Durerea unei pierderi de sarcina (28)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sicuta13 spune:

Tot aiurea scriu ca imi este foame

Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

FELICITARI, FLAVIA!!! DAVIDUTZULE, BINE AI VENIT PE LUME!!!
tuturor. Am citit tot din urma (am fost la munte unde am inghetat seara de frig,dar nu am vrut sa intru in casa... si-acu' moooor de cald...), insa ma simt putin cam obosita,asa ca maine vom vorbi pe indelete.
Michelle,Liana, Sicuta, Cristina (cele doua), Irina, Irenecam, Roxanici tuturor,s-ar putea sa fi uitat cate un nume, tuturor va trimit pupici,fara exceptie.
Danangie,iti tin pumnii pentru maine!!!
Sicuta,felicitari pentru apartament!!! Te asteptam 2 in 1!
Marina, o in 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dan_ny spune:

bravo sicutaaa!!! felicitari... sa fiti sanatosi si sa-l umpleti cu copii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

pe mine m-a apucat azi gatitul.am facut piata de dimineata si am cumparat toata piata, mi-era pofta de orice vedeamm-am apucat sa coc vinete, sa fierb porumb, sa fac dovlecel pane si am reusit performanta de a face 32 de grade in bucatarie
sicuta sa-l stapaniti sanatosi, sa fie intr-un ceas bun!
liana, irinabobe, cristina26, michelle, teo2rina, andreea16, ladymina, baby_r7, mav, dan_ny

Cristina in asteptarea mormolocului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

mcrissa termina cu chestiile astea ca mai sunt si posibil gravide pe aici care saliveaza, si o sa vin peste tine sa iti mananc mancarea.

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea16 spune:

Mcrissa, eu nu sunt gravida, dar mi-ai facut o pofta de dovlocei pane si de vinete prospete...Am facut si aici vinete de cetaeva ori, dar nu sunt la fel ca acasa, sunt foarte samantoase si negre. Am rugat-o deja pe mama sa imi pregateasca ptr sapt viit, cd ajung acasa.

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Mcrissa, ce-mi facusi!!! Absolut toate mancarurile alea sunt printre preferatele mele. Acuma trebuie sa le fac si eu saptamana viitoare, of, of!!!!
Sicuta, felicitari pentru casa!!!! Ai dreptate, acum bebe poate veni!!! Sa fiti fericiti in noua casuta si sa nu mai aveti de-acum inainte decit bucurii!!!!
Danangie, iti tin pumnii maine la operatie, sa fie totul bine! Sa nu-ti fie frica, gandeste-te ca este un pas inainte care te va aduce mai aproape de bebele mult dorit!
Mav,ai un baietzel de nota 20!!!!
Liana, mai ai ceva vesti de la Flavia?
Andreea, inca o data iti doresc sa ai un concediu cit mai frumos si odihnitor in ROmania! Si de mult vroiam sa iti spun, de ce nu pui si tu niste poze cu tine, sa te vedem si noi!!!!
Teo2rina, ce bine ca te-ai dus la munte, la racoare! Si noi anii trecuti in fiecare week-end plecam ba la munte, ba la mare, dar acum doar dupa ce vine bebe, daca e de treaba si nu o sa planga foarte mult, poate ne riscam si noi sa mergem pe undeva! Imi e mila de sot ca il tin numai in casa, dar nu am ce face, e pentru binele lui bebe!!!
Am mai pus si eu niste poze noi la POZE BURTICA 2, nu sunt foarte recente, sunt facute cam acum o luna, dar altele deocamdata nu am.
Michelle, tu sigur astazi ai fost la plaja, nu-i asa? AM mari emotii pentru tine, ca se apropie testul!!!!
Irinabobe, tu cum te mai simti? Cind te mai duci la doctor?

Cristina, 34+ si bebe scump

POZE BURTICA 1
www.flickr.com/photos/9304217@N08/?deleted=603767135" target="_blank"> POZE BURTICA 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Buna dragutelor!
danangie iti urez multa bafta pentru maine,sa decurga totul bine si in curand sa vina si bebe.Iti tinem pumnii!
Mav ce tare a fost Sebi cu aparatul de ras,"a vrut sa-si curete clabucul" Bine ca nu a fost nimic serios.Cate nzdravanii fac,sunt pur si simplu adorabili.Sa-ti traiasca,sa-ti aduca numai bucurii si in curand sa-i mai faci o surioara sau un fratior.
Sicuta felicitari pentru apartament!Sa-l stapaniti sanatosi si sa-l umpleti de copii!
Mcrissa ce pofta de vinete mi-ai facut!
Iti era pofta de orice vedeai? O fi vreun semn?Tinem pumnii sa fie cu ochisori!
Cristina26 ne pregatim de galerie!
Andreea mai stii,poate chiar esti gravidutza! Asa mult ne-am bucura sa ne dai vestea cea mare mai ales ca vii si in tara,alaturi de cei dragi si poti impartasi bucuria cu ei.
Liana,Michelle, ce mai faceti?

Noi am fost la plaja astazi,ne pregatim pielea pentru mare!Abia astept!Daca nu vine bebe nici luna asta,poate avem sanse mai mari cand vom fi la mare,stiu ca se spune ca apa sarata ajuta!
Va pe toate!

Mirela
Come on baby!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Cristina esti o -dutza foarte frumoasa si vei fi o mamica la fel!Se vede in privirea ta ce suflet bun ai!
Si pisicuta este superba,cum te tine in brate!

Mirela
Come on baby!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Mirelush, ce fain ca plecati la mare!!!! Sa stii tu ca acolo sigur vine bebe!!!!

Cristina, 34+ si bebe scump

POZE BURTICA 1
www.flickr.com/photos/9304217@N08/?deleted=603767135" target="_blank"> POZE BURTICA 2

Mergi la inceput