Durerea unei pierderi de sarcina (28)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

cristina eu imi hranesc extrauterina in continuare, azi i-am dat chiftele ca nu m-am gandit si eu sa iau vinete .
inca nu stiu nimic sigur daca e seu sau nu, joi tre sa ma duc iar la dr sa facem eco sa vedem daca se vede ceva si unde...
in rest sunt multumita ca macar am aflat ca ceea ce se vedea pe ovaru meu stang de a speriat-o pe dr de la giulesti era corpul galben.
asa ca fetelor daca vi se pare ca aveti tensiunea scazuta faceti o eco la dr Bechir de la giulesti ca va rezolva imediat, daca nu plecati de acolo cu pulsul 120 mare minune.

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Mirelush, eu nu's chiar asa frumoasa, esti tu dragutza ca zici asta, in schimb pisicutza mea recunosc ca e adorabila!!! ( ca doar e a mea, ce pot sa zic si eu!). Si asa cum o vedeti voi in poze, asa ma iubeste ea toata ziua, sta cu mine in pat si imi tine de urit, si se lipeste de mine si ma ia in brate, e absolut adorabila!
Irinabobe, eu chiar nu cred ca e extrauterina. Nu e sanatoasa doctorita ai sa te sperie asa, cind de fapt ea nu a vazut nimic. Nici nu putea sa vada, la o varsta a sarcinii atit de mica. Linisteste-te, ca mai mult rau iti faci!

Cristina, 34+ si bebe scump

POZE BURTICA 1
www.flickr.com/photos/9304217@N08/?deleted=603767135" target="_blank"> POZE BURTICA 2

Mergi la inceput

cristina as vrea sa ma linistesc defapt incerc sa o fac si sa ma gandesc ca joi o sa rad de cat de proasta am fost ca am crezut-o pe dobitoaca aia dar e destul de greu, odata cuiul bagat...

4+

Mergi la inceput

Offf, te inteleg ca ti-e foarte frica, din pacate asa o sa fie toata sarcina, si eu tot intr-un stres o tin. Dar ai sa vezi ca saptamana viitoare o sa primesti numai vesti bune! Ma rog pentru tine sa fie bine de data asta!

POZE BURTICA 1
www.flickr.com/photos/9304217@N08/?deleted=603767135" target="_blank"> POZE BURTICA 2

Mergi la inceput

multumesc mult cristina. ma bucur ca tu ai reusit sa ajungi aproape de marele final, deacum poti sa rasufli usurata.
mai fetelor ia uitati ce probleme majore au unele fete: "azi am intrat prima data.........ma pasioneaza foarte tare acest site
deocamdata nu sunt mamica,dar mi e tare frica sa nu mi stric frumusetea mea de corp daca o sa fiu"
sunt eu prea nervoasa sau unora chiar le lipsesc niste neuroni?
asta o fi din topicul sunt blonda rau?
aveti si voi probleme din astea, ca acum si mie mi-e frica sa nu imi stric FRUMUSETE de corp.

4+

Mergi la inceput

Hai ca m-ai distrat cu replica aceea!!! Pai sigur ca sunt si asemenea specimene, ce credeai tu!? Dar sa stii ca si barbatii au vina lor in asta. Sunt multe gravidutze care se pling ca sotii lor le reproseaza ca s-au ingrasat, ca le e rusine sa iasa cu ele pe strada, nu mai vor sa faca sex cu ele, etc, etc. Si eu am fost socata sa citesc asemenea lucruri, alea sunt animale, nu barbati, dar din pacate exista si asa ceva. Si atunci sigur ca se streseaza bietele femei sa nu-si piarda frumusetea.

