Durerea unei pierderi de sarcina (28)
Raspunsuri - Pagina 21
![](images/user_woman.png)
jojo_miha spune:
Felicitari Flavia!!!!!!Bine ai venit pe lume bebe !!!!!!!!!Sa va dea Dumnezeu multa sanatate si cat mai multe bucurii alaturi de copilasii vostri.
Mihaela 23+
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mcrissa/mcrissa.jpg)
mcrissa spune:
sper ca nu v-am facut pofta rau cu ce-am gatit eu azicine sta-n zona il invit pe la mine
mirelus e cam devreme pentru un semn sau poate e un semn ca trebuie sa .luna asta numaram impreuna.d'abia astept sa incepem numaratoarea inversa
cristina_ana
si un sfat pentru modelul nostru , care nu vrea sa-si strice frumusete de corp.sa mai astepte vreo 20 de ani si sa faca bebe atunci , ca nu mai are ce strica
Cristina in asteptarea mormolocului
andreea16 spune:
Fetelor, sa stiti ca ma vorbit azi cu Flavia prin sms. Din nefericire David are icter, asa ca sunt tot in spital. Saracuta, era tare suparata, sper sa se rezolve cat mai repede! Din cate stiu eu icterul la copiii noi nascuti trece, poate mai stiti voi ceva in plus.
Multa sanatate pentru micutul David!
Andreea
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/cristina26/cristina26.jpg)
cristina26 spune:
Subiect pe care il cunosc ~icterul~. Majoritatea noilor nascuti au aceasta problema, pentru ca in primele 6 zile de viata ficatul copilului nu functioneaza, iar pana intra in functie majoritatea bebelusilor fac icter. David a fost nascut in timp, asta e un avantaj pentru el. Uni dr recomanda ca mama sa nu dea lapte de mama la copil daca bebelusul pentru a ajuta corpul copilului se refaca. S-a consatat ca laptele de mare mareste sansa bebelusului sa faca icter. In trecut daca noul nascut avea aceasta problema, mama il punea in fata geamului la soare, "soarele scoate galbeneala din bebelus" asa si era.
Este o problema de timp, foarte curnad vor veni acasa. Abea astept.
Stiu atatea despre acest subiect pt ca si Paul al meu a facut icter si majoritatea bebelusilor de la NICU aveau asta. Ar fi posibil ca si Ingrid sa faca asta pt ca eu am grupa sanguina 01 si sotul A2.
Va pup pe toate si va doresc o noapte buna.
What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul
ingerasul meu Paul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet 36+
Ingrid Ecaterina si mami
IreneCAM spune:
Buna fetelor!
CRISTINA26, CRISTINA_ANA, nu-mi vine sa cred ce putin mai aveti!!Noi suntem aici, ne pregatim plamanii si o sa fim in forma pentru marele moment!
CRISTINA_ANA, f frumoase pozele. Esti o gravidutza frumoasaaaa tare! Iar pisica e mortala, ce mai!
IRINABOBE, imi amintesc ca am citit despre aceasta doctorita la "Doctori de care sa te feresti", isi merita "renumele"! In alta ordine de idei, si eu sunt cam cu nervisori in ultima vreme..."amabila" cu toata lumeaImi place sa cred ca e din cauza celor 500 de grade de afara
MIRELA, vacanta frumoasa la mare!!
MICHELEEEEEE, ce mai faci?
LIANA,
Imi pare rau ca micutul FLAVIEI are icter...din cate stiu e totusi o situatie temporara...sper sa fie bine si sa poata veni acasa curand. FLAVIUTZA, nu fi suparata...
REMALISS, tu cum mai esti?
Fetelor, eu sunt treaza de la 4, iar acum cand trebuie sa ma apuc de lucru m-a luat un somnnnnnnn...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/irinabobe/irinabobe.jpg)
irinabobe spune:
ce faceti fetelor dormiti? gata v-a obosit galeria pt flavia?
cristina la mine dr nu a vazut sarcina in uter. si atunci a presupus ca e seu.4+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/baby_r7/baby_r7.jpg)
baby_r7 spune:
Irina la ce dr. esti????????????
am vazut ca esti din bucuresti si te-as putea ajutas cu un dr. foarte bun..........e dr. meu ginecolog................
eu nu cred ca ai sarcina extrauterina, asa ca tu hraneste-te bine in continuare...
Cristina26 abia astept sa-ti facem galerie.................
