina sa nasc in maxim saptamana 38. Asa ca de saptamana viitoare intrerup gynipralul (medicamentul pe care il iau eu pentru contractii), si astept cuminte sa se declanseze nasterea. Poate incerc si ceva sex, ca nu am mai avut parte de asta de vreo 3 luni. Si daca nu se intimpla nimic pana in saptamana 38, probail ca o sa imi declanseze nasterea. Cum o vrea el, numai bebe sa fie bine. Si mi-a mai primis ca o sa nasc cu epidurala in mod sigur, asa ca mi s-a mai luat o piatra de pe inima!!! Deci numai vesti bune!
Mcrissa, ce tare esti cu prestatul asta!! Auzi tu, sa faci febra musculara!!! Lasa ca e bine, ca dupa ce ramai gravi o sa o cam raresti cu sportul asta si ce dor o sa iti fie de vremurile astea! EU iti tin pumnii sa se fi prins bebe bine de tot luna asta!!!
Cristina26, de-abia astept sa vad camera lui Ingrid. Cred ca e tare frumoasa!!!
Teo2rina, are dreptate Mirelush, ai mare grija cu temperaturile astea, ca asta ti-ar mai trebui, sa lesini pe strada, doamne-fereste. SI sper ca nu mergi cu mijloacele de transport in comun, ca e crima curata! Eu am noroc ca am aer conditionat in casa, ca altfel nu stiu ce m-as fi facut, in ultimul timp sufar ingrozitor de caldura, eu, care eram o super-friguroasa alta data.
Mav, imi pare tare rau ca mai ai si problema asta cu serviciul. Of, nu se mai termina si la tine cu toate ghinioanele astea. Sper din tot sufletul sa gasesti o rezolvare cit mai curind !!! Multi pupici lui Sebi!!!
Cristy, ma bucur ca prestati de zor si esti mai optimista!!! Daca zici ca data trecuta ai ramas gravi din prima, inseamna ca ai sanse mari ca luna asta sa se intimple minunea! Doamne-ajuta sa vina bebe repede-repede si la tine!!!
Michelle, sper ca nu esti suparatica!!! Stiu ca se apropie testul de sarcina si esti stresata, dar noi toate o sa fim langa tine si o sa te incurajam!!
Va pup pe toate fetele!!!!!!

Cristina, 34+ si bebe scump

POZE BURTICA 1
www.flickr.com/photos/9304217@N08/?deleted=603767135" target="_blank"> POZE BURTICA 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

mai fetelor pana acum nici nu am realizat cate beneficii aduce . auzi e o intreaga lista, ajuta la nascut , iti intareste musculatura (deci te-ai scos si cu abonamentul la sala), si daca ai noroc si sunt gigeii pe faza poti sa ramai si insarcinata.
hai ca imi facura-ti pofta da eu nu stiu acu pt ce sa prestez doar pt muschi cred.
asa ca fetelor spor mult la .

4+

Mergi la inceput

Cristina ma bucur din tot sufletul pentru tine!Intr-adevar,numai vesti bune!
Sa te ajute Dumnezeu sa iti tii copilasul in brate sanatos si sa fii fericita pentru ca o meriti!
Vroiam de mult sa te intreb,tu mergi la acelasi medic ca si anul trecut?

Mirela
Come on baby!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Buna fetelor,

Mi-a venit ciclul la 26 de zile dupa pierderea sarcinii.E in regula?Sunt in ziua 4, in primele 2 zile a fost mai abundent decat de obicei, dar acum vad e cam pe sfarsite.

Mav, nu mai fi suparata cu serviciul....eu de cand am aflat de sarcina le-am spus celor de la servici si mi-au facut probleme.Dupa ce am intrat in medical nu au vrut sa-l primeasca si sa-l plateasca.Sunt in continuare in medical si nu l-au primit decat dupa ce am facut reclamatie la Inspectoratul de Munca....si acum astept banii pe luna mai.
Draga mea fruntea sus....si fi sigura ca vei gasi ceva mult mai bun.Stii cum se spune, un sut in fund, UN PAS MARE INAINTE !
Ai trecut prin multe si ai fost puternica, TREBUIE sa fi la fel si acum.

Pupici,

Ramo

Mergi la inceput

ramo e in regula.

4+

Mergi la inceput

Ramo nu te ingrijora ca este in regula.Stiu ca Laurei ii venise la 21 de zile si a fost ok.
Irina cum te simti? Au aparut greturile?
Edit:Michelle tu esti suparata? Ce-i cu tine?

Mirela
Come on baby!

Mergi la inceput

mirela ma simt normal. din pacate nu au aparut gretuile. mai am de asteptat inca 2 zile pana la eco si nu mai am rabdare deloc.

5

Mergi la inceput

Irina imi inchipui ce este in sufletul tau dar incearca sa gandesti pozitiv,este tot ce poti sa faci.Noi iti tinem pumnii sa fie totul bine!Ai sa vezi ca de data asta asa va fi!

Mirela
Come on baby!

Mergi la inceput