POZE BURTICA 1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

Doamne, ce mi-as mai strica "frumusetea" de corp pentru vreo... ziceam la un moment dat, 7 copii... asta,Irina, cred ca e din topicul "e trendy sa faci copii"...of, unde se gandesc unele... Michelle, te rog, citeste si tu faza pe care a povestit-o Irina ca merita sa te enervezi. sincer, daca as auzi pe cineva spunand asta i-as replica sa stea linistita si sa nu mai incerce ca DD nici nu o s-o lase sa-si strice corpul. pardon frumusete de corp. Irina, stai linistita ca n-are cum sa fie seu. apropo de asta, cand am fost la control mi-a zis ca se vede uterul putin marit, ca de sarcina. asta nu exclude seu? iti tin pumnii, dar sa vezi, o sa fie bine!
Cristina, esti o burtica frumoasa. si meriti burtica asta cu varf si indesat. sa dea DD sa ai un bebel sanatos, frumos, ascultator si cum mai vreti voi. Draga mea,si noi o sa mergem mai rar la munte, acolo avem noi o casuta si mai trebuie aranjata bucataria, mobila vine abia in august si baia. si bine, curtea pe care, fiind panta, as vrea s-o faca in terase cu diverse flori, pe categorii puse pe fiecare terasa.dar vom rari plecarile astea ca mai am o multime de treaba si aici cu gradinita si sunt foarte obosita.

Marina, o in 5+

Mergi la inceput

ieri cat am asteptat la elias erau acolo niste gravidute superbe, cristina tu esti o graviduta superba, deci se poate...
si chiar daca in sarcina pui niste kg asta nu m-ar face sa ma gandesc ca aoleu stric fumusete de corp (e si modesta fata nu alta).
adica columbeaanca, raduleasca si nu mai zic de zeci de vedete internationale nu isi mai strica frumusete de corp sau de p... cand nasc si ia uite cum aparu fotomodelul tocmai pe forumul asta.
eu v-am avertizat de cateva zile ca sunt nervoasa asa ca nu ma bagati in seama .
teodorina normal ca daca e uteru marit atunci asta inseamna ca e semn ca nu e seu. ai fost la eco?

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

irinabobe dr ta nu a vazut sarcina sau a vazut sarcina extrauterina? Din cate stiu eu la 4 saptamani ceea ce inseaman mai putin de 2 saptamani varsta bebelusului, acesta nici nu cred ca are inima batand inca. Eu am facut o sonograma cand eram gravida cu Paul tot asa la 4-5 saptamani si stiu ca nu mi-au gasit bebele. Am plecat acasa tare dezamagita.
In legatura cu stricarea frumusetei de corp, eu as fi sugerat sa nu isi faca nici o grija draga de ea ca timpul o sa rezolve si problema asta. Sunt cam rea se pare azi.
Va pup pe toate si sper ca sa avem multe gravidute noi luna asta.

What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul

ingerasul meu Paul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

36+ Ingrid Ecaterina si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

Cu afirmatii de genul ala,se vede treaba ca fata nu s-a confruntat cu nici o problema (deocamdata) de fertilitate,asa ca singura ei problama ar fi sa nu-si strice frumusete de corp.In alta ordine de idei,eu cred ca ii lipsesc niscai neuroni,sau daca ii are pe toti cu sigurantza nu sint in regula.A ajuns cumva a avea un copil o "moda" sau a te identifica cu anumite personaje din high life-ul romanesc?
Eu cred ca atunci cind nu mai poti de bine,cind iti vin toate usor fara efort,cum cred ca e cazul ei,iti permiti sa sari calul... eu una,ce mi l-as "strica" numai sa vina un bb sanatos...
Iaca m-a luat valul si am uitat ce era mai important...Cristina26 incep sa-ti tin pumnii,mai e un pic si vine printesica pe lume.Ai sa fii o superba din toate aspectele...
Mirelush daca nu e sa fie luna asta atunci poate concediul sa fie pe masura.O meriti din plin!
Michelle ce faci iubita?! Sper ca esti bine iar daca mai ai momente din alea de melancolie sa stii ca am pregatita pt tine o imbratisare enorma si un umar puternic.Pupici la toate fetele!!

Mergi la inceput