Cristina_ana esti o mamica superba si ai intradevar si o pisicuta dulce foc.............
hai ca trebuie sa ne antrenam............ca poate va facem la amandoua Cristinele galerie in acelasi timp....
eu o incep inca de pe acum....ca poate vom bebei sa vina mai repede pe lume..............si nu vreau sa ratez evenimentul!!!!!!!!
pup toate fetele si sa aveti o zi cat mai racoroasa!!!!!!!!!!
aaaaaaaa si uitasem sa va dau o veste buna:
ieri mi-a venit cm........cam abundent.dar sunt fericita ca ovarele functioneaza............si abia astept sa ne apucam iar de facut bebei................poate ca totusi reusim pana la urma sa ducem o sarciana pana la capat cu voia Bunului Dumnezeu si sa avem si noi o minune mica in brate!!!!!!!!
Flavia imi pare rau ca e facut icter David....dar nu te speria ca o sa-i treaca si va fii bine!!!!!!!!!!
poze
bebita te asteptam!!!!
in asteptare din 13 decembrie 2000
ROXANA
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/irinabobe/irinabobe.jpg)
irinabobe spune:
roxana la ce dr te duci tu? si daca se poate imi spui si tarifele? ca buni mai sunt da tre sa fac credit ca sa ii vizitez de cate ori as vrea eu.
eu de hranit ma hranesc ca inca sper ca extrauterina mea sa stringe mami prin curte la anu.4+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mcrissa/mcrissa.jpg)
mcrissa spune:
'neatza
eu stiu ca icterul la nou nascut este foarte des intalnit.trece de la sine in cateva zile si nu este ceva grav.am gasit tot pe forum care este probabilitatea ca bebelusul sa faca icter in functie de grupele de sange ale parintilor
Sunt 4 coloane: grupa sanguina a TATALUI, grupa sanguina a MAMEI, grupa sanguina posibila a COPILULUI si PROBABILITATEA CONFLICTULUI
tata 0(1) mama 0(1) copil 0(1) probab. confl. 0%
tata 0(1) mama A(2) copil 0(1) sau A(2) probab. confl. 0%
tata 0(1) mama B(3) copil 0(1) sau B(3) probab. confl. 0%
tata 0(1) mama AB(4) copil A(2)sau B(3) probab. confl. 0%
tata A(2) mama 0(1) copil 0(1)sau A(2) probab. confl. 50%
tata A(2) mama A(2) copil 0(1)sau A(2) probab. confl. 0%
tata A(2) mama B(3) copil ORICE 0(1)sau A(2) sau B(3) sau AB (4) probab. confl. 25%
tata A(2) mama AB(4) copil 0(1)sau A(2) sau AB (4)probab. confl. 0%
tata B(3) mama 0(1) copil 0(1)sau B(3) probab. confl. 50%
tata B(3) mama A(2) copil ORICE 0(1)sau A(2) sau B(3) sau AB (4) probab. confl. 50%
tata B(3) mama B(3) copil 0(1)sau B(3) probab. confl. 0%
tata B(3) mama AB(4) copil 0(1)sau B(3) sau AB (4)probab. confl. 0%
tata AB(4) mama 0(1)copil A(2)sau B(3) probab. confl. 100%
tata AB(4) mama A(2) copil 0(1) sau A(2)sau AB(4) probab. confl. 66%
tata AB(4) mama B(3) copil 0(1) sau B(3)sau AB(4) probab. confl. 66%
tata AB(4) mama AB(4) copil A(2) sau B(3)sau AB(4) probab. confl. 0%
Sper sa-i treaca cat mai repede si sa poata pleca acasa.bebe David te asteptam
baby_r7 bine ca ai scapat de o grija.cand ai unda verde la bebe?
irinabobe nu dormim, dar e luni si e greu...
michelle pe unde te-ai ascuns?
IreneCAM mie mi s-au mai domolit nervii.parca sunt putin mai calma
liana pi undi esti?am vazut ca tu sti ceva despre foliculi.daca joi aveau 15 mm , cam care este ziua maxima in care ar putea sa se sparga.ca poate o mai raresc si eu
ca sunt epuizata
Cristina in asteptarea mormolocului
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/baby_r7/baby_r7.jpg)
baby_r7 spune:
Mcrissa pai avand in vedere ca sarcina pierduta acum nu era mare si nu au fost complicatii..............dupa primul cm......adica asta ....acum intelegi de ce sunt vesela...............
Irina intra pe mess si vb. mai mult.............ca nu pot face reclama aici......
id-ul meu e baby_r7.
te astept acolo...........daca nu sunt da buzz...........ca fug sa pap ceva...........si revin........
poze
bebita te asteptam!!!!
in asteptare din 13 decembrie 2000
ROXANA