*Aspirante optimiste >20 Ani ( 119 )*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vrmoana spune:

Elara eu nu am avut decat niste chegulete. Ce a fost ciudat luna asta, a fost ca a venit mai repede CM si a tinut 6 zile. Asa ceva nu am mai patit. Dar nu ma mai mira nimic cand vad ca toate fetele spun ca si lor li se intampla lucruri stranii.

oana
"Success comes before work only in the dictionary."
http://tt.lilypie.com/T7Akm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Da, Smoly, asa e... ne sacaie pe amandoua nenorocitul asta de CM!
Doamne Ajuta, sa il dovedim de data asta, asa...pt vreo 9 luni.
Ia si tu o de la mine sa et simtzi mai bine.

Viriniana, abia acum mi-am amintit ca nici nu ti-am multzumit pt . Te pup dulce. Esti o drgutza.

hai, bebitza, vino...
Aspiranta optimista din martie 2007
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Cam asa e, Oana, tot ce ne parea ciudat..acum devine normal... Bine ca avem cum sa ne sfatuim intre noi ca altfel ne stresam mult mai mult.
Ce bine ca exista DC!

Marryan, pe unde umbli, draga? Sau ai scris azi si eu nu te-am vazut? Am uitat sa iti spun ca daca vrei iti cumpar eu teste Barza sau de care vrei si ti le trimit prin posta, numai sa imi dai adresa pe PM.
Alexa, dar tu? Macar ne citesti? Sa stii ca eu una nu te-am uitat si sunt aproape sigura ca nici fetele care te cunosc.. Hai, revino la noi.
Underqueen, si matalutza cam tragi chiulul!

hai, bebitza, vino...
Aspiranta optimista din martie 2007
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smoly spune:

ELARA nu ne ramane decat sa stam si sa asteptam.Asteptare dulce asteptare....

incercam la proiectul bebe-mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrmoana spune:

Elara eu accept tot ce mi se intampla cu toate de multe ori nu inteleg ce mi se intampla. Credeam ca a face un bb este usor dar vad ca nu este chiar asa. Daca stiam incepeam mai devreme proiectul.

oana
"Success comes before work only in the dictionary."
http://tt.lilypie.com/T7Akm7.png

Mergi la inceput

mai fetelor am si eu o intrebare:eu aseara am avut o scurgere maronie si atat.De abia azi dimineata mi-au venit in forta rusii.Deci Z1 se pune de azi sau de ieri seara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Astazi se considera Z1

A venit Bebica!!!

8+

Mergi la inceput

Fetelor la mine cand a fost Z1,aseara cu putine pete maronii sau de azi cu rusii in forta?

Mergi la inceput

Sorry de al 2-lea mesaj am crezut ca nu l-a luat.KALOSALINA mersi de raspuns.PUUUP burtika si pe tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

pupici pentru toate fetele!!
irene, multumsc frumos! stiu cabinetul si chiar am auzit prietene care merg acolo. arata super:) mai ales ca mov-lila, sunt culorile mele preferate
daca vad ca nu merge treaba, o sa incerc si acolo...ca n-am incotro...
eu nu stiu ce sa mai zic ca mi se intampla, a cam trecut perioada fertila...temperatura azi e 36,3...ffffffff mica!!! adica eu nu prea am vazut temp mari, decat inainte de CM...am ajuns sa astept sa se faca dimineata sa-mi pot lua temp sa vad cum e, dar m-am cam desumflat de ieri cand am vazut ca nu a crescut delok...
asha ca astept sa-mi vina si sa ma apuc de tratament.
a, si azi am observat ca mi-au iesit 2 cosuri pe frunte...dar o fi de la caldura...
irene si baby, aveti voi grija ca s-ar putea sa nu va iasa asha usor la test si sa fiti gravi, ca la temp aia...

http://tt.lilypie.com/FLgTp3.png ianuarie 2007

Mergi la inceput